el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέλος εποχής για Ζέκα

Μετά από έξι σεζόν στον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Ζέκα αποτελεί παρελθόν. Ο πολιτογραφημένος έλληνας κεντρικός μέσος χαρακτήρισε τα χρόνια του στην ομάδα σαν τα «τα καλύτερα της καριέρας μου», επισημαίνοντας πως: «Αγάπησα τον Παναθηναϊκό και στην πραγματικότητα έγινα φίλαθλός του. Μαζί με αυτά έγινα Έλληνας και πλέον έχω την τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα».

Τα περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός από την πώληση του παίκτη, αναμένεται να δαπανηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ο Ζέκα αποκτήθηκε την περίοδο 2011-12 από την Βιτόρια Σετούμπαλ και φρόντισε κατά την παραμονή του στην ελληνική ομάδα να γίνει αναντικατάστατος.

H νέα ομάδα του Κάρολου Ζέκα, προσφέρεται στο μεταξύ ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Δανίας στη Novibet.

Η προσφορά της ημέρας στη Novibet έρχεται πάντως από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και τον αγώνα Καϊζερσλάουτερν – Αϊντραχτ Μπραουνσβάιγκ με 0% γκανιότα*

Η γηπεδούχος αναζητά την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με 1 ισοπαλία και 2 ήττες απολογισμό μέχρι στιγμής. Υποδέχεται την Μπραουνσβαϊγκ – για 25η φορά από το 1963 ως σήμερα – έχοντας σύμμαχο την παράδοση (16 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν έφεση στα under στα μεταξύ τους ματς. Ειδικότερα, από το 2016 έχουν τεθεί αντιμέτωπες 11 φορές, ανεξαρτήτως έδρας-διοργάνωσης και στις 10 επιβεβαίωσαν τo under 2.5.

* Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ”Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ