el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 19/10/2021

Ματσάρα αναμένουμε την Τρίτη (22:00) στο «Metropolitano» με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φιλοδοξεί να σταματήσει την αήττητη πορεία της Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μαδριλένοι μέσα στην έδρα τους δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και ευελπιστούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, προκειμένου να παραμείνουν με αξιώσεις σε τροχιά πρόκρισης για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Η Λίβερπουλ με το 2 στα 2 έχει δείξει ότι είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου και γνωρίζει ότι με μια ακόμα νίκη μέσα στη Μαδρίτη ουσιαστικά θα αγκαλιάσει από τώρα και την πρώτη θέση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Πόρτο φιλοξενεί τη Μίλαν.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες και κορυφαίες αποδόσεις η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ γίνεται πιο συναρπαστική.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 19/10/2021

Η Ατλετικο Μαδρίτης το Σαββατοκύριακο ξεκουράστηκε, αφού το παιχνίδι στη La Liga με την Γρανάδα αναβλήθηκε διότι οι διεθνείς δεν επέτρεψαν έγκαιρα στη βάση τους.

Οι Μαδριλένοι έχουν να αγωνιστούν από τις 2/10 όταν και επικράτησαν με 2-0 της Μπαρτσελόνα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες ο Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε σίγουρα αρκετές διορθωτικές κινήσεις, όμως η αγωνιστική απραξία είναι σίγουρα ένα μειονέκτημα, αφού η ομάδα του θα κληθεί να πατήσει γκάζι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η Ατλέτικο στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετράει μια ισοπαλία (0-0 με Πόρτο στη Μαδρίτη) και μια νίκη με τη Μίλαν (2-1) μέσα στην Ιταλία. Απέναντι στους «ροσονέρι» εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα (από το 29’) και με επιμονή γύρισε το παιχνίδι με τους Γκριζμάν (84’) και Λουίς Σουάρες (90+7’ με πέναλτι) να σκοράρουν.

 

Αναμφισβήτητά η συγκεκριμένη νίκη εκτόξευσε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Ατλετικο στα ύψη κι αυτό φάνηκε και στο επόμενο παιχνίδι όταν και επικράτησαν 2-0 της Μπαρτσελόνα με τους Σουάρες και Λεμάρ να βρίσκουν δίχτυα.

Ο Σιμεόνε αναγνωρίζει ότι απέναντι στη Λίβερπουλ η ομάδα του δεν θα έχει εύκολο έργο. «Πιστεύω στους παίκτες μου. Ξέρω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μας περιμένει ένα μεγάλο ματς κόντρα σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και προσπαθούμε να δώσουμε λεπτά σε όλους τους παίκτες για να γίνουμε καλύτερη ομάδα Όλοι γνωρίζουν ότι από την ώρα που θα μπουν στο γήπεδο, μπορούν να είναι καθοριστικοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναμένουμε ότι και αυτή τη φορά το μεγάλο όπλο της πρωταθλήτριας Ισπανίας θα είναι η αμυντική λειτουργία. Ωστόσο, επιθετικά με τους Γκριζμάν και Σοάρες έχει πλέον παίκτες για να κάνει ζημιές σε αντίπαλες άμυνες.

Η Λίβερπουλ τη δεδομένη χρονική στιγμή λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Η ομάδα του Κλοπ μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε Μίλαν (3-2 στο Ανφιλντ), Πόρτο (5-1 στην Πορτογαλία) και θέλει να κάνει το 3/3 για να αγκαλιάσει από τώρα την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, οι «reds» και στην Premier League είναι αήττητοι με 5-3-0 σε 8 αγωνιστικές και βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Τσέλσι.

Το Σάββατο η Λίβερπουλ διέλυσε 0-5 με συνοπτικές διαδικασίες την Γουότφορντ εκτός έδρας. O Φιρμίνο πέτυχε χατ τρικ, όμως ο Σαλάχ με ένα γκολ, ασίστ και καταπληκτικές ενέργειες έκλεψε την παράσταση. Ο Μανέ σκόραρε επίσης και για ένα ακόμη ματς η επιθετική τριάδα του Κλοπ πέταξε φλόγες.

 

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ πραγματοποιεί και φέτος απίστευτες εμφανίσεις και με την Γουότφορντ ο Γιούργκεν Κλοπ δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

«Αυτή την στιγμή ο Σαλάχ είναι ο καλύτερος παίκτης στο κόσμο. Είναι ξεκάθαρο βρίσκεται σε τοπ επίπεδο και το βλέπουμε όλοι. Ποιος είναι καλύτερός του; Δεν χρειάζεται να μιλάμε συνέχεια για όσα έχουν καταφέρει ο Μέσι και ο Ρονάλντο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και την κυριαρχία τους. Τώρα ο Σαλάχ είναι για εμένα ο καλύτερος. Διαθέτει απίστευτη αυτοπεποίθηση και η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική, ενώ σκόραρε και γκολ παγκόσμιας κλάσης », τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

Όσον αφορά την κατάσταση της ομάδας του ο Κλοπ, συμπλήρωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε σε ανάλογο ρυθμό διότι μας περιμένουν δύσκολα και διαδοχικά παιχνίδια. Το πρώτο το έχουμε σε λίγες ημέρες με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη εκεί όπου θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα που χάνει δύσκολα. Η ομάδα του Σιμεόνε γνωρίζει πως να κερδίζει ποδοσφαιρικά παιχνίδια και πρέπει να ανταπεξέλθουμε κόντρα ένα ισχυρό σύνολο».


Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Στατιστικά 19/10/2021

  • Τρεις φορές έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους μέσα στη Μαδρίτη, Ατλέτικο και Λίβερπουλ. Οι reds δεν έχουν νικήσει ποτέ και η Ατλέτικο μετράει 2 νίκες (1-0, 1-0), ενώ ένα ματς έληξε ισοπαλία (1-1).
  • Σπάει τα κοντέρ και φέτος ο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ σε 2 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 3 γκολ, ενώ σε 8 στην Premier League έχει πετύχει 7 τέρματα και έχει μοιράσει 4 ασίστ.
  • 2 φορές έχει αντιμετωπίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον Γιούργκεν Κλοπ και αμφότερες τον έχει νικήσει. Πρόκειται για την σεζόν 2019/20 όταν η Ατλέτικο απέκλεισε με δύο νίκες τη Λίβερπουλ από τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Ο Λουίς Σουάρες μετράει 5 γκολ και μια ασίστ φέτος σε συνολικά 10 εμφανίσεις (8 στο πρωτάθλημα, 2 σε Τσάμπιονς Λιγκ) με τη φανέλα της Ατλέτικο.
  • Τρεισήμισι χρόνια στη Λίβερπουλ αγωνίστηκε ο Λουίς Σουάρες. Στο Ανφιλντ αγαπήθηκε και με τη φανέλα των «reds» σημείωσε συνολικά 82 γκολ σε 133 ματς.
  • Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Λίβερπουλ σε όλα τα φετινά της εκτός έδρας παιχνίδια σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ έχει σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ.
  • Από τις 6/4/21 έχει να ηττηθεί η Λίβερπουλ σε επίσημο παιχνίδι κι αυτό ήταν με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.
  • Αήττητη σε 11 ματς για τη σεζόν 2021/22 είναι η Λίβερπουλ με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες.
  • Τα 9 από τα 11 ματς της Λίβερπουλ έχουν λήξει Over 2,5 Goal, τα 5 Goal και 6 No Goal.
  • Στα 6 από τα 11 παιχνίδια της φετινής σεζόν η Λίβερπουλ έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
  • Μόλις μια ήττα σε 10 ματς μετράει τη φετινή σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις. Οι πρωταθλητές Ισπανίας ηττήθηκαν από την Αλαβές εκτός έδρας (1-0) στη La Liga.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 19/10/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

H Λίβερπουλ πετάει φλόγες μακριά από το Άνφιλντ και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να σπάσει την παράδοση και να κερδίσει και μέσα στην έδρα της Ατλέτικο.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Σε απίστευτη φόρμα βρίσκεται ο Σαλάχ και είναι ικανός να πληγώσει την άμυνα της Ατλέτικο.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΑΛΑΧ (ANYTIME) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ατλέτικο φημίζεται για το σκληρό της παιχνίδι και δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/10/2021

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει τους αμυντικούς Χιμένεθ, Σαβιτς και τον επιθετικό Κούνια. Ο Γιορέντε είναι ανέτοιμος και δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί.

Πιθανή 11αδα (3-4-2-1): Όμπλακ, Φελίπε, Κοντόγκντια, Ερμόσο, Κόκε, Ντε Πολ, Τρίπιερ, Καράσκο, Λεμάρ, Γκριζμάν, Σουάρες

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/10/2021

Στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ τέθηκαν οι Αλεξάντερ Αρνολτ και Ζότα. Εκτός παραμένουν οι μέσοι Τιάγκο Αλκάνταρα, Έλιοτ και Τζόουνς.  

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Αλισον, Αλ. Αρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο


Διαβάστε ακόμα… 

Novileague: Παρέλαβε τις 50.000€* ο μεγάλος νικητής

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ