el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς: Προγνωστικά, Ανάλυση και Παρουσίαση 20-06-2021

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για Νετς και Μπακς! Το Game 7 της ημιτελικής σειράς στην Ανατολική Περιφέρεια του ΝΒΑ, διεξάγεται τα ξημερώματα της Κυριακής (20/06, 03:30). Διαβάστε την ανάλυση.

Δες live στην πλατφόρμα της Novibet το Game 7 της σειράς Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς, όπως και όλους τους αγώνες του NBA

Στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν, η γηπεδούχος ομάδα του Στιβ Νας θα λύσει τις διαφορές της οριστικά και αμετάκλητα – τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν – με τα «ελάφια» του Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος στο Game 7 αυτής της σειράς παίζει το… κεφάλι του.

Οι δύο μονομάχοι των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας έχουν πανηγυρίσει από τρεις φορές μέχρι τώρα, όμως σε λίγες ώρες μόνο ένας από τους δύο θα είναι χαμογελαστός.

Ο άλλος θα επιστρέψει κάπως πρόωρα «σπίτι» και θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν. Και μάλλον σε όχι και τόσο ευχάριστο κλίμα…

Δες τις αποδόσεις για το Game 7 Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς

Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς: Τι έγινε στο Game 6

 

Πριν το τζάμπολ του 6ου αγώνα της σειράς το βράδυ της Πέμπτης στο Fiserv Forum, η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη: το Μιλγουόκι ήθελε μόνο νίκη για να μείνει «ζωντανό» και με την άμυνά του να «μιλάει» πήρε το ματς δικαιώνοντας παράλληλα και την κατεύθυνσή μας προς το Under στους συνολικούς πόντους του αγώνα.

Τα «ελάφια» επικράτησαν 104-89, με τη «μισή» δουλειά να γίνεται στο πρώτο ημίχρονο (59-48) και… σταθερούς πρωταγωνιστές σε όλο το παιχνίδι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (30 πόντους, 17 ριμπάουντ) και τον συνοδοιπόρο του σ’ αυτήν την προσπάθεια, Κρις Μίντλετον (38 π. με 5/8 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα!).

Από τους υπόλοιπους παίκτες των Μπακς, διψήφιος ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ (21 π.), ο οποίος… κλασικά είχε συνεισφορά και στους υπόλοιπους τομείς (8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα).

Στην αντίπερα όχθη, ήταν αναμενόμενο πως ο Κέβιν Ντουράντ δεν θα μπορούσε να επαναλάβει τόσο γρήγορα τα… όργια που είχε κάνει στο Game 5 (49 π.). Ολη η άμυνα των γηπεδούχων ήταν προσαρμοσμένη πάνω του, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει 32 π. αν και ήταν άστοχος έξω από τα 7.25 μ. (2/8).

Σχετικά ανεβασμένος ο Τζέιμς Χάρντεν (σε σχέση πάντα με το προηγούμενο ματς), αύξησε την παραγωγικότητά του στους 16 π. (χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες), ενώ το κοντέρ του έγραψε και 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα αλλά και 4 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς: Προγνωστικά & Απουσίες 20-06-2021

Δεν γίναμε σοφότεροι από όσα παρακολουθήσαμε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα θα «επιβιώσει» ο πιο σκληρός.

Οι δύο ομάδες… ματώνουν για να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι και αναμφισβήτητα (όπως σχεδόν σε όλη τη σειρά) και το Game 7 έχει άρωμα Under.

Ωστόσο, αυτή τη φορά εκτιμούμε πως υπάρχει ενδιαφέρον και στη νίκη των Νετς. Είναι από τα παιχνίδια που «ανήκουν» στις μεγάλες προσωπικότητες και ο Κέβιν Ντουράντ με την εικόνα του στο παρκέ δείχνει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της σειράς.

O KD μοιάζει αποφασισμένος να κουβαλήσει την ομάδα του μέχρι το τέλος της διαδρομής (τουλάχιστον στα πλέι-οφ της Ανατολής) και στο Μπρούκλιν ελπίζουν πως θα υλοποιήσει την καλοκαιρινή υπόσχεσή του.

Στο ιατρικό δελτίο δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο τις προηγούμενες ώρες. Ο Κάιρι Ιρβινγκ (26.9 π., 6 ασίστ, 4.8 ρ. μέσο όρο) δεν προλαβαίνει ούτε το Game 7.

Ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του Στιβ Νας δεν έχει ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και έτσι ο Καναδός κόουτς αποφάσισε να μην ρισκάρει την πιθανότητα υποτροπής. Θυμίζουμε ότι  ο «Uncle Drew» χτύπησε στον 4ο ημιτελικό, πατώντας πάνω στο πόδι του Greek Freak.

Από κει και πέρα, οι δύο προπονητές δεν ταλαιπωρούνται από κάποιο φρέσκο αγωνιστικό «αγκάθι».

Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς: Ανάλυση & Στατιστικά 20-6-2021

Δύσκολα θα δούμε στο Game 7 κάποιο έξτρα τρικ από τους Νας και Μπουντενχόλζερ. Πλέον οι δύο τους «γνωρίζονται» πολύ καλά, όπως φυσικά και οι δύο ομάδες – στο σύνολό τους – εντός παρκέ.

Είναι χρήσιμο να επαναλάβουμε πως οι δύο μονομάχοι αρκετές φορές βρίσκουν… διέξοδο έξω από τα 7.25 μ. Αναμφισβήτητα η αποτελεσματικότητα τους στον συγκεκριμένο τομέα θα παίξει κομβικό ρόλο στο τελικό «ταμείο».

Παράλληλα, στα τελευταία ματς οι δύο προπονητές έχουν αποφασίσει να περιορίσουν ακόμη περισσότερο το rotation. Για παράδειγμα, ο κόουτς των Μπακς έχει μετατρέψει σε… κομπάρσο τον χρήσιμο πάουερ φόργουορντ Μπόμπι Πόρτις (11.4 π., 7.1 ριμπ.), ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο στο Game 6!

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωματικός σούτινγκ γκαρντ των «ελαφιών» Μπριν Φορμπς (10.0 π.) μέχρι να… ζεσταθεί, ο προπονητής του τον έχει αποσύρει στον πάγκο και η αλήθεια είναι ότι έτσι ρυθμό δεν μπορεί να βρει.

Στους Νετς από τη στιγμή που γύρισε ο Χάρντεν, ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στα πεντάλεπτα συμμετοχής, ενώ είναι δεδομένο ότι ο Στιβ Νας περιμένει περισσότερα πράγματα στην επίθεση από το «πολυεργαλείο» Τζο Χάρις (14.1 π.).

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ