el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 22/09/2021

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, όμως η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό (22/9. 20:30) έχει τον χαρακτήρα του προώρου τελικού και για τις δύο πλευρές.

Ο «κιτρινόμαυροι», μετά την απογοητευτική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, προκειμένου να αποφευχθούν οι… εκρήξεις, ενώ ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να επαναφέρει τον ενθουσιασμό.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις η σπουδαία αναμέτρηση Αρης – Παναθηναϊκός γίνεται πιο συναρπαστική.


Αρης – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Παρουσίαση 22/09/2021

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή ηττήθηκαν από τον Ιωνικό με αποτέλεσμα να μείνουν για 2ο σερί ματς χωρίς νίκη (0-0 στην πρεμιέρα με ΟΦΗ), αλλά και χωρίς να έχουν πετύχει γκολ. Το αρνητικό αποτέλεσμα στη Νίκαια σε συνδυασμό με την αφαίρεση βαθμών (-6) που έχει επιβληθεί για την υπόθεση Λάσκοφ έχει αυξήσει τον προβληματισμό στη διοίκηση και στο προπονητικό επιτελείο του Άρη.

Μάλιστα, η διοίκηση αποφάσισε την επιβολή χρηματικού προστίμου σε όλους για την ήττα από τον Ιωνικό.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, όμως πρέπει κι εσείς να αναλάβετε τις δικές σας. Δεν γίνεται πριν 10 μέρες στα φιλικά να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο κι ξαφνικά να εμφανίζουμε τέτοια εικόνα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάντζιος στους ποδοσφαιριστές του και πλέον περιμένει θετική αντίδραση με τον Παναθηναϊκό.

Με δεδομένο ότι αναπτύχθηκε έντονη φημολογία σχετικά με το μέλλον του Μάντζιου στον πάγκο του Άρη ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, εξέφρασε την στήριξή του, ενώ σε συνάντηση που είχαν έθεσαν επί τάπητος τις αιτίες για το αρνητικό ξεκίνημα.

Ο Μάντζιος σχετικά με τον καταρτισμό της 11αδας θα κάνει αλλαγές, προκειμένου να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα, αφού ο Αρης ακόμη δεν έχει πετύχει γκολ.

Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε απότομα στα Ιωάννινα και ο ενθουσιασμός από τη νίκη της πρεμιέρας (4-0 με τον Απόλλωνα) μετριάστηκε. Το «τριφύλλι» απέναντι στον ΠΑΣ βρέθηκε νωρίς (5’) πίσω στο σκορ από το γκολ του Γκαρντάβσκι και στη συνέχεια δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0 (Highlights)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11αδα, προκειμένου να δώσει περισσότερη επιθετική πνοή στην ομάδα του. Ο Σέρβος τεχνικός αντιμετώπισε με ψυχραιμία την πρώτη του ήττα λέγοντας: «Δεν με προβλημάτισε κάτι Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψύχραιμοι και με πιο ορθολογικές επιθέσεις».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών όλοι αναγνωρίζουν ότι μια νέα ήττα θα φέρει «γκρίνια» και αμφισβήτηση προς πάσα κατεύθυνση. «Δεν υπάρχει όμως χρόνος για θλίψη. Οφείλομε να ανασυνταχθούμε και να δούμε τη συνέχεια με τον αγώνα με τον Άρη. Πρέπει όλοι μαζί να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρούσιο

Οι Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ στην άμυνα η παρουσία του Σάρλια δεν ήταν ενθαρρυντική και ο Πούγγουρας ενδέχεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας.


Αρης – Παναθηναϊκός: Στατιστικά 22/09/2021

  • Το παρελθόν ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στη συμπρωτεύουσα μας προϊδεάζει για ένα ματς με λίγα γκολ που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι πέντε από τις έξι αναμετρήσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν λήξει Under 2,5 Goal.
  • Οι «πράσινοι» από τότε που οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στη Super League μετράνε 2 νίκες με σκορ 1-0, μία βαριά ήττα με σκορ 4-0 και δύο ισοπαλίες (1-1, 0-0).
  • Από τη σεζόν 2000/01 Αρης και Παναθηναϊκός έχουν συναντηθεί συνολικά 28 φορές στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» μετράνε 8 νίκες, οι «πράσινοι» 20 επιτυχίες, ενώ 10 ματς σταμάτησαν στο X.
  • Απογοητευτικός ο Άρης επιθετικά σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Οι Θεσσαλονικείς ακόμη δεν έχουν πετύχει γκολ, ενώ στο ματς με τον Ιωνικό πραγματοποιήσαν 7 τελικές προσπάθειες.
  • Συνολικά 5 κόρνερ (όλα υπέρ του Άρη) καταλογίστηκαν στο ματς της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ιωνικό και Αρη.
  • Συνολικά 13 κόρνερ καταλογίστηκαν στο ματς ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό (8 για τους πράσινους).
  • No Goal έχουν λήξει τα δύο ματς του Αρη και του Παναθηναϊκού σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League.
  • Στο Κλεάνθης Βικελίδης το Under 2,5 Goal και οι ισοπαλίες έχουν την τιμητική του. Στις 8 από τις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Αρη και Παναθηναϊκό έχει εμφανιστεί το Under 2,5 Goal και σε 3 από αυτές το Χ.

Αρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 22/09/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αρη και Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Περιμένουμε κλειστό και προσεκτικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εξάλλου το παρελθόν μας έχει δείξει ότι σπάνια σημειώνονται μεγάλα σκορ.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,03 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ UNDER 2,5 GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3,50 ΣΤΗ NOVIBET

 Ο Τάσος Παπαπέτρου σφυρίζει την αναμέτρηση και η αποστολή του κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι.

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET


Αρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/09/2021

O Άκης Μάντζιος είναι προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν σκόραραν απέναντι σε ΟΦΗ (εντός) και Ιωνικό (εκτός) και πλέον το ζητούμενο είναι η επιθετική βελτίωση και το γκολ. Επιστρέφει ο Μπρούνο Γκάμα, αυξημένες οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός ο Τζέιμς Τζέγκο.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Ντενίς, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράπετς, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Καμαρά.   

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/09/2021

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ματς με τον ΠΑΣ χρησιμοποίησε την ίδια 11αδα που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην επικράτηση με 4-0 στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα. Τώρα με δεδομένο ότι έχουν μεσολαβήσει λιγότερες μέρες ξεκούρασης, αλλά και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό θα προχωρήσει σε αλλαγές. Εκτός παραμένουν οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουανκάρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιαγιαφάνες, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Ιωαννίδης.


Διαβάστε ακόμα …

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ