el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρχίζει το Ματς: Νέα Καμπάνια από τη Novibet, σε συνεργασία με τη 4 Wise Monkeys

Με βασικό μήνυμα «Αρχίζει το ματς», η Novibet μας συστήνει τη νέα 360o καμπάνια της, την οποία συναντάμε σε τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, digital και social media περιβάλλον.

Σε σύλληψη της 4 Wise Monkeys, το concept της νέας καμπάνιας βασίζεται στην αδημονία του παίκτη να απολαύσει τα αθλητικά γεγονότα, συμμετέχοντας σε αυτά με ενεργό ρόλο και βιώνοντας από την οθόνη της συσκευής του μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Και η Novibet προσφέρει ακριβώς αυτό: «Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι», γεμάτο από τον ενθουσιασμό και τις συγκινήσεις που το συνοδεύουν.

Ο κεντρικός ήρωας της νέας καμπάνιας, ο προπονητής, αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση της αγάπης για το παιχνίδι

Μέσα από το βασικό τηλεοπτικό spot και τις επιμέρους προσαρμογές της καμπάνιας, ανατρέχουμε μαζί του σε κομβικές στιγμές του παιχνιδιού, σε διαφορετικά πρωταθλήματα και αγωνίσματα.

Στο πλαίσιο των μονολόγων του που σφύζουν από χιούμορ και ενθουσιώδη ένταση, τον παρακολουθούμε μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια να εμψυχώνει την ομάδα πριν την έναρξη, να την παρακινεί με δυναμισμό στο ημίχρονο, και βέβαια να συντονίζει τις αλλαγές παικτών.

Σύντομα, όμως, και υπό τη μουσική υπόκρουση του γνωστού και αγαπημένου, άκρως ποδοσφαιρικού κομματιού «Αρχίζει το ματς», το οποίο προσαρμόστηκε ειδικά στις ανάγκες της καμπάνιας, αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα του «προπονητή».

Η σκηνογραφία αλλάζει και από τα αποδυτήρια μεταφερόμαστε στο αναπαυτικό σαλόνι ενός σπιτιού που φιλοξενεί τη συνήθη ιεροτελεστία παρακολούθησης του αγώνα. Εκεί ανακαλύπτουμε ότι ο προπονητής δεν είναι άλλος από τον παίκτη, που… «το ζει πραγματικά». Για εκείνον, το ματς αρχίζει και στη Novibet μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι… όπως θα ήθελε να είναι, βιώνοντας μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

Ο Chief Marketing Officer της Novibet, Βάσιας Μπέρκοβιτς, δήλωσε σχετικά: «Τα μέλη της Novibet ανυπομονούν να αρχίσει το ματς για να απολαύσουν τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό το αίσθημα της αγάπης για τον αθλητισμό και της ανυπομονησίας για την έναρξη του αγώνα, συνοψίζει και η νέα μας καμπάνια, υπό τον ήχο του γνωστού αθλητικού ύμνου. Στη διεθνώς βραβευμένη πλατφόρμα της Novibet έχουμε διαμορφώσει τις ιδανικές συνθήκες ώστε να προσφέρουμε μία πρωτοποριακή εμπειρία ψυχαγωγίας. Όλες οι ομάδες μας εσωτερικά, αλλά και οι συνεργάτες και οι συντελεστές της νέας καμπάνιας της Novibet, εργάστηκαν συντονισμένα, ευφάνταστα και αφοσιωμένα για να καταφέρουν να οπτικοποιήσουν αυτό το διαχρονικό συναίσθημα».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε κι εσείς τη νέα καμπάνια και να καλωσορίσετε τη νέα αθλητική σεζόν, τραγουδώντας «Αρχίζει το ματς» εδώ.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ