el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ και ο… Τσούμπερ

Έπειτα από εννέα αγωνιστικές στην Super League έχουν προκύψει τα πρώτα συμπεράσματα για την εικόνα των ομάδων.

Η ΑΕΚ μετά την απομάκρυνση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και την γκέλα με τον Απόλλων, βρίσκεται στους 20 βαθμούς, τρεις πίσω από τον Ολυμπιακό. Πέρα από το δυνατό σερί επιτυχιών, ο «δικέφαλος» βγάζει τσαγανό στο χορτάρι και δείχνει έτοιμος να πάει μέχρι τέλους στην μάχη του τίτλου.

Διόλου τυχαίο ότι οι «μπουκ» μάζεψαν την απόδοση κατάκτησης της ΑΕΚ από το αρχικό 11.00 στο 7.00. Πλέον, το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη φιγουράρει στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκονται Παναθηναϊκός (151.00) και Άρης (101.00).

Παράλληλα, η «Ένωση» έχει το πάνω χέρι στην μάχη με τους υπόλοιπους μνηστήρες πλην Ολυμπιακού. Στο 2.00 κοστολογείται πλέον να τερματίσει στην 2η θέση, την ώρα που δύο μήνες νωρίτερα παιζόταν στο 3.00! Μάλιστα, βάσει προγράμματος, δεν πρέπει να θεωρείται ανέφικτο μέχρι το τέλος του 2021 να διατηρήσει το «μαξιλαράκι» ασφαλείας από τους διώκτες της.

Σε επίπεδο παικτών, ο Στέφαν Τσούμπερ κλέβει την παράσταση με την παρουσία του. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει προσφέρει πολύτιμη βοήθεια τόσο στο εκτελεστικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Ελβετός έπειτα από εννέα στροφές αριθμεί 5 γκολ, σκοράροντας με συνέπεια και το να υπερβεί τα 10 μέχρι το φινάλε της χρονιάς το βρίσκουμε στο 1.90!

Στο κομμάτι της δημιουργίας, ο Τσούμπερ μετράει δύο ασίστ. Οι στοιχηματικές τοποθετούν το line στις 6,5 για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος με το over/under στο 2.10 και 1.70 αντίστοιχα.

Τέλος, ανάμεσα στις χιλιάδες προσφερόμενες μακροχρόνιες αγορές της Super League, μπορεί κάποιος να βρει head to head ομάδων με ή χωρίς πλέι οφ/πλέι άουτ, ειδικά στοιχήματα για τις επιδόσεις των ομάδων (over/under βαθμών κ.ά), χάντικαπ διαφοράς βαθμών και μία τεράστια γκάμα ειδικών στοιχημάτων.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ| 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.


Διαβάστε ακόμα…

GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ