el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πλήθος ειδικών για τη «γαλανόλευκη» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων από τη Novibet για τις δύο αυτές διοργανώσεις. Μεταξύ των στοιχηματικών επιλογών, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει σε ποια φάση θα αποκλειστεί η κάθε ομάδα στο Ευρωμπάσκετ, ποιοι αγώνες θα οδηγηθούν στην παράταση, πόσα εύστοχα τρίποντα θα σημειωθούν, αλλά και ειδικά στοιχήματα που αφορούν ατομικές επιδόσεις των παικτών.

Μεγάλος απών από το Ευρωμπάσκετ είναι φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιγλουόκι Μπακς, με τους Γιώργο Πρίντεζη, Γιώργο Σλούκα και Γιάννη Μπουρούση να αναμένεται να ηγηθούν της προσπάθειας της ελλάδας. Αντίπαλος μας στην πρεμιέρα, η Ισλανδία.

Πλήθος επιλογών και στη συνάντηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στην αντίστοιχη του Βελγίου, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πόσα γκολ θα σημειώσει, αν σκοράρει ο τερματοφύλακας, γκολ με πέναλτι αλά Πανένκα, είναι κάποιες από τις επιλογές που προσφέρονται. Σήμερα η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 υποδέχεται την Εσθονία.

Για τις δύο αυτές διοργανώσεις, μπορούν να υπάρξουν και συνδυαστικά στοιχήματα, όπως η επιλογή συνόλου τερμάτων από το ματς του ποδοσφαίρου και συνόλου πόντων από αυτό του μπάσκετ: 0-1 γκολ και κάτω από 80 πόντοι, 2-3 γκολ και 81-90 πόντοι και 4-6 γκολ και πάνω από 91 πόντοι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ