el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αγγλία – Δανία: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 07/07/2021

Ο δεύτερος ημιτελικός του Euro 2020 ανάμεσα σε Αγγλία και Δανία αναμένεται με κομμένη την ανάσα από τους φίλους του ποδοσφαίρου την Τετάρτη (07/07, 22:00) στο Γουέμπλεϊ. Διαβάστε την ανάλυση και τα προγνωστικά για τον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σ’ ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και ισχυρό αουτσάιντερ.

Με 600+ αγορές στη Novibet, μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το παιχνίδι γίνεται πιο συναρπαστικό.

Αγγλία – Δανία: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/07/2021

Η Αγγλία ζει στους ρυθμούς του «it’s coming home». Δικαίως, αφού τα «λιοντάρια» όσο προχωράει η διοργάνωση αγριεύουν όλο και περισσότερο.

Πλέον στόχος της ομάδας του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είναι όχι μόνο να βρεθεί στον τελικό, αλλά να αναδειχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης.

αγγλια να κατακτησει το euro προσφερεται σε αποδοση 2.60

Οι προϋποθέσεις προκειμένου η Αγγλία να κάνει το βήμα προς τον μεγάλο τελικό μοιάζουν ιδανικές. Τα «λιοντάρια» παίζουν μπροστά στο κοινό τους, αντιμετωπίζουν έναν θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο, έχουν ψυχολογία στο «ζενίθ» και μια ομάδα που δεν λυγίζει.

Οι Άγγλοι, μέχρι τώρα, μιλάνε πάνω στο χορτάρι και δεν έχουν εμφανίσει ούτε στο ελάχιστο τις τάσεις αυτοχειρίας από το παρελθόν μεγάλων διοργανώσεων. Η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ με 4 νίκες στα 5 ματς του Euro και χωρίς να έχει δεχτεί ούτε γκολ δείχνει πιο ισορροπημένη, αλλά και πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Στα προημιτελικά οι Άγγλοι έκαναν επίδειξη δύναμης (4-0) με την Ουκρανία και τα ντεσιμπέλ στο «it’s coming home» ανέβηκαν

«Έχουμε μπροστά μας μια μοναδική ευκαιρία για να γράψουμε ιστορία και να βρεθούμε για πρώτη φορά σε τελικό Euro. Δεν είμαστε πιεσμένοι και βλέπουμε το ματς ως μια τεράστια πρόκληση», δήλωσε ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.

Η Δανία παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του Euro και απολαμβάνει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση. Χωρίς άγχος και μηδέν αγωνιστική πίεση δείχνει ικανή να ξαναζήσει το «χρυσό» 1992. Τότε έκανε τους πάντες να παραμιλούν και τους Γερμανούς να βλέπουν εφιάλτες, αφού επικράτησαν 2-0 και ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης.

ΔΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ EURO ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10.00 

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ, μετέφερε τον ενθουσιασμό, αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικρατελι στην ομάδα του μετά την επικράτηση στα προημιτελικό κόντρα στην Τσεχία.

«Είναι μαγικό αυτό που ζούμε. Πριν ξεκινήσει το Euro έδειξα στους παίκτες μου μια φωτογραφία από το Γουέμπλεϊ από το περασμένο φθινόπωρο όταν και νικήσαμε την Αγγλία. Του είπα ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στο Λονδίνο!», δήλωσε ο Κάσπερ Χιούμλαντ.

Αγγλία – Δανία:  Προγνωστικά 07/07/2021

Η Αγγλία είναι φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, όμως εμείς θα κληθούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα αν τα «λιοντάρια» θα μαζέψουν την μπάλα από την εστία τους.

Με δεδομένο ότι η Δανία στα τελευταία της τρία παιχνίδια έχει σκοράρει 10 γκολ και επιθετικά έχει αυτοματισμούς θεωρούμε ότι δύσκολα οι Αγγλοι θα μείνουν για 6ο σερί ματς με «μηδέν» παθητικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Δανοί στα 15 από τα τελευταία 16 ματς έχουν βρει δίχτυα και στο μοναδικό που δεν σκόραραν ήταν με τη Φινλανδία όταν κι αστόχησαν σε πέναλτι.

ΣΤΗ NOVIBET ΤΟ GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ
ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Ο Χάρι Κέιν πήρε μπρος και δίνει πλέον λύσεις στην επιθετική γραμμή της Αγγλίας. Ο φορ της Τότεναμ σκόραρε ένα γκολ απέναντι στη Γερμανία, δύο με την Ουκρανία κι έφτασε πλέον τα τρία στην διοργάνωση.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΕΪΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Η Δανία στα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια της στο Euro έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που δεν αλλάζει τις αγαπημένες της συνήθειες και αναμένεται να μπει δυνατά στο Γουέμπλεϊ.

ΤΟ OVER 1,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20


 

Αγγλία – Δανία: Στατιστικά  07/07/2021

  • Ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε τα προκριματικά του Euro με 12 γκολ και ήταν πρώτος σκόρερ. Έβρισκε δίχτυα τουλάχιστον μια φορά ανά παιχνίδι. Στη διοργάνωση μετράει 3 γκολ σε 5 ματς.
  • Η Αγγλία μέσα στο παιχνίδι Γουέμπλεϊ μετράει 186 νίκες, 73 ισοπαλίες και 39 ήττες.
  • Η Αγγλία έχει οδηγηθεί 9 φορές στα πέναλτι. Εκεί έχει πάρει την πρόκριση μόλις 3 φορές.
  • Αγγλία και Δανία αναμετρήθηκαν στις 14 Οκτωβρίου του 2010 στο Γουέμπλεϊ στο Nations League. Τότε οι φιλοξενούμενοι νίκησαν (1-0) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έρικσεν. Είχε προηγηθεί κόκκινη κάρτα στον Μαγκουάιρ.
  • Η Δανία νίκησε και το 2003 σε φιλικό την Αγγλία με σκορ 3-2. Το συγκεκριμένο ματς δεν έγινε στο Γουέμπλεϊ αλλά στο Ολντ Τραφορντ.
  • 11 Οκτωβρίου του 2019 ήταν η τελευταία φορά που δέχθηκε γκολ η Αγγλία στην ήττα της από την Τσεχία με σκορ 2-1. Από τότε τα «λιοντάρια» μετράνε 7 νίκες μια ισοπαλία κι έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους.
  • Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες σε 21 ματς είναι υπέρ των Άγγλων: τα λιοντάρια μετράνε 12 νίκες, η Δανία επικράτησε 4 φορές, ενώ 5 παιχνίδια σταμάτησαν στο «Χ».
  • Από 4 κίτρινες κάρτες έχουν δεχθεί οι δυο ομάδες στο φετινό Euro.
  • Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ είναι ο πρώτος σκόρερ της Δανίας στο Euro με τρία γκολ.

Αγγλία: Απουσίες & Ενδεκάδα 07/07/2021

ΦΟΡΜΑ: ΝΝΝΙΝΝ 

Ο Σαουθγκέιτ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Τα «λιοντάρια» απέναντι στην Ουκρανία και με τον Σάντσο στο αρχικό σχήμα απέκτησαν ακόμη περισσότερη ενέργεια επιθετικά. Ο νεαρός εξτρέμ αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στο αρχικό σχήμα, κάτι που σημαίνει ότι ο Σάκα θα μείνει στον πάγκο.

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Φίλιπς, Ράις – Στέρλινγκ, Μάουντ, Σάντσο – Κέιν

Δανία: Απουσίες & Ενδεκάδα 07/07/2021

ΦΟΡΜΑ: ΝΝΝΗΗΝ

Με εξαίρεση τον άτυχο Ερικσεν, ο Χιούμλαντ έχει πλήρη σύνθεση στη διάθεσή του, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους οι Κιάερ, Πόουλσεν και Βας.

Κρατάει το επιτυχημένο 3-4-2-1 ο Χιούμλαντ και τα ερωτηματικά της ενδεκάδας είναι δύο, με τον Πόουλσεν να διεκδικεί τη θέση του φορμαρισμένου Ντόλμπεργκ και τον Βας εκείνη του Στρίγκερ Λάρσεν.

Πιθανή 11άδα (3-4-2-1): Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Κιάερ, Βέστεργκαρντ – Στρίγκερ Λάρσεν (Βας), Ντιλέινι, Χόιμπιεργκ, Μέλε – Μπρέιθγουεϊτ, Ντάμσγκααρντ – Ντόλμπεργκ (Πόουλσεν)


 

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ