el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντέρμπι που κρίνουν πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ!

Με δύο τέρματα του Λουίς Σουάρες και αυτογκόλ του Ραφαέλ Βαράν, διαμορφώθηκε το βράδυ της Τρίτης το 3-0 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Η ομάδα της Βαρκελώνης με τη νίκη της αυτή σε συνδυασμό και το σκορ του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στον τελικό και βρίσκεται έτσι μέσα και στους τρεις στόχους της. Το Τσάμπιονς Λιγκ και το νταμπλ στην Ισπανία.

Μάλιστα, με δεδομένο πως μέχρι τη λήξη της περιόδου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα έχει να δώσει μόνο ένα ντέρμπι και αυτό στην έδρα της (με την Ατλέτικο Μαδρίτης (στις 07/04/2019), ενδεχόμενη επικράτηση στο «Σαντάγο Μπερναμπέου» το Σάββατο το βράδυ (02/03/2019, 21:45) θα «κλειδώσει» τον τίτλο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Με τα δύο τέρματα που σημείωσε την Τετάρτη, ο Σουάρεζ έφτασε τα 11 συνολικά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Διατηρήθηκε στο μεταξύ η παράδοση που θέλει τον Λιονέλ Μέσι να μην έχει σκοράρει απέναντι στους «μερένχες» στο θεσμό του Κυπέλλου. Βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο για τια άλλες διοργανώσεις, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να έχει βρει δίχτυα 26 φορές απέναντι στη «βασίλισσα», η οποία με τη σειρά της βλέπει το Κλάσικο ως μία τελευταία ευκαιρία να μείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου.
Το “Clasico” πάιζεται στη novibet με πληθώρα στοιχηματικών αγορών και ειδικά στοιχήματα!

Λάτσιο – Ρόμα: Με σύμμαχο την παράδοση η Ρόμα

Το ντέρμπι με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ιταλία είναι το Λάτσιο – Ρόμα. Είναι ενδεικτικό μάλιστα, πως από την ίδρυσή τους έως και σήμερα μόνο δύο ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες, κάνοντας το απευθείας δρομολόγιο από τη μία ομάδα της Πρωτεύουσας στην άλλη. Ο Ατίλιο Φεράρις το 1927 (από Ρόμα σε Λάτσιο) και ο Αρνε Σέλμοσοντο 1958 (από Λάτσιο σε Ρόμα). Συνολικά, έντεκα ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί και με τους δύο συλλόγους, με τελευταία περίπτωση του Αλεξάντερ Κολάροφ. Ο Σέρβος μπακ από το 2017 φοράει τη φανέλα της Ρόμα, παίρνοντας μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην ομάδα της Αγγλίας είχε πάει μετά από τριετή θητεία στη Λάτσιο (2007-10).

Το αποτέλεσμα του μεταξύ τους ντέρμπι το Σάββατο (02/03/2019, 21:30) αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο αναφορικά με τη διεκδίκηση της 4ης θέσης και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρόμα είναι αυτή που έχει το σαφέστατο προβάδισμα από τη μισητή αντίπαλο. Η Λάτσιο είναι αυτή που «καίγεται» περισσότερο, αφού αν δεν πάρει το τρίποντο, το «έργο» της για 4άδα θα γίνει εξαιρετικά δύσκολο.

Η πρόσφατη παράδοση είναι με το μέρος της Ρόμα, αφού δεν έχει ηττηθεί από το 2012 ως φιλοξενούμενη της Λάτσιο για τη Serie A, στην κοινή τους έδρα, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες απολογισμό. Από το 1994 έως σήμερα και σε 26 ματς με γηπεδούχο τη Λάτσιο σε όλες τις διοργανώσεις, η γηπεδούχος μετρά 11 νίκες έναντι 9 της Ρόμα ενώ 6 ματς έληξαν ισόπαλα.

Το “ντέρμπι της Ρώμης” παίζεται στη novibet με ανταγωνιστικές αποδόσεις και 170+ αγορές!

Τότεναμ – Αρσεναλ: Ο νικητής «κλειδώνει» το Τσάμπιονς Λιγκ

Δεύτερο κολλητό Λονδρέζικο ντέρμπι για την Τότεναμ. Προηγήθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση και η ήττα από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Αρσεναλ, στο ματς που ανοίγει και την αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και ο νικητής του αγώνα θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας και την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Η Τότεναμ έχει την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της καθώς σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και ως γηπεδούχος απέναντι στην Αρσεναλ μετράει αήττητο 4 αγώνων, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σαν απολογισμό. Αυτό είναι στο μεταξύ το τρίτο φετινό μεταξύ Τότεναμ – Αρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις. Για τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, Αρσεναλ – Τότεναμ 4-2 και για το Λιγκ Καπ, Αρσεναλ – Τότεναμ 0-2.

Το Τότεναμ – Άρσεναλ στη novibet, με μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών!

Πόρτο – Μπενφίκα: Ντέρμπι τίτλου στην Πορτογαλία

Έντεκα αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν στην Πορτογαλία. Πόρτο (57 βαθμοί) και Μπενφίκα (56 βαθμοί) είναι οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου. Το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα (02/03/2019, 22:30) έτσι ενδεχομένως να κρίνει πολλά στη συνέχεια αναφορικά με το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο. Αγωνίστηκαν πολύ πρόσφατα μεταξύ τους, στην έδρα της Πόρτο για το Λιγκ Καπ, με την Μπενφίκα να επικρατεί 3-1 και να προκρίνεται στον τελικό. Αυτό ήταν το 3ο σερί ματς που δεν ηττήθηκε στη συγκεκριμένη έδρα (1 νίκη, 2 ισοπαλίες ο απολογισμός της).
Πόρτο – Μπενφίκα με πάνω από 100 αγορές, ειδικά στοιχήματα και ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ