el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/05/2022

O Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 9η αγωνιστική των playoffs της Superleague, σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού για τις δύο ομάδες με φόντο την έξοδο στην Ευρώπη.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε. Οι δύο ομάδες έχουν 56 βαθμούς, όμως ο Άρης υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν θα «σφραγίσουν» το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με νίκη «κλειδώνει» την Ευρώπη και η «Ένωση». Στο ενδεχόμενο ισοπαλίας, ο Άρης δείχνει ευνοημένος, αφού για να χάσει την 4η θέση στη βαθμολογία θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Μπούργκος κλείνει στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Ολυμπιακό.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Superleague!

 


Άρης – ΑΕΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 14/05/2022

«Ρέφαρε» την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με το τεράστιο «διπλό» στην έδρα του ΠΑΟΚ (0-1). Χάρη στο «χρυσό» τέρμα του Καμαρά στο 63ο λεπτό ο Άρης κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και πλέον η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τον ίδιο.

Oι «κίτρινοι» ήταν το αφεντικό στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όπου είχαν τη μπάλα στα πόδια τους. Την ευκαιρία που έχασε στο πρώτο ημίχρονο μετέτρεψε σε γκολ στο δεύτερο ο Καμαρά (63’). Στη συνέχεια ο Λουτσέσκου έριξε όλους τους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, ο Άρης έδωσε μέτρα, όμως διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα παίρνοντας δύο νίκες στην Τούμπα την ίδια σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία του!

aris-aek2-novibet

Άπαντες στην ομάδα θέλουν τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ώστε να «κλειδώσουν» μία αγωνιστική νωρίτερα την έξοδο στην Ευρώπη. Απ’ την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης, ζήτησε απ’ τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό του Μπούργκος και των παικτών και να τους «σπρώξει» στους τρεις βαθμούς.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος και περιμένω να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί», είπε χαρακτηριστικά.

aris-aek3-novibet

Η ΑΕΚ είχε καιρό να περάσει ένα «σβηστό» απόγευμα και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Εχσάν Χατζισαφί, που με γκολ που σημείωσε στο 39ο λεπτό «ξεκλείδωσε» την άμυνα του ΠΑΣ κι από εκεί και πέρα η ομάδα του έφτασε άνετα στο τελικό 3-0 με τους Άμραμπατ (45+5’ πέναλτι) και Κριχόβιακ (59’) να μπαίνουν επίσης στη λίστα των σκόρερ.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά για τους «κιτρινόμαυρους» που παίζουν μόνο για ένα αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Η ΑΕΚ σαφώς μένει «ζωντανή» και με ισοπαλία, όμως οι πιθανότητες αντικειμενικά δεν είναι με το μέρος της, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ ο Άρης τον ΠΑΣ και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα αφού υστερεί στην ισοβαθμία.

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και τα προηγούμενα. Και το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν… τελικός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συμπαγείς όπως και απέναντι στον ΠΑΣ. Βράχος στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μπροστά. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός», δήλωσε ο Στίβεν Τσούμπερ.


Άρης – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 14/05/2022

  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη στην έδρα τους με το ίδιο σκορ (2-1). Στα playoffs ο Άρης πήρε τη νίκη (1-2) στο ΟΑΚΑ.
  • Στα τέσσερα τελευταία ματς των «κίτρινων» έχει σημειωθεί ακριβώς ένα γκολ!
  • Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η ομάδα του Μπούργκος έχει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα playoffs.
  • Η «Ένωση» είναι αήττητη εκτός έδρας στα playoffs έχοντας μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Σε όλα τα ματς επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.
  • Η ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΣ κράτησε για δεύτερη σερί φορά ανέπαφη την εστία της. Το κάνει για πρώτη φορά ύστερα από τον περασμένο Δεκέμβριο.

aris-aek4-novibet

Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά 14/05/2022

Ουσιαστικά πρόκειται για τελικό με φόντο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Περιμένουμε λοιπόν και τις δύο ομάδες αρκετά προσεκτικές από τη στιγμή που το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα κρίνει το καλοκαίρι τους.

Και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε μεγάλη ένταση που ξεκινούσε από το χορτάρι κι έφτανε μέχρι τους πάγκους. Πόσω μάλλον σε αυτό το ματς, όπου και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με το… μαχαίρι στα δόντια.

ΤΟ OVER 6.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2,35 ΣΤΗ NOVIBET ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΙΑ SAFE ΕΠΙΛΟΓΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είτε θα έχουμε νέα δεδομένα στην αναμέτρηση, είτε η ΑΕΚ θα χρειαστεί να ρισκάρει περισσότερο αν το ματς είναι 0-0. Όπως κι αν έχει το ματς στο δεύτερο μέρος του θα γίνει σίγουρα πιο άναρχο, αφού το άγχος και η πίεση θα κυριαρχήσουν. Τα γεμίσματα λοιπόν προς τη μία ή την άλλη περιοχή θα είναι αρκετά.

ΤΟ OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 2o ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1,65 ΣΤΗ NOVIBET

Στην ίδια λογική τα τελευταία λεπτά θα βρουν σίγουρα τη μία από τις δύο ομάδες να ρισκάρει πολύ.

ΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑΞΥ 81’-90+’ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2,75 ΣΤΗ NOVIBET

aris-aek5-novibet

Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/05/2022

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Μπούργος με τη συμπεριφορά της ομάδας του στο τακτικό κομμάτι. Ο Άρης ανταποκρίθηκε παίρνοντας αρκετά καλό βαθμό και όταν κλήθηκε να βρει γκολ και μετά, όταν χρειάστηκε να το υπερασπιστεί το προβάδισμα. Έτσι, δεν αποκλείεται ο Αργεντινός να χρησιμοποιήσει τα ίδια πρόσωπα και απέναντι στην ΑΕΚ.

Η αλλαγή διάταξης σε 4-2-3-1 λειτούργησε στην Τούμπα και δημιούργησε… χώρο και για τον Μπερτόγλιο που είχε να πάρει φανέλα βασικού από τις 14 Φεβρουαρίου απέναντι στον ΠΑΣ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμπακατά – Ντουκουρέ, Ματίγια – Ιτούρμπερ, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι – Καμαρά

aris-aek6-novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/05/2022

Δεν βγαίνουν τα νούμερα στην ΑΕΚ για να περιμένουμε εκπλήξεις από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είτε σε πρόσωπα, είτε σε σχηματισμό. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δύσκολα θα αφήσει το 4-3-3, με το οποίο η ομάδα του αποδίδει καλύτερα το τελευταίο διάστημα.

Από εκεί και πέρα δύο θέσεις είναι ανοιχτές για την ενδεκάδα. Αν επιλέξει τον Μάνταλο στη μεσαία γραμμή τότε ο Χατζισαφί, όπως και με τον ΠΑΣ, θα αγωνιστεί αντί του Μοχαμάντι στα αριστερά της άμυνας, διαφορετικά και οι δύο Ιρανοί θα ξεκινήσουν με τον πρώτο να παίρνει θέση στα χαφ δίπλα σε Κριχόβιακ και Σιμάνσκι. Στην επίθεση ο Λιβάι Γκαρσία όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στη θέση του φορ και ο Άμραμπατ θα συνεχίσει στο δεξί άκρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Κριχόβιακ, Σιμάνσκι, Μάνταλος – Τσούμπερ, Άμραμπατ, Λιβάι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ