el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 14/09/2021

Αρχίζει το ματς στο Champions League με ματσάρα! Μπαρτσελόνα και Μπάγερν θα μονομαχήσουν την Τρίτη (22:00) στο Καμπ Νου στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Το συγκεκριμένο ματς έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, αφού είναι το πρώτο παιχνίδι των Κατάλανών στο Champions League στη μετά Μέσι εποχή, αλλά παράλληλα και το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων μετά την εντυπωσιακή νίκη της Μπάγερν τον Αύγουστο του 2020 με 8-2.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις η σπουδαία αναμέτρηση στο Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται πιο συναρπαστική.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Ανάλυση & Παρουσίαση 14/09/2021

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα στρέψουν το βλέμμα τους στο Καμπ Νου. Tο γεγονός ότι οι Καταλανοί δεν έχουν πλέον στο ρόστερ τους τον Λιονέλ Μέσι αποτελεί μια ασυνήθιστη εικόνα για τους εχθρούς και τους φίλους της Μπάρτσα. Οι Ισπανοί έχουν και εκ νέου υψηλές βλέψεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παρότι ο μεγάλος τους ηγέτης μετακόμισε στο Παρίσι.

Ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται πλέον σε διαμάχη με τον Λαπόρτα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν δημιουργθεί στην Μπαρτσελόνα.

Πάντως, ο Ολλανδός τεχνικός στον αγωνιστικό τομέα προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Το στοίχημα για τον Κούμαν είναι μεγάλο, αφού στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αποχώρησε και ο Γκριεζμάν. Για το ματς με την Μπάγερν ο Κούμαν ψάχνει λύσεις στην επιθετική γραμμή, αφού οι Μπρέιθγουεϊτ, Αγκουέρο, Ντεμπελέ, Φάτι είναι τραυματίες.

Επιθετικά οι Ισπανοί στηρίζονται στον φορμαρισμένο Μέμφις Ντεπάι και στην εκκίνησή τους στη La Liga μετράνε δύο νίκες (εντός έδρας  4-2 με Σοσιεδάδ και 2-1 με Χετάφε) και μια ισοπαλία (εκτός έδρας 1-1 με Αθλέτικ Μπιλμπάο). Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Μπαρτσελόνα… ξεκουράστηκε διότι το παιχνίδι της με τη Σεβίλλη αναβλήθηκε επειδή αρκετοί διεθνείς παίκτες δεν γύρισαν έγκαιρα στη βάση τους.

Η Μπάγερν γύρισε σελίδα. Ο επιτυχημένος προπονητής Χάνσι Φλικ αποτελεί παρελθόν και τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας έχει αναλάβει ο φιλόδοξος Γιούλιαν Νάγκελσμαν, πρώην προπονητής της Λειψίας.

Οι Βαυαροί μετά το 1-1 της πρεμιέρα με την Γκλάντμπαχ έχουν πανηγυρίσει νίκες με πολλά γκολ με βασικούς πρωταγωνιστές τους Λεβαντόφσκι, Γκνάμπρι, Σανέ, Μίλερ, αλλά και τον νεαρό Μουσιάλα. Υπάρχει πολυφωνία στην επίθεση κι αυτό φάνηκε και το Σάββατο όταν η Μπάγερν επικράτησε με 4-1 μέσα στην έδρα της Λειψίας με τους Λεβαντόφσκι, Μουσιάλα, Σανέ και Τσούπο Μοτίνγκ να σκοράρουν από ένα γκολ.

 

Στην Μπάγερν έχουν περάσει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να κάνουν το λάθος να υποτιμήσουν την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι. «Πλέον χωρίς τον Μέσι δεν γνωρίζουμε τι μας περιμένει μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι επικίνδυνο. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο ματς, σ’ ένα καταπληκτικό γήπεδο και απέναντι σ’ έναν σπουδαίο σύλλογο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόμας Μίλερ.

Από την πλευρά του ο Νόιερ τόνισε «η νίκη με 8-2 δεν ξεχνιέται, αλλά ανήκει στο παρελθόν, δεν θα είμαι πιο ήρεμος ή πιο ήσυχος λόγω της απουσίας του Μέσι, διότι η Μπαρτσελόνα έχει τοπ ποδοσφαιριστές».


 

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Στατιστικά 14/09/2021

  • Τα παιχνίδια ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν προσφέρουν πλούσιες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.  Από τη σεζόν 2008/09 οι Καταλανοί μέσα στο Καμπ Νου μετράνε 2 νίκες (4-0, 3-0) και οι Βαυαροί μια επιτυχία (3-0).

Το πιο πρόσφατο ματς μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ο προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στο Ντα Λουζ εκεί όπου οι Βαυαροί επικράτησαν με 8-2.

  • 18 σερί εκτός έδρας ματς είναι αήττητη η Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ (14 νίκες, 4 ισοπαλίες).
  • Από τη σεζόν 2003/04 η Μπάγερν μετράει 17 σερί νίκες σε πρεμιέρες της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
  • 22 πρεμιέρες χωρίς ήττα σε πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ μετράει η Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα οι Καταλανοί μετράνε 17 νίκες και 5 ισοπαλίες.
  • Ο Τόμας Μίλερ έχει σκοράρει 6 γκολ σε 5 παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο ματς (8-2) σκόραρε δύο φορές.
  • 7 από τα τελευταία 8 ματς της Μπαρτσελόνα έχουν λήξει Over 2,5
  • Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια η Μπάγερν ανοίγει το σκορ.
  • Στα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα ματς η Μπαρτσελόνα κερδίζει στο ημίχρονο.
  • Από τη σεζόν 1998/99 Μπαρτσελόνα και Μπάγερν έχουν αναμετρηθεί 9 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα 7 ματς έχουν λήξει Over 2,5 Goal
  • Τα 3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Καμπ Νου έχουν λήξει No Goal (2 νίκες της Μπαρτσελόνα 3-0, 4-0 και μια νίκη Μπάγερν 0-3)

 

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Προγνωστικά 14/09/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Στην Μπαρτσελόνα λόγω της φυγής του Μέσι, αλλά και των οικονομικών προβλημάτων επικρατεί αναστάτωση. Αντίθετα στην Μπάγερν επικρατεί ηρεμία και αγωνιστικά η ομάδα του Νάγκελσμαν σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Τόμας Μίλερ έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΜΙΛΕΡ (ANYτIME) ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες στο παρελθόν μας έχουν συνηθίσει σε υψηλά σκορ.

ΤΟ OVER 3,5 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET


 

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/09/2021

Μετρημένα τα κουκιά για τον Κούμαν στην επίθεση, αφού εκτός δράσης είναι οι Ντεμπελέ, Αγουέρο, Άνσου Φάτι, Μπρέιθγουεϊτ. Ο Κουτίνιο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Γκαρσία, Πικέ, Αλμπα, Μπουσκέτς, Πέντρι, Φράνκι Ντε Γιονγκ, Κουτίνιο, Λουκ Ντε Γιονγκ, Ντεπάι   

Μπάγερν : Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/09/2021

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δεν υπολογίζει τους Γκνάμπρι, Τολισό, ενώ ο Κομάν είναι ανέτοιμος για το αρχικό σχήμα. Ο Λεβαντόφσκι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού.

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Νόιερ, Ντέιβις, Χερνάντες, Ουπαμεκανό, Παβάρντ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Μίλερ, Σανέ, Μουσιάλα, Λεβαντόφσκι


 

Διαβάστε ακόμα… 

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ