el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Bet Royale: … και έμειναν 18!

Για όλους εμάς που είμαστε παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο κάθε χρονιά που περιέχει μουντιαλ είναι ιδιαίτερη! Και μια τέτοια χρονιά είναι και αυτή που διανύουμε!

Μπορεί από την φετινή διοργάνωση να λείπουν πολύ μεγάλα ονόματα όπως η Ιταλία και η Ολλανδία, μπορεί να λείπει και η Ελλάδα, ωστόσο ο ενθουσιασμός μας δεν μετριάστηκε!

Το φετινό παγκόσμιο κύπελλο ήταν το έναυσμα για εμάς στη Novibet να σχεδιάσουμε έναν νέο πρωτότυπο διαγωνισμό. Θέλαμε έναν διαγωνισμό που να είναι εύκολος στην χρήση για τον κάθε φίλο του ποδοσφαίρου και να επιτρέπει τις ανατροπές για το ποιος θα κερδίσει! Και έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Bet Royale!

Ένας διαγωνισμός που ξεκίναγες στο πρώτο στάδιο συγκεντρώνοντας “ζωές” με κάθε σου σωστή πρόβλεψη. Στο επόμενο στάδιο είχες τόσες ευκαιρίες για λάθος πρόβλεψεις όσες και οι ζωές που είχες συγκεντρώσει στο πρώτο στάδιο και που στο τελικό στάδιο (που διανύουμε τώρα) κάθε λάθος είναι μοιραίο και σε βγάζει από το παιχνίδι!

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 5852 άτομα! Αυτή την στιγμή είναι ακόμα ζωντανοί μόνο 18!

Είναι απίστευτα τυχεροί ή εξαιρετικά ικανοί; Μάλλον και τα δύο!

Η πρώτη ερώτηση του Bet Royale αφορούσε στην πρεμιέρα του παγκοσμίου και το αν θα νικούσε η Ρωσία την Σαουδική Αραβία ήταν μάλλον εύκολη. 2979 προέβλεψαν την νίκη των Ρώσων ενώ μόλις 682 πίστεψαν στο στραβοπάτημά τους.

Με αντίστοιχες εύκολες ερωτήσεις και την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών να προβλέπει σωστά κύλησαν οι 3 πρώτες μέρες.

Την τέταρτη μέρα ήρθε και η πρώτη μεγάλη έκπληξη στον διαγωνισμό! Η Βραζιλία δεν κέρδισε την Ελβετία και 3278 έπεσαν έξω! Μόλις 142 παίκτες έκαναν σωστή πρόβλεψη!

Η επόμενη ερώτηση που έχασε η συντριπτική πλειοψηφία αφορούσε στα κόρνερ του Ιράν – Ισπανία: 2791 “αστόχησαν” στην πρόβλεψή τους και μόνο 517 μάντεψαν σωστά!

Από εκεί και πέρα, και όντας στην τρίτη φάση του διαγωνισμού, ζήσαμε πολύ έντονες συγκινήσεις αλλά και μεγάλες ανατροπές!

Όταν το μεγάλο φαβορί Κροατία δεν κατάφερε να νικήσει την Δανία στην κανονική διάρκεια του αγώνα, 1362 παίκτες αποχώρησαν από το παιχνίδι!

Φυσικά, η μεγαλύτερη έκπληξη στον διαγωνισμό αλλά και στον παγκόσμιο κύπελλο…δεν ήρθε τελικά! Όπως καταλάβατε, αναφερόμαστε στον αγώνα του Βελγίου με την Ιαπωνία! Αν οι Βέλγοι δεν έκαναν αυτή την “επική” ανατροπή, στο Bet Royale θα επιβίωναν 4 μόνο παίκτες!

Για καλή τύχη των 64 το γκολ στις καθυστερήσεις του Βελγίου, τους κράτησε άλλη μια μέρα ζωντανούς!

Σήμερα, μια μέρα πριν τον πρώτο ημιτελικό, 18 παίκτες είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι!

3 ερωτήσεις ακόμα για να δούμε ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο του παγκοσμίου κυπέλλου αλλά και ποιοι θα μοιραστούν το έπαθλο των 10.000€ του Bet Royale!

Η επόμενη ερώτηση για τους διαγωνιζόμενους αφορά στον πρώτο ημιτελικό:

Θα μπορέσουν να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο Γαλλία – Βέλγιο; Ακούγεται εύκολη ερώτηση, αλλά ίσως να μην είναι και τόσο!

Από πλευράς μας, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, ειδικά σε αυτούς που κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ και να σας πούμε να μείνετε συντονισμένοι στη Novibet καθώς ο θεσμός του Bet Royale θα είναι μαζί μας από την αρχή της νέας σεζόν με νέους διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις για τα μέλη μας!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ