el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/05/2022

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν οι ομάδες για την έξοδο στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον (8/5, 21:00), αφού οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για το «τρίποντο».

Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» με δεδομένο ότι και μαθηματικά εξασφάλισαν το πρωτάθλημα θα αγωνιστούν μόνο για το γόητρό τους και θα παίξουν με αρκετές… ρεζέρβες.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στη «Κλεάνθης Βικελίδης» παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στα Playoffs της Super League!


Άρης – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/05/2022

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης (53 β.), μετά την ήττα στη Λεωφόρο, μοιάζει αποφασισμένος να πληγώσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και να επιστρέψει δριμύτερος στη «μάχη» της Ευρώπης.

Η ομάδα του Χέρμαν Μπουργος την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να πέσει από την 3η θέση της βαθμολογίας στην 4η και να παραμείνει στους 53 βαθμούς.

Οι Θεσσαλονικείς στο πρώτο μέρος ήταν υπνωτισμένοι δέχθηκαν γκολ από στημένη φάση με κεφαλιά του Σένκεφελντ και σαν να μην έφτανε αυτό είδαν το Καμαρά να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, μετά την ανάπαυλα αφυπνίστηκαν και με πρωταγωνιστή τον Ιτούρμπε έχασαν καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το σκορ.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά και τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για μας μετά την αυστηρή, κατά την άποψή μου, αποβολή του Καμαρά. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά, είδαμε τις αδυναμίες μας και στο δεύτερο μέρος δίχως να δεχθούμε ιδιαίτερη πίεση προσπαθήσαμε να βρούμε την ισοφάριση.

Κάναμε αυτά που θέλαμε αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», τόνισε ο βοηθός του Μπουργος, Τόλης Τερζής και πλέον το σύνθημα που επικρατεί στον Άρη είναι ότι «δεν χάθηκε τίποτα πάμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό».

Πλέον, η νίκη για τον Άρη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι «μονόδρομος», αφού σε αντίθετη περίπτωση θα χάσει έδαφος σχετικά με τον μεγάλο του στόχο που είναι να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Μπούργος περιμένει από τους παίκτες του καλύτερα τελειώματα στις τελικές προσπάθειες. Το κενό του Καμαρά, αλλά και η αγωνιστική ετοιμότητα του Γκάνεα είναι δύο θέματα που τον προβληματίζουν.

Ο Ολυμπιακός μεσοβδόμαδα επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ (Video) στην Τούμπα με ανατροπή του σκορ κι εξασφάλισε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έστησαν πανηγύρι στη συμπρωτεύουσα και επανεμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Πρωταγωνιστές ήταν οι Ρόνι Λόπες και Ρέαμτσιουκ που σημείωσαν από ένα γκολ κι έφεραν τα πάνω κάτω στο χορτάρι σ’ ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά για τους Πειραιώτες.

Ο Μάρτινς μετά την ανάπαυλα βρήκε λύσεις και η αλλαγή Τικίνιο- Ελ Αραμπί έδωσε επιθετική πνοή, ενώ ο Ρόνι Λόπες με 2ο σερί γκολ (είχε σκοράρει και με τον ΠΑΣ) επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε τα τρία σερί πρωταθλήματα και όπως ήταν φυσική ήταν περιχαρής.

«Πραγματικά αυτό ήταν το πιο δύσκολο από τα τρία πρωταθλήματα που έχω κατακτήσει. Γιατί ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μόλις τελείωσε το προηγούμενο. Με πολύ λίγο χρόνο ξεκούρασης. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που το καταφέραμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα που τα δίνει όλα για τον σύλλογο. Στο 2ο ημίχρονο δείξαμε μία ομάδα με κλάση και ποιότητα. Δείξαμε την ταυτότητα της ομάδας και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για αυτήν την αντίδραση.

Δεν θέλουμε να επαναπαυθούμε στη συνέχεια, αλλά να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να πανηγυρίσουμε κι άλλες νίκες», τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Πάντως, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να δώσουν ανάσες σε κάποιους βασικούς παίκτες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι το τρίτο ματς σε διάστημα 7 ημερών και ακολουθεί την Τετάρτη (11/5) νέο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.


Άρης – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 08/05/2022

  • Στις 3 φετινές αναμετρήσεις ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό οι «ερυθρόλευκοι μετράνε δύο νίκες μέσα στο Φάληρο (1-0, 2-1) και οι «κίτρινοι» μια νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδη» με σκορ (2-1). Μάλιστα, στο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ο Άρης σταμάτησε και το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.
  • 9 από τα τελευταία 11 ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Goal.
  • 3 νίκες, 2 ισοπαλίες (όλες με σκορ 1-1) και 1 ήττα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του Ολυμπιακού στα playoffs της Super League. Στα συγκεκριμένα ματς μοίρασε 3 Over, ισάριθμα Under και τα 5 από τα 6 παιχνίδια έληξαν Goal
  • 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες μετράει ο Αρς στα φετινά play offs. 4 από τα 6 ματς έχουν λήξει Under με τους κίτρινους να έχουν δεχθεί συνολικά 4 γκολ, ενώ έχουν σημειωθεί 4 No Goal και 2 Goal.
  • Παράδοση για… κλάματα έχει ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που ανέβηκε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορία. Συγκεκριμένα σε ματς πρωταθλήματος μετράει μόλις μια νίκη (την φετινή με σκορ 2-1), έχει ηττηθεί 10 φορές, ενώ 2 ματς σταμάτησαν στο «Χ».
  • H βαθμολογία στα playoffs της Super League (54 ΠΑΟ, 53 Άρης, 52 ΑΕΚ) έχει κάνει αρκετούς να βγάλουν τα… κομπιουτεράκια και η «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται.

Το πρόγραμμα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Ο Άρης, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, έχει να παίξει με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), ΠΑΣ Γιάννενα (εκτός). Ο Παναθηναϊκός τώρα παίζει με ΑΕΚ (εκτός) και ακολουθούν Ολυμπιακός (εκτός), ΠΑΣ Γιάννενα (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός).

Η ΑΕΚ υποδέχεται και τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια παίζει με ΠΑΣ (εντός), Άρη (εκτός), Ολυμπιακός (εντός). Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι στο Βικελίδης είναι ΠΑΟ (εντός), ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και του ΠΑΟΚ που τώρα παίζει στα Γιάννενα είναι: Άρης (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), ΠΑΟ (εντός).

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 08/05/2022

Το βαθμολογικό κίνητρο είναι τεράστιο για τον Άρη, αντίθετα οι παίκτες του Ολυμπιακού με δεδομένο ότι εξασφάλισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα θα παίξουν για το γόητρό τους. Η νίκη του Άρη βάση της δυναμικής των ομάδων έχει φτάσει σε χαμηλά επίπεδα και γι’ αυτό το λόγο θα κοιτάξουμε και τα ειδικά στοιχήματα. Eπιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

TO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET EXEI ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα Combo Bets της Novibet.

H NIKH TOY ΑΡΗ & OVER 2.5 GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40

Οι λεπτομέρειες θα  κάνουν τη διαφορά και το VAR θα έχει αρκετή δουλειά σ’ ένα παιχνίδι που ο Άρης θα τροφοδοτήσει σίγουρα με αρκετή αγωνιστική ένταση πάνω στο χορτάρι.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.30 ΣΤΗ NOVIBET


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/05/2022

Ο Χέρμαν Μπούργος αντιμετωπίζει δυο προβλήματα. Ο βαθμός ετοιμότητα του Γκάνεα θα κρίνει κι αν θα ξεκινήσει βασικός στην αμυντική 4αδα. Τιμωρημένος είναι ο βασικός φορ Καμαρά, κάτι που σημαίνει ότι θέση στην κορυφή της επίθεση θα πάρει ο Πάλμα.

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν (Γκάνεα) – Σάσα, Ματίγια – Ιτούρμπε, Εντιαγέ (Γκάμα), Μαντσίνι – Πάλμα.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/05/2022

Ο Μαρτίνς, με δεδομένο ότι εξασφάλισε το πρωτάθλημα και οι βασικοί του προέρχονται από διαδοχικά παιχνίδια, θα φρεσκάρει την 11αδα τους. Θα ρίξει στα βαθιά παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και θέλει να βγάλει συμπεράσματα για το μέλλον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Ανδρούτσος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπα, Κίτσος – Μπουχαλάκης, Κουντέ – Φαντιγκά, Βρουσάι, Φορτούνης – Τικίνιο.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ