el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νεϊμάρ: Τα γενέθλια της αδερφής του είναι ιερά

Πίνακας Περιεχομένων

Ο Νεϊμάρ γίνεται 28 (5/2/2020) και η ισπανική AS θυμήθηκε ότι από τότε που ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ευρώπη, πάντα έτυχε να λείπει από παιχνίδι κοντά στα γενέθλιά του ή της αδερφής του!

Λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ο Νεϊμάρ έλειψε από τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ, την Τρίτη (4/2), παραμονές των γενεθλίων του.

Είχε προηγηθεί, βέβαια, ένα ξέφρενο πάρτι σε πολυτελές κλαμπ του Παρισιού το βράδυ του Σαββάτου, παρόντων αρκετών συμπαικτών του (Μπαπέ, Ντι Μαρία, Καβάνι, Ικάρντι).

Αποτέλεσμα εικόνας για neymar cumpleanos paris"

Ο Νεϊμάρ μας έχει συνηθίσει σε τέτοια χαϊλίκια, όταν πλησιάζουν τα δικά του γενέθλια ή εκείνα της αδερφής του, Ραφαέλα (11 Μαρτίου). Πάντα, μα πάντα, όμως, τυχαίνει και απουσιάζει από τον αγώνα της ομάδας του.

2013-2014

Στην πρώτη του χρονιά στην Μπαρτσελόνα, ένας τραυματισμός στον αστράγαλο τον άφησε εκτός γηπέδων από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 9 Φεβρουαρίου. Εχασε τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Λεβάντε, Μάλαγα, Βαλένθια, Σεβίλλη και τους διπλούς αγώνες με Λεβάντε και Σοσιεδάδ, στο κύπελλο. Αποθεραπεύτηκε αμέσως μετά τα γενέθλιά του.

2014-2015

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν του στην Ισπανία, δεν τραυματίστηκε στις αρχές του νέου έτους. Ομως, απουσίασε από το παιχνίδι που ήταν πιο κοντά στα γενέθλια της αδερφής του: ήταν αυτό στις 8 Μαρτίου με αντίπαλο τη Ράγιο Βαγιεκάνο (6-1 η Μπάρτσα), με τον Νεϊμάρ να βρίσκεται στη Βραζιλία, με άδεια, καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για neymar cumpleanos hermana"

2015-2016

Οπως την προηγούμενη χρονιά, έτσι και αυτή, είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες για το παιχνίδι της Κυριακής, πριν τα γενέθλια της Ραφαέλα. Η Μπάρτσα, χωρίς τον Νεϊμάρ, είχε κερδίσει με 4-0 στο Εϊμπαρ, με τον ίδιο να έχει εξασφαλίσει ξανά άδεια από την ομάδα ώστε να μεταβεί στη Βραζιλία.

2016-2017

Την επομένη των γενεθλίων της αδερφής του, η Μπαρτσελόνα έπαιζε με τη Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ». Ηταν και το μοναδικό παιχνίδι όλη τη χρονιά που έχασε ο Νεϊμάρ λόγω τραυματισμού, με τους Καταλανούς να γνωρίζουν την ήττα με 2-1.

Αποτέλεσμα εικόνας για neymar cumpleanos hermana"

2017-2018

Μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν πια, υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο, που τον άφησε εκτός γηπέδων για 3 μήνες. Τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν τα γενέθλια της Ραφαέλα και δεν εμφανίστηκε ξανά στα γήπεδα.

2018-2019

Λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά του, ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε και χρειάστηκε να λείψει για σχεδόν τρεις μήνες. Βέβαια, τίποτα δεν τον εμπόδισε από το να διοργανώσει μια μεγαλειώδη φιέστα, με χορηγό τη Red Bull, όπου ο ίδιος συμμετείχε με κόκκινο κουστούμι και πατερίτσες.

Αποτέλεσμα εικόνας για neymar cumpleanos"

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ