el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

AEK – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/05/2022

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό την Τρίτη (20.00) στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League δεν έχει κανέναν βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το «τρίποντο» καθαρά για λόγους γοήτρου.

Στην «Ένωση» η κατάσταση από το Σάββατο μυρίζει μπαρούτι, αφού χάθηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο παιχνίδι με τον Άρη με τρόπο που εξόργισε τους φιλάθλους. Οι ποδοσφαιριστές παραδέχθηκαν τα λάθη τους και στο τελευταίο ματς της σεζόν θα παίξουν μόνο για να επουλώσουν τον πληγωμένο τους εγωισμό.

Στον Ολυμπιακό το κλίμα είναι πανηγυρικό. Το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι»… μέθυσαν στη φιέστα για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και μέσα στο ΟΑΚΑ θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές και με στόχο να παραμείνουν αήττητοι με την ΑΕΚ.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στο OAKA παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, 0% γκανιότα και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στα Playoffs της Super League!


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/05/2022

Στην ΑΕΚ η απογοήτευση είναι έκδηλη και άπαντες θέλουν να διαγράψουν από την ιστορία του συλλόγου τη φετινή σεζόν. Η «Ένωση» αυτοκτόνησε το Σάββατο στο «τελικό» με τον Άρη (3-2 Video) για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου τα έκανα όλα σωστά μέχρι το 78’, όμως στη συνέχεια… έφυγαν από το γήπεδο κι αυτό το πλήρωσαν ακριβά. Τα γκολ του Λιβάι Γκαρσία έδιναν σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη στην ΑΕΚ και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά από το 78’ και μετά η «Ένωση» δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα και με διαδοχικά λάθη στην άμυνα δέχθηκε τρία γκολ από τον Άρη.

Η ήττα με 3-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τελείωσε και τυπικά τις ελπίδες της ΑΕΚ για να παίξει του χρόνου στο Conference League κι αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα τη νέα σεζόν θα μπει στο νέο της γήπεδο «Αγία Σοφιά» είναι απογοητευτικό!

«Έπρεπε να παίξουμε με το χρόνο από την στιγμή που προηγηθήκαμε με 2-0. Αυτό το κάνουν αρκετές φορές οι αντίπαλοί μας. Όταν νικάς 2-0 και χάνεις το ματς τότε δεν αξίζεις να βγεις Ευρώπη, συγχαρητήρια στον Άρη. Δεν είναι ώρα να πούμε τι φταίει…», τόνισε περίλυπος ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αντίδραση υπήρξε από περίπου 150 φιλάθλους, οι οποίοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες το βράδυ της Κυριακής τους παίκτες στα Σπάτα και τους ζήτησαν εξηγήσεις για την αποτυχημένη σεζόν.

Απάντηση υπήρξε από τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος απολογήθηκε και  έγραψε χαρακτηριστικά στα social media:

«Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων όλη τη χρονιά. Όντως αξίζουμε την άσχημη κατάσταση που έχουμε ζήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι. Αν δεν ήσασταν θυμωμένοι, δεν θα ήσασταν οπαδοί της ΑΕΚ. Δεν φταίει μόνο ένας ή δύο παίκτες γι’ αυτή την κατάσταση.

Είμαστε όλοι υπόλογοι, πρώτος εγώ. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση».

Όπως είναι φυσικό στην ΑΕΚ θέλουν να φύγει και να μην ξαναέρθει η φετινή σεζόν και με το που τελειώσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ματίας Αλμέιδα θα αναλάβει δράση με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδα που τη νέα σεζόν θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο (1-1 Video) διαδέχθηκε η λαμπρή φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου Πλέον στόχος των ποδοσφαιριστών του Μάρτινς είναι να κλείσουν τη σεζόν με νέα νίκη και ο Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζει αλλαγές.

Το «ερυθρόλευκο» επιτελείο θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα για το μέλλον. Υπενθυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο έγινε και στο παιχνίδι με τον Άρη (νίκη με 0-1) και οι παίκτες του Ολυμπιακού εντυπωσίασαν βγάζοντας ενέργεια πάνω στο τερέν.

«Χτίζουμε και το μέλλον, δεν σκεφτόμαστε μόνο το παρόν. Υπάρχουν παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά. Είχαμε παίκτες που έδωσαν ένα ματς πριν από τρεις μέρες και χρειάζονταν ανάσες. Με τον ΠΑΟΚ είδαμε αντίδραση και αρκετοί παίκτες έζησαν για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα την υπέροχη ατμόσφαιρα του ντέρμπι. Αφιερώνουμε το πρωτάθλημα στον κόσμο μας», υποστήριξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Μπουχαλάκης, συμπλήρωσε: «Πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο σε μια σεζόν που είχαμε σκαμπανεβάσματα κι αυτό είναι στο τέλος μετράει».

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ η διοίκηση έχει υποσχεθεί και δυνατές μεταγραφές με στόχο τη δημιουργία μια ομάδας που και τη νέα σεζόν θα κοιτάξει μόνο την κορυφή.


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 17/05/2022

  • H AEK σε 9 ματς στα playoffs της Super League έχει απογοητεύσει κι έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες αμφότερες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
  • 4 Over και 5 Under με 6 Goal και 3 No Goal μετράει η ΑΕΚ στα playoffs της Super League
  • Τάση στις ισοπαλίες παρουσιάζει η «Ενωση» στα playoffs και συγκεκριμένε μετράει 4 «Χ» τα τρία με σκορ 1-1 και ένα με 0-0.
  • Ο Ολυμπιακός σε 9 ματς στα playoffs της Super League έχει βάλει στο σακούλι του 15 βαθμούς, αυτό μεταφράζεται με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ηττες (αμφότερες από τον Παναθηναϊκό).
  • Στο ματς του πρώτου γύρου των Playoffs στο Φάληρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Ζοάο Καρβάλιο στο 30’ και η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 43’ με τον Σιμάνσκι.
  • Το πάνω χέρι στο σύνολο των αναμετρήσεων των δύο ομάδων έχει ο Ολυμπιακός με 76 νίκες. 57 νίκες μετράει η ΑΕΚ και 43 ντέρμπι έχουν λήξει «Χ».
  • Η ΑΕΚ έχει να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ από τον ημιτελικό (2-1) του Κυπέλλου το 2018. Έκτοτε οι «ερυθρόλευκοι μετρούν συνολικά 10 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ στο «σπίτι» της ΑΕΚ έχουν 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.
  • Tα τελευταία 4 ντέρμπι πρωταθλήματος με γηπεδούχο την ΑΕΚ έχουν λήξει όλα Goal και Over.
  • Βαθμολογία Super League

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/05/2022

Δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη για λόγους γοήτρου. Η ΑΕΚ είναι πληγωμένη και ο Ολυμπιακός δεν χαρίζεται σε κανέναν

GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ & GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.55 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 0-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/05/2022

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της ΑΕΚ εκτός από τις απουσίες των τιμωρημένων Άμραμπατ και Μάνταλου πρέπει να λύσει και το θέμα της απογοήτευσης που επικρατεί στην ομάδα του. Επίσης, εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινα οι Τζαβέλλας, Αραούχο, Βράνιες, Σιμάνσκι. Μετά από καιρό μπήκε στην αποστολή ο Γαλανόπουλος που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Σβάρνας, Χατζισαφί – Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Μοχαμαντί – Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/05/2022

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει την αγαπημένη συνήθεια των τελευταίων παιχνιδιών που τον θέλει να ανακατεύει την τράπουλα. Θα χρησιμοποιήσει και πάλι νεαρούς παίκτες, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες. Οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Λαλά, Μαντί, Εμβιλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες, Ρέαμπτσουκ έμειναν εκτός αποστολής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κρίστινσον – Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος , Μπαγκαλιάνης, Κίτσος – Κανέ, Κουντέ – Καρβάλιο, Φαντιγκά, Βρουσάι – Ελ Αραμπί (Τικίνιο).


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Οι 10 Καλύτεροι Παίκτες του Ολυμπιακού Όλων των Εποχών

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ