el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/05/2022

Ένα ακόμα ματς ζωής και θανάτου, αυτή τη φορά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Την Κυριακή (8/5, 19:30), η «Ένωση» υποδέχεται τους «πράσινους», σε ένα παραδοσιακό αθηναϊκό ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της Ευρώπης.

Η ΑΕΚ με 52 βαθμούς «καίγεται» για το τρίποντο, προκειμένου να προλάβει το τρένο της Ευρώπης, ενώ ο Παναθηναϊκός (54 β.) που είναι αήττητος στα playoffs θέλει να «χαμογελάσει» για να κάνει ένα ακόμα βήμα επιστροφής στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Από το αποτέλεσμα του αθηναϊκού ντέρμπι θέλει να επωφεληθεί ο Άρης (53β.), ο οποίος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στα Playoffs της Super League!


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/05/2022

Αδειάζει η κλεψύδρα στην ΑΕΚ (52 β.) και το «τρίποντο» αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Σε αντίθετη περίπτωση ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης κάτι που θα αποτελέσει πλήγμα.

Η «Ένωση» μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα τελευταία δύο ματς και για να φτάσει στο «τρίποντο» πρέπει να διορθώσει τα αμυντικά κενά, καθώς δέχεται γκολ εδώ και εννέα διαδοχικά παιχνίδια. Παράλληλα, η ΑΕΚ καλείται να λειτουργήσει με περισσότερη ψυχραιμία και ευστοχία στην τελική προσπάθεια.

Η αστοχία στις τελικές φάσεις και τα παιδικά λάθη στην άμυνα οδήγησαν στο 1-1 (Video) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σ’ ένα ματς που η «Ένωση» στο πρώτο μέρος έχασε κλασικές ευκαιρίες για να το τελειώσει.

Ο προπονητής της «Ένωσης», Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ζήτησε συσπείρωση και κάλεσε τον κόσμο τη ομάδας να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών στο φινάλε της σεζόν.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοί μας έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι εφέτος. Αλλά σε αυτές τις στιγμές στις μεγάλες οικογένειες μετράει η συσπείρωση. Και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας περισσότερο από ποτέ», τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ παραμονή του ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΕΚ την Παρασκευή απέδειξε και έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στον Στίβεν Τσούμπερ, καθώς ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ελβετού εξτρέμ με την Άιντραχτ δαπανώντς 1,6 εκατ. ευρώ.

Τα «οκ» για την τελική απόφαση έδωσε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία τη νέα σεζόν.  Στην Ένωση περιμένουν συνέπεια στις εμφανίσεις του Τσούμπερ, ο οποίος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχει ρίξει στροφές.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη ο Τσούμπερ θα παραμείνει στην ΑΕΚ για 3 χρόνια και οι απολαβές πλησιάζουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Στον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Άρη, πάτησαν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να κάνουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο που είναι η επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 5 χρόνια.

Ο Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι με τον Άρη είδε τους παίκτες του να επικρατούν και στον κομμάτι της τακτικής και περιμένει ανάλογη συνέχεια και απέναντι στην ΑΕΚ.

«Ήταν μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και δίκαια κάναμε το 1-0, στο δεύτερο μέρος δε το διαχειριστήκαμε καλά πιστεύω. Ο Άρης μας δημιούργησε προβλήματα και με 10 παίκτες είναι πολύ καλή ομάδα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τα παιδιά που τα δίνουν όλα σε μια κρίσιμη περίοδο. Πρέπει να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο», υποστήριξε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Ο Σέρβος τεχνικός, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του έχει κάνει άλματα προόδου, κερδίζει και την εμπιστοσύνη της διοίκησης, η οποία πλέον δείχνει διατεθειμένη να του δώσει νέο συμβόλαιο με διάρκεια δύο ετών.


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 08/05/2022

  • Στις 3 φετινές αναμετρήσεις ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό το… καρπούζι έχει κοπεί στη μέση. Η «Ένωση μετράει μια νίκη στο ΟΑΚΑ (1-0), το «τριφύλλι» απάντησε με τρίποντο στη Λεωφορο (3-0) και στα playoffs οι ομάδες κόλλησαν στο 1-1.
  • Ο Γιοβάνοβιτς σε ακόμη έναν «τελικό» θα στηριχτεί στην αμυντική λειτουργία που έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του για πέντε σερί αγώνες!
  • Οι «πράσινοι» με τo «τρίποντο» απέναντι στον Άρη πανηγύρισαν την 4η σερί νίκη τους και συμπλήρωσαν 10 σερί παιχνίδια αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις.
  • 4 Νο Goal, 2 Goal, 1, Over και 5 Under είναι ο απολογισμός του Παναθηναϊκού στις 6 αγωνιστικές των Playoffs. Οι «πράσινοι» έχουν δεχτεί μόλις δυο γκολ, ένα από την ΑΕΚ κι ένα από τον ΠΑΟΚ.
  • Η ΑΕΚ σε 6 αγωνιστικές μετράει 2 ήττες, 3 ισοπαλίες (όλες 1-1) και μόλις μια νίκη. Σε όλα τα παιχνίδια τη Ένωση έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και ο απολογισμός είναι 2 Over, 4 Under, 5 Goal και μόλις 1 No Goal.
  • H βαθμολογία στα playoffs της Super League (54 ΠΑΟ, 53 Άρης, 52 ΑΕΚ) έχει κάνει αρκετούς να βγάλουν τα… κομπιουτεράκια και η «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται.

Το πρόγραμμα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Ο Άρης, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, έχει να παίξει με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), ΠΑΣ Γιάννενα (εκτός).

Ο Παναθηναϊκός τώρα παίζει με ΑΕΚ (εκτός) και ακολουθούν Ολυμπιακός (εκτός), ΠΑΣ Γιάννενα (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός).

Η ΑΕΚ υποδέχεται και τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια παίζει με ΠΑΣ (εντός), Άρη (εκτός), Ολυμπιακός (εντός).

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι στο Βικελίδης είναι ΠΑΟ (εντός), ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και του ΠΑΟΚ που τώρα παίζει στα Γιάννενα είναι: Άρης (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), ΠΑΟ (εντός).

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/05/2022

Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες κι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα. Το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού είναι η αμυντική λειτουργία. Η ΑΕΚ θα πιέσει περισσότερο αφού καίγεται για το τρίποντο.

ΣΚΟΡ 1-0 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Ο Τσούμπερ παραμονή του ντέρμπι υπόγραψε νέο συμβόλαιο και θα θελήσει με το «καλημέρα» να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

O Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη στο playoffs και παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα πάνω στο χορτάρι. Οι «πράσινοι» είναι ικανοί να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και μέσα στο ΟΑΚΑ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.15 ΣΤΗ NOVIBET  

FUN BET ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-1 ΣΕ 6.50


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/05/2022

Η ΑΕΚ θα παίξει τε ρέστα της επιθετικά, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Οφρυδόπουλος στα ήδη γνωστά προβλήματα των Αραούχο, Γέβτιτς, Σιμόες προστέθηκε και αυτό του Βράνιες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι – Κριχόβιακ, Σιμάνσκι, Μάνταλος – Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ.

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/05/2022

O Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον τραυματία Γκατσίνοβιτς και ζήτησε από τους παίκτες του ελέγξουν τον ρυθμό της μπάλας και να μην αφήσουν την κατοχή στην ΑΕΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες – Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ