el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ – Βέλεζ Μόσταρ: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 29-07-2021

Νίκη με δύο γκολ διαφορά ζητάει η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Βέλεζ Μόσταρ το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (29/07, 21:00) ώστε να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Με κόσμο η αναμέτρηση και τον προπονητή της Ένωσης να προσανατολίζεται σε αλλαγές.

Από φέτος δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μια εκ των Έλφσμποργκ ή Μιλσάμι.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίες αποδόσεις το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βέλεζ Μόσταρ γίνεται πιο συναρπαστικό.

ΑΕΚ – Βέλεζ Μόσταρ: Ανάλυση & Παρουσίαση 29/07/2021

Το επίσημο ντεμπούτο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, δεν συνδυάστηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα στη Βοσνία και την πρώτη αναμέτρηση με τη Βέλεζ Μόσταρ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο Σαράγεβο η Ένωση ηττήθηκε με 1-2 και πλέον στο ΟΑΚΑ σκέφτεται μόνο την ανατροπή του σκορ.

Μπορεί μέχρι πέρσι το εκτός έδρας γκολ να ήταν «χρυσό», καθώς η νίκη με 1-0 στον επαναληπτικό αρκούσε για να πάρει την πρόκριση, από φέτος όμως δεν ισχύει! Αυτό αναγκάζει την ΑΕΚ να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη προκριματική φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Είχε διάθεση, πάθος, αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τα όποια κενά εμφάνισε η ΑΕΚ λόγω αγωνιστικής ανετοιμότητας και έκανε την έκπληξη στο εντός έδρας ματς η Βέλεζ, που φέτος επέστρεψε στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1988-89.

Τρίτο φετινό ευρωπαϊκό ματς και ισάριθμες νίκες για τη Βέλεζ, η οποία έχει αρχίσει να το πιστεύει και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για πρόκριση απέναντι στην Ένωση.

ΑΕΚ – Βέλεζ Μόσταρ: Προγνωστικά 29/07/2021

Η ενδεχόμενη είσοδος των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων στον επαναληπτικό με τη Βέλεζ και η παρουσία του κόσμου, μοιάζουν να είναι οι δύο παράγοντες που έχουν μετρήσει σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση των αποδόσεων, με το σετ αποδόσεων να παίζει προς 1.25 – 5.90 – 12.10 στη Νovibet.

Η Ενωση είναι το φαβορί και για την πρόκριση (στο 1.30) έναντι των Βόσνιων (3.55) ενώ το πιθανότερο ενδεχόμενο, βάσει των αποδόσεων, είναι να προκριθεί στην κανονική διάρκεια του αγώνα!

προκριση αεκ στην κανονικη διαρκεια σε αποδοση 1.62 στη novibet

H ΑΕΚ αναμένεται να πιέσει και να ψάξει το γρήγορο γκολ που θα βάλει τις βάσεις για τη νίκη-ανατροπή του εις βάρος της 1-2. Η Βέλεζ Μόσταρ δεν έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις και το Οver 1.5 γκολ αποτελεί μια επιλογή.

over 1,5 γκολ στο πρωτο ημιχρονο προσφερεται στη novibet σε αποδοση 2,40


 

ΑΕΚ – Βέλεζ Μόσταρ: Ανάλυση 27/07/2021

Απουσία κίνησης, μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές και αβίαστα λάθη, στοίχισαν στην ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Βοσνίας και πάνω σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία και στον επαναληπτικό θα υπάρξουν αλλαγές στην 11άδα.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και παίκτες που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά στις θέσεις που αγωνίζονται, θα βρίσκονται εκτός απροόπτου στο αρχικό σχήμα.

Ο Στάνκοβιτς αναμένεται έτσι κάτω από τα δοκάρια αντί του Τσιντώντα ενώ ο Βράνιες, θα πάρει θέση στο κέντρο άμυνας, δίπλα στον Τζαβέλλα και τον Σβάρνα να μένει εκτός. Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, είναι ο παίκτης που θα βρεθεί μπροστά από τα στόπερ σαν αμυντικό χαφ, αντί του Σάκχοφ, με τον τελευταίο να παίζει περισσότερο «αναγκαστικά» σε αυτή τη θέση στην πρώτη συνάντηση. Για την κορυφή της επίθεσης τώρα, τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Αράουχο, έναντι του Ανσαριφάρντ.

Τρίτη νίκη με ανατροπή για τη Βέλεζ στα προκριματικά της νεοσύστατης διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ, δείγμα της μαχητικότητάς της. Την ίδια θέλει να δείξει και στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, ένα ματς που αντιμετωπίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα της σύγχρονης ιστορίας της. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή τους πως σε περίπτωση πρόκρισης, άπαντες θα ξυρίσουν τα κεφάλια τους.

ΑΕΚ – Βέλεζ Μόσταρ: Παρουσίαση και Στατιστικά 29/07/2021

Η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ελφσμποργκ – Μιλσάμι. Η ομάδα της Σουηδίας επικράτησε 4-0 στον πρώτο αγώνα και ο επαναληπτικός στην έδρα της Μιλσάμι φαντάζει περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ακριβώς από δύο γκολ, έχει σημειώσει σε κάθε ένα από τα τέσσερα φετινά ματς η Βέλεζ σε όλες τις διοργανώσεις. Και τα τρία Ευρωπαϊκά ματς  τελείωσαν με 2-1 σκορ υπέρ της (όλα με ανατροπή!) ενώ στο πρωτάθλημα επικράτησε 2-0 της Ποσούσγιε.

Δεύτερη επίσκεψη στο Σαράγιεβο και ισάριθμες ήττες για την ΑΕΚ, από τη Μόσταρ.  Είχαν αναμετρηθεί τη σεζόν 1980-81 για το Βαλκανικό Κύπελλο και η Βέλεζ επικράτησε 2-0. Η ΑΕΚ είχε νικήσει 3-1 στον επαναληπτικό.

Τον Οκτώβριο του 2020 χρονολογείται η τελευταία εκτός έδρας ήττα της Βέλεζ. Πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες ο απολογισμός της σε αυτό το διάστημα, σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 7 από τα 10 αυτά ματς είχαν στο μεταξύ σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ. Σε διεθνές επίπεδο ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Από πέντε σερί Over γκολ προέρχεται η ΑΕΚ σε επίσημο και φιλικό επίπεδο. Στα 4 από αυτά, επιβεβαίωσε το συνδυαστικό στοίχημα G/G & Over 2.5 ενώ σκόραρε σε όλα.

ΑΕΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 29/07/2021

Τέσσερις με πέντε αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ, συγκριτικά με την πρώτη συνάντηση. Στάνκοβιτς, Βράνιες, Λε Ταλέκ και Αράουχο μοιάζουν σίγουροι ενώ θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Λόπες, διεκδικεί ο Μιτάι. Ο Μιλόγεβιτς αναμένεται παράλληλα να προτιμήσει το 4-3-3 αντί του 4-2-3-1 του πρώτου αγώνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Μπακάκης, Βράνιες, Τζαβέλλας, Λόπες – Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλος – Γκαρσία, Αράουχο, Αλμπάνης.

Βέλεζ Μόσταρ: Απουσίες & Ενδεκάδα 29/07/2021

Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο ηγετικός μέσος Ράντοβατς, που έχασε την πρώτη αναμέτρηση.  Ο παίκτης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και με την επιστροφή του τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται στο ελάχιστο. Δεν έχει λόγο ο προπονητής της Φέντα Ντούτνιτς, να αλλάξει το 4-2-3-1.

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Μπογντάνοβιτς – Οβτσινα, Ζελίκοβιτς, Ισιτς, Φερέιρα – Χασάνοβιτς, Πρσες – Ράντοβατς, Αντουσιτς, Μπραντάο – Ζαΐμοβιτς.


 

Διαβάστε ακόμα… 

Ολυμπιακοί Αγώνες: 10 κορυφαίες στιγμές Ελλήνων αθλητών


 

Μια GiANT Heart και πολλά συγχαρητήρια

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ