el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η λογική του… “κλείσε θα σε πάρω εγω”

Παρακολουθούμε ενα παγκόσμιο κύπελλο εξαιρετικά ενδιαφέρον και αμφίρροπο.

Μόνο και μόνο το γεγονός οτι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί το καταδικνύει.

Βραζιλία,Γερμανία, Αργεντινή δεν κέρδισαν την 1η αγωνιστικη και μάλιστα οι Αργεντίνοι δεν έχουν κερδίσει ακόμα. Οι Γάλλοι αν και κερδίζουν δεν εντυπωσιάζουν.

Η μόνη ομάδα που έχει εντυπωσιάσει είναι το Μεξικό για την φρεσκάδα και την κόντρα επίθεσή της αλλα και η Σενεγάλη για τον συμπαθητικό προπονητή της.

Η αίσθηση που μας αφήνει μέχρι τώρα το παγκόσμιο κύπελλο είναι οτι θα έχουμε και άλλες ανατροπές καθώς ήδη η Αργεντινή με 1 βαθμό είναι μέσα στην πρόκριση.

Κάποιοι κράζουν τον Μέσι, οτι δεν μπορει το παληκάρι. Η απάντηση είναι “κλείσε θα σε πάρω εγω”.
Δεν μπορεί να τα ισοπεδωνουμε όλα για εναν απο τους καλύτερους παιχτες που χουν εμφανιστεί στα γήπεδα ever που πράγματι δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Παρεπιπτώντος τον πιστεύω ακόμα στο παγκοσμιο κύπελλο.

Κάποιοι κράζουν τον Ρονάλντο οτι είναι τυχερός και οτι όλοι παίζουν γι αυτόν κλπ.
Η απάντηση είναι “κλείσε θα σε πάρω εγώ” καθώς επίσης είναι ένας από τους καλύτερους παίχτες που εμφανίστηκαν στα γήπεδα ever, απλά κάποιοι δεν γουστάρουν την συμπεριφορά του , έτερον εκάτερον.

Κάποιοι θεωρούσαν οτι η Εθνική μας θα μπορούσε να αποκλείσει την Κροατία και να είναι αυτή στην θέση της ομάδας που έχει για αμυντικά χαφ τους κινητηριους μοχλούς της Ρεαλ και της Μπάρτσα. Παίχτες που δεν ξέρεις αν είναι 6άρια 8άρια ή 10άρια ακριβώς γιατί κάνουν τα πάντα. Η Εθνική μας στάθηκε αξιοπρεπέστατα αλλά έπεσε σε καλύτερο αντίπαλο. Η απάντηση και σε αυτούς λοιπόν είναι “κλείσε θα σε πάρω εγω”.

Είναι ενα τουρνουά που το κερδίζει η καλύτερη ομάδα αυτού καθεαυτου του τουρνουά και όχι πάντα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Υπάρχουν ματς νοκ αουτ και όποιος βρεθει σε καλύτερη κατάσταση θα περάσει. Τρανό παράδειγμα η Εθνική μας 2004.

Υπομονή λοιπόν στα συμπεράσματα λίγο ακόμα.
Προειδοποιώ πως έχουμε να ακούσουμε πολλές κοτσάνες μέχρι το τέλος και η απάντηση σε αυτούς θα πρέπει να είναι … “κλείσε θα σε πάρω εγω”

Personaltrader

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ