el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

3 μύθοι για τα φρουτάκια

Είναι αλήθεια πως κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες για τα τυχερά παιχνίδια. Κάποιες από αυτές είναι πραγματικές και άλλες όχι.

Δείτε τους πιο διαδεδομένους μύθους που κυκλοφορούν γύρω από το παιχνίδι στα φρουτάκια που η αλήθεια είναι πως… δεν απαιτεί καμία στρατηγική.

Mύθος 1: Τα φρουτάκια πληρώνουν ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει κάποιος να γνωρίζει πριν ξεκινήσει να παίζει slots είναι πως το αποτέλεσμα κάθε περιστροφής είναι εντελώς τυχαίο και δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα των προηγούμενων περιστροφών.

Μία γεννήτρια τυχαίων αριθμών υπάρχει σε κάθε φρουτάκι για να διασφαλίσει πως οι αριθμοί ή τα σύμβολα που προκύπτουν σε κάθε περιστροφή είναι τυχαία και απρόβλεπτα και δεν ακολουθούν κανένα μοτίβο.

Τα φρουτάκια, λοιπόν, δεν «πληρώνουν» κάθε π.χ. πέντε περιστροφές ή πέντε ώρες, αλλά οι επιτυχημένοι συνδυασμοί προκύπτουν εντελώς τυχαία.

Μύθος 2: Η αυτόματη περιστροφή πληρώνει πιο δύσκολα

Οι παίκτες μπορούν να πατήσουν εκείνοι το κουμπί για να ξεκινήσει μια περιστροφή στα slots και να την αφήσουν να ολοκληρωθεί ή να την διακόψουν όποτε επιθυμούν.
Επίσης μπορούν να επιλέξουν έναν αριθμό περιστροφών που θα ήθελαν να παίξουν και εκείνες να πραγματοποιούνται αυτόματα χωρίς ο παίκτης να ξαναπατήσει το κουμπί.
Κάποιοι πιστεύουν πως οι πιθανότητες νίκης στην διάρκεια των αυτόματων περιστροφών είναι λιγότερες, αλλά κι αυτό αποτελεί ακόμη έναν μύθο.
Είτε γίνουν αυτόματες οι περιστροφές, είτε πατήσει ο ίδιος ο παίκτης το κουμπί, το αποτέλεσμα θα είναι τυχαίο.
Η μόνη διαφορά είναι ότι κάθε περιστροφή με το κουμπί είναι πιο χρονοβόρα από τις αυτόματες και έτσι στο ίδιο διάστημα παίζονται λιγότερες περιστροφές.

Μύθος 3: Το… καθυστερημένο Jackpot

Υπάρχουν παίκτες που πριν παίξουν φρουτάκια κοιτάζουν να δουν το «ύψος» του Jackpot σε κάθε slot και πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος το κατέκτησε.
Κάποιοι πιστεύουν πως όσο πιο πολύ καιρό έχει ένα Jackpot να βγει τόσο πιο κοντά είναι η μεγάλη στιγμή.
Πρόκειται για ακόμη έναν μύθο μιας και όπως είπαμε, το αποτέλεσμα κάθε περιστροφής είναι προϊόν της τύχης και δεν έχει καμία σχέση με τις περιστροφές που έχουν προηγηθεί.
Είναι καθαρά θέμα τύχης πότε θα βρεθεί ο επόμενος μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το jackpot σε κάθε παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση το πόσο διάστημα έχει περάσει από το τελευταίο Jackpot.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ