el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σικάγο Μπουλς – Μιλγουόκι Μπακς: Προγνωστικά, Ανάλυση και Παρουσίαση 23/04/2022

Game 3 ανάμεσα σε Μπουλς και Μπακς με τη σειρά να μεταφέρεται στο Σικαγο τα ξημερώματα του Σαββάτου (3.30).

Οσοι περίμεναν ότι οι Μπακς θα έκαναν μία… χαψιά τους Μπουλς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Ανατολής στο ΝΒΑ, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Οι «ταύροι» φαίνονται επίμονοι και αποφασισμένοι να δυσκολέψουν τους πρωταθλητές, οι οποίοι η αλήθεια είναι ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς (στο 1-1 οι δύο μονομάχοι/στις 4 νίκες η πρόκριση/στο Σικάγο οι 2 επόμενες αναμετρήσεις) δεν παρουσίασαν στο παρκέ το καλό τους πρόσωπο.
Αυτή τη φορά οι Μπουλς υποδέχονται το Μιλγουόκι, σε ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα… φτιάξει κλίμα εν όψει της κρίσιμης συνέχειας.

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα το μεγάλο παιχνίδι στο Σικάγο, ανάμεσα σε Μπουλς και Μπακς και Μονακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό.


Σικάγο Μπουλς – Μιλγουόκι Μπακς: Τι έγινε στο 2ο παιχνίδι της σειράς

Το Σικάγο του Μπίλι Ντόνοβαν είχε χτυπήσει το καμπανάκι στο game 1 (οι Μπακς είχαν φτάσει δύσκολα στην επικράτηση με 93-86), ωστόσο στο 2ο ματς το καμπανάκι έγινε… καμπάνα!

Οι «ταύροι» απέδρασαν με τη νίκη από το Fiserv Forum (114-110), σε ένα ματς που ήταν σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του μπροστά στο σκορ, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να κάνει τρομερή εμφάνιση με 41 πόντους (16/31 σουτ, 9/9 βολές – 4 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 44’ συμμετοχής).

Πολύ κομβικοί για το Σικάγο και ο εκρηκτικός γκαρντ Ζακ ΛαΒίν (20 π. με 3/4 τρίποντα), αλλά και ο ποιοτικός Μαυροβούνιος ψηλός Νίκολα Βούτσεβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 π. (4/8 τρίποντα) και 13 ριμπάουντ.

Διψήφιος και ο φόργουορντ Πάτρικ Γουίλιαμς με 10 π., ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ, πολύ σημαντικός για άλλη μία φορά ο γκαρντ Καρούσο με πολλή και αθόρυβη δουλειά: 9 π., 10 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες.

Από την άλλη πλευρά, οι Μπακς βελτίωσαν τα νούμερά τους έξω από τα 7,25 μ. (14/36, 38.9%), όμως έχασαν 11 βολές (11/18 είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο) και είχαν το «φτωχό» 46.3% από το δίποντο (38/82).

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ ο Greek Freak με 33 πόντους (μάζεψε 18 ριμπάουντ, μοίρασε και 9 ασίστ σε 40’ συμμετοχής), 25 πόντους πρόσθεσε ο Μπρουκ Λόπεζ με 3/6 τρίποντα, 18 π. με 5/7 τρίπ. ο Κρις Μίντλετον (+5 ριμπ., 8 ασίστ, 2 κλεψ. και 4 λάθη), μετριότατος ο Τζρου Χόλιντεϊ με 16 π., 6 ρ., 6 ασίστ, ενώ 11 π. με 3/6 τρίπ. είχε ο βετεράνος σούτινγκ γκαρντ Γουέσλι Μάθιους.


Σικάγο Μπουλς – Μιλγουόκι Μπακς: Προγνωστικά 23/04/2022

Ο Μπίλι Ντόνοβαν δεν υπολογίζει μέχρι το φινάλε της σεζόν στις υπηρεσίες του τραυματία πόιντ γκαρντ Λόνζο Μπολ, όμως η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής των «ταύρων» μπορεί να ζήσει με αυτή την απουσία.

Στην αντίπερα όχθη, ο κόουτς Μπουντενχόλζερ θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον πολύτιμο πάουερ φόργουορντ Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από το game 2 με τραυματισμό στο μάτι, όμως το μεγάλο αγκάθι για τον τεχνικό των «ελαφιών» ακούει στο όνομα Κρις Μίντλετον.

Ο ποιοτικός σμολ φόργουορντ του Μιλγουόκι πήγε εσπευσμένα στα αποδυτήρια του Fiserv Forum 6 λεπτά πριν το φινάλε του 2ου αγώνα και από ότι αποδείχθηκε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο θα τον αφήσει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες. Ο 30χρονος σκόρερ φέτος έχει 20.1 π., 5.4 ρ. και 5.4 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναμφισβήτητα πολύ σημαντική η απουσία του από τη συνέχεια της σειράς των Playoffs.
Το Σικάγο όρθωσε ανάστημα στα δύο πρώτα παιχνίδια, δίνοντας «απάντηση» σε όσους το θεωρούσαν τελειωμένο πριν το πρώτο τζάμπολ.

 

Στο Game 3 ανάμεσα σε Μπουλς και Μπακς έχουμε επιλέξει κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Μπροστά στο κοινό τους, οι Μπουλς μπορούν να ζορίσουν ξανά τα «ελάφια» και σε αποδόσεις αουτσάιντερ η νίκη τους έχει αξία (σε απόδοση 2,26 στη Novibet).

Στα ειδικά παικτών, πάμε με το Over 34,5 πόντοι του Γιάννη (σε απόδοση 1,80), ο οποίος θα κληθεί να σηκώσει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στο μπροστά μέρος του παρκέ – λόγω της απώλειας του Μίντλετον.

Επίσης, με καλό μάτι βλέπουμε και το 2,50 του Ζακ ΛαΒίν να πετύχει τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στο παιχνίδι. Γνωστή η ικανότητά του έξω από τα 7,25 μ.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Διαβάστε ακόμα…

giannis alex antetokounmpo novibetTop 10 Ελλήνων αθλητών με τους περισσότερους followers στην Ελλάδα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ