el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ATP Finals 2021: Εκτοξεύθηκε η απόδοση του Τσιτσιπά, φοβορί ο Νόλε

Με την πλάτη στον τοίχο ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Η δεύτερη αγωνιστική των ATP Finals 2021 στο πράσινο γκρουπ, κρύβει μία αναμέτρηση δίχως… αύριο για τον Έλληνα αθλητή (17/11, 22:00).

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το… αριστερό την παρουσία του στο Τορίνο, γνωρίζοντας «καθαρή» ήττα από τον Αντρέι Ρούμπλεφ (2-0 σετ). Μάλιστα, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και πλέον οι πιθανότητες για την πρόκριση μειώθηκαν αισθητά.

Διόλου τυχαίο ότι οι «μπουκ» προσφέρουν την πρόκριση του Τσιτσιπά στα ημιτελικά σε απόδοση 6.00! Στην σχετική λίστα, η πρώτη θέση ανήκει στον απόλυτο πρωταγωνιστή του 2021, Νόβακ Τζόκοβιτς με 1.05, ενώ ακολουθούν ο φορμαρισμένος Ρούμπλεφ στο 1.40 και ο Κάσπερ Ρουντ με 4.00.

 

Πάντως, για την αναμέτρηση με τον Κάσπερ Ρουντ, ο Τσιτσιπάς εκκινεί από θέση ισχύος στο σετ αποδόσεων, με την απλή νίκη να κοστολογείται στο 1.54, ενώ η αντίστοιχη τιμή για τον Νορβηγό βρίσκεται στο 2.55! Ένας θετικός οιωνός για τον Έλληνα αθλητή πέραν της διαφοράς ποιότητας, είναι και το θετικό ρεκόρ που έχει απέναντι στον επικείμενο αντίπαλό του (2-1/4-3 σετ).

Ωστόσο, η παρουσία του Στέφανου σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του γκρουπ δεν πρέπει να θεωρείται χαμένη υπόθεση. Θυμίζουμε ότι το 2019, όταν έφτασε έως την κατάκτηση του τροπαίου, είχε ήττα στην φάση των ομίλων. Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, το σενάριο κατάκτησης του τροπαίου για τον 23χρονο Έλληνα τενίστα κοστολογείται στο 23.00!

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, ο Τζόκοβιτς κατέχει την κορυφή, με τις στοιχηματικές εταιρίες να δίνουν την επικράτησή του στο τουρνουά στο 2.25. Μάλιστα, ο Σέρβος Νο.1 της Παγκόσμιας Κατάταξης είναι και τοπ φαβορί για να φτάσει στον τελικό με 1.50. Ο Ντάνιλ Μεντβέντεφ αποτελεί το Νο.2 στο 3.40 και στο 1.60 αντίστοιχα, προερχόμενος από το κόκκινο γκρουπ.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές γύρω από την διοργάνωση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί ειδικά στοιχήματα για τις επιδόσεις των οκτώ φιναλίστ, super ενισχυμένες αποδόσεις για τους αγώνες, forecast πρόκρισης για την φάση των ομίλων και μία πλούσια γκάμα μακροχρόνιων -και μη- στοιχημάτων (κατάκτηση, πρόκριση, h2h).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ | 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.


Διαβάστε ακόμα…

GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ