el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μποέμιανς – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση και Παρουσίαση 03/08/2021

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (3/8, 21:45) θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη νέα σεζόν, κόντρα στην Μποέμιανς, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Δείτε εδώ όλες τις αποδόσεις για τον αγώνα Μποέμιανς – ΠΑΟΚ

Θα περάσει έτσι λοιπόν και με τη βούλα στη νέα εποχή Λουτσέσκου, με στόχο ασφαλώς να… στρώσει το δρόμο της πρόκρισης στα πλέι οφ εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα των Bohs, αλλά στην έδρα της εθνικής Ιρλανδίας, το «Αβίβα Στάντιουμ» του Δουβλίνου, παρουσία 8.000 θεατών.

aviva_novibetgr

Λόγω covid-19 διατέθηκε περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, με τους φίλους πάντως της Μποέμιανς να τα εξαντλούν.

Μποέμιανς – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 03/08/2021

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την επικράτηση και η νίκη του προσφέρεται στο 1,56 με 0% γκανιότα.

Η Μποέμιανς από την πλευρά της είναι μία κλασική βρετανική ομάδα, που θα στηριχθεί κυρίως στην πειθαρχία, τη δύναμη και τα τρεξίματά της.

Ο Δικέφαλος αυτήν την εποχή προφανώς δεν είναι 100% έτοιμος, επομένως αναμένεται να έχει μία αρκετά προσεκτική προσέγγιση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη σεζόν

Το ενδεχόμενο λοιπόν να μείνει χαμηλά το σκορ μοιάζει πιθανό, με το Under 2,5 να προσφέρεται στο 1.73.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δεκάδες επιλογές σε ειδικά στοιχήματα. Μία από αυτές είναι και οι πιθανοί σκόρερ του αγώνα, με τον νεοαποκτηθέντα φορ του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος έβαλε δύο γκολ στο φιλικό με τη Χέρακλες, να προσφέρεται στο 2.25 για να σκοράρει.

Μποέμιανς – ΠΑΟΚ: Ανάλυση 03/08/2021

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε την περσινή αγωνιστική περίοδο με γλυκό τρόπο, κατακτώντας το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, η διετής κυριαρχία των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, εξώθησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε μία στρατηγική απόφαση: Την επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου.

lucesku_novibetgr

Ο Δικέφαλος επί των ημερών του Ρουμάνου τεχνικού βίωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του με το νταμπλ του 2019 και ασφαλώς η επάνοδός του στον πάγκο της ομάδας σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με υψηλότατες φιλοδοξίες τη χρονιά, τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός. Σε ό,τι αφορά στην Ευρώπη, μίνιμουμ στόχος για τους Θεσσαλονικείς είναι η είσοδος στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

η Μποέμιανς θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τρίτο προκριματικό γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, άρα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ αποτελούν εξ ορισμού τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση της ιστορίας της

Η Μποέμιανς τερμάτισε πέρυσι στη 2η θέση του κουτσουρεμένου, λόγω κορονοϊού, πρωταθλήματος Ιρλανδίας και φέτος έχει ήδη πανηγυρίσει δύο προκρίσεις, αφού ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιπέτεια από τον πρώτο προκριματικό γύρο.

Αρχικά απέκλεισε τη Στιάρναν (1-1 εκτός, 3-0 εντός) από την Ισλανδία και εν συνεχεία με δύο νίκες (1-0, 3-0) την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο.

Τη δεδομένη στιγμή θεωρείται από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της χώρας, αφού έχει απολογισμό 5-2-0 στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της με γκολ 17-4. Στο πρωτάθλημα πάντως είναι στην τέταρτη θέση, στο -7 από την τριάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μποέμιανς – ΠΑΟΚ: Παρουσίαση & Στατιστικά 03/08/2021

Η Μποέμιανς είναι ένας ιστορικός σύλλογος, δεδομένου ότι στις 6 Αυγούστου θα συμπληρώσει 131 χρόνια ζωής! Συνολικά έχει κατακτήσει εννιά πρωταθλήματα Ιρλανδίας, με τελευταίο όμως το 2009.

Ντεμπούτο στην Ευρώπη έκανε τη σεζόν 1970/71. Η φετινή ευρωπαϊκή συμμετοχή είναι η 25η στην ιστορία της. Μάλιστα, φέτος για πρώτη φορά σημείωσε δύο προκρίσεις σε μία αγωνιστική περίοδο.

bohs_novibetgr

Ο απολογισμός της στην Ευρώπη είναι 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 38 ήττες σε συνολικά 71 ματς, συμπεριλαμβανομένου και του Ιντερτότο. Σε ό,τι αφορά στην κατάταξή της UEFA, είναι 320ή, δηλαδή 222 θέσεις πιο κάτω από τον ΠΑΟΚ (Νο. 98).

Στον πάγκο της κάθεται από το 2014 ο Ιρλανδός Κιθ Λονγκ (47 ετών). Εντονο ασφαλώς το ιρλανδικό στοιχείο στο ρόστερ, μόλις τρεις παίκτες δεν είναι Ιρλανδοί. Πρόκειται για τους βασικούς μεσοεπιθετικούς Κουτ (23 ετών) και Μπαρτ (22 ετών), που είναι Σκωτσέζοι και για τον Νιγηριανό εξτρέμ Ομοχέρε (20 ετών).

Οι Bohs είναι μία νεανική και παντελώς άπειρη ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας τα 22,3 έτη! Πιο έμπειρος παίκτης και μοναδικός 30άρης του ρόστερ είναι ο χαφ Κιθ Γουόρντ.

Σημαντική φυσιογνωμία επίσης είναι ο 24χρονος επιθετικός Τζόρτζι Κέλι, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Μποέμιανς στο πρωτάθλημα με 12 γκολ και έχει ήδη προλάβει να σημειώσει ακόμη τέσσερα τέρματα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με Στιάρναν και Ντουντελάνζ.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει φέτος 40 ευρωπαϊκές συμμετοχές. Την περσινή σεζόν έπαιξε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αν περάσει φέτος την Μποέμιανς και εν συνεχεία στα πλέι οφ μία εκ των Χιμπέρνιαν ή Ριέκα τότε θα συμμετάσχει σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δέκατη φορά στην ιστορία του.

Στο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει μόνο μία φορά ομάδα από την Ιρλανδία. Ηταν τη σεζόν 2011/12, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όταν ο Δικέφαλος είχε κερδίσει τη Σάμροκ Ρόβερς δύο φορές. Με 2-1 στη Θεσσαλονίκη και με 3-1 στην Ιρλανδία.

Μποέμιανς: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/08/2021

Το μεγάλο ατού της Μποέμιανς συγκριτικά με τον ΠΑΟΚ, αυτήν την εποχή, είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Οι Ιρλανδοί έχουν ήδη 20 παιχνίδια πρωταθλήματος στα πόδια τους, έναντι κανενός της ελληνικής ομάδας.

Οι Bohs πάντως δεν αγωνίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εγχώρια λίγκα, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά πραγματικά ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας απέναντι σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες μου», σχολίασε χαρακτηριστικά για τα παιχνίδια με τον Δικέφαλο, ο Κιθ Λονγκ.

Πιθανή 11άδα (4-4-2): Τάλμποτ – Λάιονς, Κόρνγουολ, Κέλι, Μπρέσλιν – Κουτ, Μπάκλι, Ντεβόι, Μπαρτ – Τίρνι, Κέλι.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/08/2021

Χωρίς απρόοπτα αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Δουβλίνο. Από αυτήν απουσιάζουν ως γνωστό οι τραυματίες Ινγκασον, Κρέσπο και Αουγκούστο. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκαν οι τρεις νεοαποκτηθέντες, Κούρτιτς, Τέιλορ και Ολιβέιρα.

Στους 24 παίκτες που πήρε μαζί του ο Λουτσέσκου, είναι εξάλλου οι Εσίτι και Μπίσεσβαρ, οι οποίοι επέστρεψαν από δανεισμό και φαίνεται πως θα αξιοποιηθούν από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προσπάθειες του για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του με τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.

Σε ό,τι αφορά στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, ο Λουτσέσκου τόνισε: «Δεν είμαστε ακόμα η ομάδα που θέλουμε να είμαστε, καθώς είναι η αρχή της σεζόν. Είναι μια περίοδος που αρκετές ομάδες δεν είναι καλά προετοιμασμένες και αυτό είναι επικίνδυνο. Παρόλα αυτά βλέπω μια φανταστική προσέγγιση από τους ποδοσφαιριστές μου. Θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι».

Γενικά, ο Λουτσέσκου έχει μείνει ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών του και τα μηνύματα από τα φιλικά είναι ενθαρρυντικά, αφού μετά την ήττα (1-0) από την Αϊντχόφεν, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 2-1 τόσο τη Χέρακλες όσο και τη Φέγενορντ.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης – Σβαμπ, Εσίτι – Ελ Καντουρί, Καγκάβα, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ