el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ευρωλίγκα 2019/20: Η ανάλυση των 18 μονομάχων

Η Ευρωλίγκα επιστρέφει διευρυμένη και πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Διαβάστε το προφίλ των 18 ομάδων, τις οποίες χωρίσαμε σε γκρουπ δυναμικότητας.

Για πρώτη φορά μετά την αλλαγή του format στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης θα μετάσχουν 18 ομάδες. Δεν είναι όμως η ποσοτική επέκταση που κάνει τη διαφορά στη φετινή κούρσα, αλλά η ποιοτική.

Τα μπάτζετ έχουν εκτοξευτεί, οι διεκδικήτριες της οκτάδας πλήθυναν και όλα συνηγορούν ότι μπροστά μας έρχεται μία συναρπαστική μπασκετική σεζόν.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΒΟΡΙ

Φενέρμπαχτσε

Από την έλευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μετά συγκαταλέγεται σταθερά στην ελίτ της Ευρώπης και κάθε χρόνο μπαίνει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Πόσο μάλλον φέτος, όπου πρόσθεσε στη μηχανή της τον Νάντο ντε Κολό και τον Ντέρικ Ουίλιαμς, δύο από τους κορυφαίους παίκτες της περσινής σεζόν.

Image result for nando de colo fenerbahçe

Η ομάδα του Ζοτς έχει τρομερό βάθος σε όλες τις θέσεις, μία εξαιρετική περιφέρεια με τους Σλούκα, Ντίξον, Μαχμούτογλου και τους δύο νεοφερμένους Γάλλους (Ντε Κολό, Βέστερμαν), δύο σπουδαίους φόργουορντ, τους Ντατόμε, Κάλινιτς και όταν επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους οι Βέσελι, Λοβέρν θα είναι υπερπλήρης και στους σέντερ.

Μια συναρπαστική προσφορά* στα ειδικά παικτών σε περιμένει στη Novibet!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης

Το ίδιο… τρομακτικό φαντάζει και το ρόστερ της Ρεάλ, η οποία με τον Πάμπλο Λάσο στο τιμόνι αποφεύγει τις μεγάλες αλλαγές τα καλοκαίρια, διατηρεί πάντα τον κορμό της και προσθέτει 1-2 πινελιές φρεσκάδας.

Νέα πρόσωπα στη φετινή Ρεάλ θα είναι ο Λαπροβίτολα και ο Μίκι. Ο πρώτος δένει άριστα στην περιφέρεια της «βασίλισσας» δίπλα σε Καμπάτσο και Γιουλ, ενώ ο δεύτερος μετά την εξαιρετική του θητεία στη Χίμκι ήρθε ως αντικαταστάτης του Αγιόν.

Image result for jordan mickey real madrid

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει στις τάξεις της πέντε παίκτες (Καμπάτσο, Γιουλ, Λαπροβίτολα, Ντεκ, Ρούντι) που αγωνίστηκαν στον πρόσφατο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αυτό τα λέει όλα για την ποιότητά της.

Μαζί με τον γιγάντιο Ταβάρες, τον «killer» Κάρολ και τους… Ευρωπαίους πλέον Αμερικανούς Ράντολφ, Τόμκινς, Τέιλορ, η Ρεάλ προφανώς είναι από τα πρώτα φαβορί όχι μόνο για το final four αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μπαρτσελόνα

Αποφάσισε να ανατρέψει τις ισορροπίες στην Ευρώπη, να σπρώξει πακτωλό χρημάτων στην αγορά και να φτιάξει ένα ρόστερ που μοιάζει με γαλαξία αστέρων.

Είναι αβέβαιο αν ο 70χρονος Σβέτισλαβ Πέσιτς μπορεί να το διαχειριστεί και να πάρει από αυτό το 100%, ωστόσο με προσθήκες όπως οι Αμπρίνες, Χίγκινς, Μίροτιτς, Ντιλέινι και Ντέιβις ο στόχος της επιστροφής στο final four είναι πραγματικά το μίνιμουμ.

Image result for mirotic

Και όλα αυτά ενώ υπάρχει ήδη μία καλή βάση με τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές (Ρίμπας, Οριόλα, Κλαβέρ), ένας σούπερ σουτέρ όπως ο Κούριτς, η παλιά καραβάνα Τόμιτς και ο αξιόπιστος Πάνγκος.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στην πρωταθλήτρια Ευρώπης υπήρξαν ιστορικές αλλαγές το καλοκαίρι. Το δίδυμο των  επιτυχιών, Ντε Κολό και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τράβηξε για άλλες πολιτείες και ο Δημήτρης Ιτούδης έχτισε από την αρχή την περιφέρεια της «ρωσικής αρκούδας».

Image result for mike james cska

Τα πρόσωπα μπορεί να είναι διαφορετικά, η ΤΣΣΚΑ όμως είναι δεδομένο πως θα διατηρηθεί στο κορυφαίο επίπεδο προσθέτοντας δίπλα στον εργάτη Χάκετ τους Μάικ Τζέιμς, Στρέλνιεκς, Χίλιαρντ και Ρον Μπέικερ.

Ο MVP του περσινού final four, Γουίλ Κλάιμπερν παρέμεινε, η φροντ λάιν ισχυροποιήθηκε με τους Κουφό, Βόιτγκμαν και όλα δείχνουν πως η ΤΣΣΚΑ έχει τα φόντα και φέτος να κλείσει ραντεβού με την τελική τετράδα.

ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΤΑΔΑΣ

Αναντολού Εφές

Την περσινή σεζόν έπαιξε κατά γενική ομολογία το ομορφότερο μπάσκετ, έφτασε δικαίως στον τελικό της Ευρωλίγκας και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη.

Έχοντας διατηρήσει στο ακέραιο τον κορμό της και ενισχυμένη στους φόργουορντ με τους Σίνγκλετον και Πίτερς, φέτος δεν πρόκειται να προξενήσει καμία έκπληξη αν η ομάδα του Εργκίν Αταμάν χαράξει ξανά πορεία προς το final four του Μαΐου.

Image result for chris singleton efes

Άλλωστε, οι πρωταθλητές Τουρκίας θεωρούνται το πέμπτο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και η θέση τους στην οχτάδα θεωρείται μάλλον δεδομένη.

Παναθηναϊκός

Παρά τη δύσκολη συγκυρία στον ελληνικό αθλητισμό και τα στενά οικονομικά δεδομένα, αποφάσισε να κάνει γενναία αύξηση του μπάτζετ δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες.

Βασικός στόχος είναι η είσοδος στην οχτάδα, όμως κακά τα ψέματα για τον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης το μεγάλο διακύβευμα είναι η επιστροφή στο final four για πρώτη φορά ύστερα από οχτώ χρόνια.

Η περιφερειακή γραμμή έχει αποκτήσει πολύ διαφορετική οντότητα από τη στιγμή που δίπλα στον Καλάθη υπάρχουν πλέον παίκτες όπως ο Ράις, ο Φριντέτ και ο Τζόνσον.

Image result for jimmer fredette panathinaikos

Ο Τόμας συνεχίζει καυτός από εκεί που έμεινε πέρυσι και το μοναδικό ερωτηματικό για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη προκύπτει στη θέση «5» όπου ο Παπαγιάννης έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί στον κυρίαρχο σέντερ που αναζητάει το «τριφύλλι», αλλά προς το παρόν δεν δείχνει ακόμη απόλυτα έτοιμος για αυτόν τον ρόλο.

Αρμάνι Μιλάνο

Ξεχάστε το ασόβαρο Μιλάνο που ξέρατε! Το γενικό κουμάντο παραδόθηκε εξ ολοκλήρου στον Ετορε Μεσίνα και οι Ιταλοί φέτος θα παρουσιάσουν μία κανονική ομάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως θεωρούνται από τα φαβορί για την είσοδο στην οχτάδα.

Οι… τρέλες του Τζέιμς και του Τζέρελς τελείωσαν, καθώς στη θέση τους ήρθαν τρεις μυαλωμένοι γκαρντ, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Σέλβιν Μακ και ο Μάικλ Ρολ.

Εξαιρετική προσθήκη επίσης είναι αυτή του Ααρον Γουάιτ από τη Ζαλγκίρις, ωστόσο η Αρμάνι έβαλε το καλύτερο κερασάκι τρεις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος φέρνοντας πίσω στην Ευρώπη τον Λουίς Σκόλα.

Image result for luis scola

Ο Αργεντινός σέντερ, που έλαμψε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, έρχεται να δώσει με την εμπειρία του έξτρα προσωπικότητα και αίγλη στην ούτως ή άλλως φινετσάτη και ταλαντούχα ομάδα του Μεσίνα.

Χίμκι

Μπορεί να χαρακτηριστεί από τις μεγάλες κερδισμένες του καλοκαιριού. Οι Ρώσοι δεν φείδονται χρημάτων και αποφάσισαν να πλαισιώσουν τον Αλεξέι Σβεντ με ένα εξαιρετικό supporting cast ικανό να διεκδικήσει τουλάχιστον την είσοδο στην οχτάδα.

Δίπλα λοιπόν στον κορυφαίο σκόρερ της Ευρώπης πρόσθεσαν τρεις πρώην NBAers, τον Μοζγκόφ, τον Μπέρτανς και τον Γερέμπκο, τον πολύπειρο Σέρβο γκαρντ Στέφαν Γιόβιτς και δύο αξιόλογους φόργουορντ/σέντερ, όπως ο Ντέβιν Μπούκερ και ο Τζέρεμι Εβανς, που μαζί με τον Γκιλ συνθέτουν μία πολλά υποσχόμενη φροντ λάιν.

Image result for Μοζγκόφ

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις έχει τα υλικά και είναι στο χέρι του να βρει τη συνταγή της οχτάδας.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πολύ βελτιωμένη αναμένεται και η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε πέρυσι μεσούσης της σεζόν, αλλά παρότι συμμάζεψε την κατάσταση δεν πρόλαβε τα πλέι οφ.

Φέτος έχτισε το ρόστερ πιο κοντά στα δικά του ζητούμενα και οι οιωνοί είναι θετικοί. Η παρουσία δύο απρόβλεπτων γκαρντ όπως ο Γουίλμπεκιν και ο Πάργκο δεν μπορούσε να λειτουργήσει, έτσι ο δεύτερος αποτέλεσε παρελθόν. Αντ’ αυτού ήρθε ο Νέιτ Γουόλτερς, που είναι παίκτης ομάδας και ο Τάιλερ Ντόρσι για να δώσει εκτέλεση και σίγουρο περιφερειακό σουτ.

 

Η «ομάδα του λαού» πήρε επίσης έναν εξαιρετικό σκόρερ όπως ο Μπράιαντ Ελιτζάχ, έφερε πίσω από το NBA τον Κάσπι και δημιούργησε μία εκρηκτική γραμμή ψηλών βάζοντας δίπλα στον Μπλακ τον Χάντερ και τον πρώην NBAer Έισι.

Εάν σε αυτούς προσθέσουμε και τα δύο μεγάλα ταλέντα που προωθεί η ισόβια πρωταθλήτρια Ισραήλ, τον Ζούσμαν και τον Αβντιγια, είναι προφανές πως δημιουργείται ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Ολυμπιακός

Bιώνει φέτος την πιο παράξενη χρονιά της ιστορίας του καθώς θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την Ευρώπη έχοντας αποφασίσει να υποβιβαστεί εκούσια στην ελληνική Α2, όπου εκεί θα συμμετάσχει η αναπτυξιακή του ομάδα.

Οι αλλαγές προσώπων στο ρόστερ ήταν ξανά πολλές. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέφυγαν εκ νέου σε στοιχήματα όπως ο Μπάλντγουιν και ο Χαπ, που είναι πρωτόπειροι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Πολ παρότι έχει ποιοτικά στοιχεία, στην καριέρα του δεν έχει κολλήσει σε καμία ομάδα. Ο Ρούμπιτ έχει αργά πόδια, του λείπει αθλητικότητα επομένως δύσκολα θα δώσει παραπάνω πράγματα από τον πιο νέο και φρέσκο ΛεΝτέι.

Η καριέρα του Κουζμίνσκας διαγράφει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια και ο Τσέρι δεν είναι ο γκαρντ που θα απελευθερώσει τον Σπανούλη. Συμπερασματικά, η μοναδική value for money επιλογή μοιάζει να είναι ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει σταθερό σκορ.

Image result for Κέβιν Πάντερ

Ο Μπλατ θέλει να παίξει ελεύθερο μπάσκετ, να τρέξει το γήπεδο, να απεμπλακεί από το πικ εν ρολ, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν το σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού ελέω Βασίλη Σπανούλη, όμως η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά μετά το 2011 οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν με τόσες λίγες ελπίδες διάκρισης.

Μπασκόνια

Δεν κατάφερε πέρυσι να βρεθεί στο final four που διοργανώθηκε στην έδρα της και ασφαλώς το πλήγμα ήταν μεγάλο. Ακόμη περισσότερο την πλήγωσε η φυγή των Πουαριέ, Βόιτγκμαν και φυσικά ο τραυματισμός του Γκρέιντζερ, που θα λείψει έξι μήνες.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς προχώρησε σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες στην περιφέρεια με τους Πιέρια Χένρι και Νικ Στάουσκας να συμπληρώνουν ιδανικά τους Βιλντόζα, Τζάνινγκ, Γκαρίνο.

Image result for Νικ Στάουσκας

Στους σέντερ ο Μίκαελ Ερικ είναι μία τίμια επιλογή δίπλα στον αδιαμφισβήτητο σταρ Σενγκέλια, ωστόσο συνολικά εγείρονται πολλά ερωτηματικά για το αν το βάθος της είναι ικανό να ανταποκριθεί σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα.

Ζαλγκίρις

Από τη Ζαλγκίρις λείπουν τα μεγάλα ονόματα, όμως υπό την καθοδήγηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μία πραγματική ομάδα.

Οι Λιθουανοί ναι μεν έχασαν σημαντικούς παίκτες (Γουάιτ, Ντέιβις, Γουόλτερς) από κλαμπ με μεγαλύτερο οικονομικό ταβάνι, ωστόσο και φέτος θα καταθέσουν τη δική τους μπασκετική πρόταση βασιζόμενοι στα νιάτα και την ενέργεια.

Ο Λεκαβίτσιους επέστρεψε από τον Παναθηναϊκό για να ξαναβρεί πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ΛεΝτέι ήρθε από τον Ολυμπιακό με στόχο να κάνει το step up στην καριέρα του. Ο φόργουορντ Χέις προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στη Γαλατά. Ο Αυστραλός σέντερ Λαντέιλ, που είδαμε στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, έχει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία και φυσικά ας μην ξεχνάμε τον Μαρτίνας Γκέμπεν (επίσης σέντερ), που αναδείχθηκε πέρυσι MVP της λιθουανικής λίγκας με την Ουτένα.

Image result for Λαντέιλ

Μαζί με τους έμπειρους Γιανκούνας, Μιλάκνις, Ουλάνοβας, οι πρωταθλητές Λιθουανίας θα είναι και φέτος από τις ομάδες που θα θες να βλέπεις.

Μπάγερν

Έκανε ίσως την πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού αποκτώντας τον πρώην σέντερ των Σέλτικς, Γκρεγκ Μονρό.

Image result for Γκρεγκ Μονρό

Γενικά πάντως οι πρωταθλητές Γερμανίας προχώρησαν σε αρκετές προσθήκες (Λεσόρ, Τσίπσερ, Ουέστις, Μπρέι, Φλακαντόρι, Νέλσον) και ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να δέσει τους παλιούς (Τζέντοβιτς, Λο, Κόπονεν, Λούτσιτς, Μπαρτέλ, Ραντόσεβιτς, Κινγκ) με τους νέους.

Οι Βαυαροί δύσκολα θα μπορέσουν να βρεθούν στην οχτάδα, όμως θα υπάρξουν και βράδια με σπουδαίες νίκες.

ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΡΙΕΣ

Ζενίτ

Μπήκε από το παράθυρο στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς ήταν αυτή που πήρε τη wild card για να συμπληρωθεί η 18άδα του πρωταθλήματος.

Οι Ρώσοι έχτισαν από την αρχή την ομάδα τους προχωρώντας συνολικά σε 11 υπογραφές νέων παικτών! Μεταξύ αυτών οι διεθνείς Ρώσοι Πονκρασόφ, Κβοστόφ, Ζούμπκοφ, ο διεθνής Γάλλος πόιντ-γκαρντ Αλμπισί, ο πρώην άσος της Μακάμπι, Κόλτoν Αϊβερσον και οι «Ισπανοί» Αμπρομάιτις (Τενερίφη), Γουίλ Τόμας (Βαλένθια).

Image result for Γκουστάβο Αγιόν ζενιτ

Βέβαια οι κινήσεις που ξεχώρισαν ήταν ο Γκουστάβο Αγιόν από τη Ρεάλ και ο Πολωνός φόργουορντ Πονίτκα, που έκανε σπουδαίο Παγκόσμιο Κύπελλο με 13,5 πόντους κατά μέσο όρο.

Στον πάγκο βρίσκεται ο πολύπειρος κόουτς Πλάθα, που αν μη τι άλλο υπόσχεται ότι θα παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές σύνολο.

Ερυθρός Αστέρας

Επιστρέφει στην Ευρωλίγκα ύστερα από απουσία ενός έτους. Έρχεται με στόχο να δώσει διαφορετικό χρώμα χάρη στην καυτή του έδρα και να αποτελέσει μία από τις πιο σκληρές ομάδες της διοργάνωσης.

Έντονο το ελληνικό στοιχείο, αφού στον πάγκο βρίσκεται ο Μίλαν Τόμιτς και στο ρόστερ ο Στράτος Περπέρογλου και ο επί σειρά ετών «πράσινος» Τζέιμς Γκιστ.

Image result for james gist dunkΚορυφαία μεταγραφή ο Τσαρλς Τζένκινς, που μπορεί να κουμπώσει άψογα στην περιφέρεια με τον εξαιρετικό σουτέρ Μπίλι Μπαρόν. Ατραξιόν ο τρομακτικός σέντερ Οτζο, με ύψος 2,16 μ. και απίστευτη μυική δύναμη.

Βαλένθια

Επανεμφανίζεται στην Ευρωλίγκα ως κάτοχος του περσινού Γιούροκαπ.

Οι «νυχτερίδες» διατήρησαν τον κορμό τους (Αμπάλδε, Ντούμπλιεβιτς, Φαν Ρόσομ, Σαν Εμετέριο, Λαμπεϊρί, Σάστρε, Ντούρνεκαμπ) και τον προπονητή τους Χάουμε Πονσαρνάου, ωστόσο οι μεταγραφές τους (Λόιντ, Μαρίνκοβιτς, Μότουμ, Ν’Ντουρ, Κολόμ) δεν είναι από αυτές που θαμπώνουν.

Από τη Βαλένθια προσδοκούμε το κλασικό ισπανικό μπάσκετ ρυθμού, ευχάριστα ματς και δεν αποκλείεται ορισμένες γερές ζημιές στην ατμοσφαιρική της έδρα που πέρυσι ήταν αήττητη στο Γιούροκαπ.

Βιλερμπάν

Η Βιλερμπάν επιτέλους θα δώσει και λίγο γαλλικό χρώμα στην Ευρωλίγκα, επιστρέφοντας στο κορυφαίο επίπεδο ύστερα από δέκα χρόνια.

Σταρ της ομάδας δεν είναι ούτε κάποιος παίκτης, ούτε ο καθόλα σεβαστός κόουτς Ζβέζνταν Μίτροβιτς, αλλά φυσικά ο πρόεδρος Τόνι Πάρκερ, που επιδιώκει να φέρει ξανά στο προσκήνιο το συλλογικό γαλλικό μπάσκετ.

Από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο εξαιρετικός σκόρερ Τζάκσον και ο πολύπειρος γκαρντ Ντιό, αμφότεροι πρώην διεθνείς με τους «τρικολόρ». Υπάρχει ακόμη ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Έντριαν Πέιν, ωστόσο αυτός που πραγματικά θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα είναι ο Τεό Μαλεντόν.

Image result for theo maledon

Ο 18χρονος κόμπο γκαρντ θεωρείται το νέο μεγάλο πρότζεκτ της Γαλλίας και σταδιακά θα τον βλέπουμε να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μπορεί η Βιλερμπάν να μην έχει τη δυνατότητα να παλέψει για την οχτάδα, όμως είναι σίγουρο πως θα παρουσιάσει μία τρομερά αθλητική ομάδα που αν υποτιμηθεί μπορεί να ξαφνιάσει.

Άλμπα Βερολίνου

Είναι η δεύτερη γερμανική εκπρόσωπος στη φετινή Ευρωλίγκα, περσινή φιναλίστ στο Γιούροκαπ. Στον πάγκο της βρίσκεται ο 74χρονος, θρυλικός, Αϊτο Ρενέσες.

Η ομάδα του Βερολίνου διατήρησε τον κορμό της και προχώρησε μόλις σε τρεις μεταγραφές, εκ των οποίων ξεχωρίζει ο Μάρκους Έρικσον, που ήρθε για να αναλάβει ηγετικό ρόλο.

Image result for Μάρκους Έρικσον

Η σημαντικότερη πάντως επιτυχία της ήταν ότι κράτησε τον Σίβα Πέιτον. Μπορεί να είναι undersized γκαρντ (ύψος 1,82 μ.), όμως κάθε χρόνο βελτιώνεται και πέρυσι έκανε εκπληκτική σεζόν έχοντας 15,2 πόντους, 50,6% στο τρίποντο και 7,9 ασίστ σε 14 αγώνες στο Γιούροκαπ!

Μαζί με τους Σίκμα και Γκιεντράιτις αποτελούν τους τρεις σωματοφύλακες της Άλμπα, η οποία με όπλο τη χημεία της και τη φρεσκάδα θα διασκεδάσει τη συμμετοχή της στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ