el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς με ειδικά στοιχήματα και live streaming

Οι μάχες στην regular season του ΝΒΑ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται Μπόστον Σέλτικς και Μιλγουόκι Μπακς τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βοστώνη (02:30). Η μονομαχία ανάμεσα στον Τζέισον Τέιτουμ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα match ups.

Οι Κέλτες με 5 νίκες και 6 ήττες  δεν πραγματοποιούν την εκκίνηση που φιλοδοξούσαν, ωστόσο έρχονται από καλή εμφάνιση. Η εντυπωσιακή επικράτηση με 104-88 απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς  στο «Boston Garden», αναπτέρωσε το ηθικό και μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα θετικό σερί που θα τους ανεβάσει στην κατάταξη.

Στο συγκεκριμένο ματς, ο Τέιτουμ έδειξε τις ηγετικές του ικανότητες, ολοκληρώνοντας με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Γενικότερα, εκείνοι που κλέβουν την παράσταση με την παρουσία τους στο ξεκίνημα είναι οι Τζέιλεν Μπράουν (25,2 πόντους μ.ό.) και Αλ Χόρφορντ (8,9 ριμπάουντ και 2,4 τάπες μ.ό.).

H regular season του ΝΒΑ παίζει στην Novibet με 500+ αγορές σε κάθε παιχνίδι

Οι πρωταθλητές προέρχονται από δύο σερί νίκες μακριά από το «σπίτι» τους και δείχνουν έτοιμοι να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους, ούτως ώστε να επιστρέψουν σε θετικό πρόσημο (6-6). Τα «ελάφια» τα ξημερώματα της Πέμπτης νίκησαν (112-100) τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden», με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγγίζει το triple double (15 πόντους, 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ). Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η επίδοση πίσω από την μεγάλη άρκτο, με το κοντέρ  να σταματά στα 26/52 τρίποντα!

Όσον αφορά τις μεταξύ τους μονομαχίες, στις τελευταίες δύο επισκέψεις των Μπακς στη Βοστώνη, η παρέα του Greek Freak έφυγε με… κατεβασμένο το κεφάλι (122-121 και 116-105).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H regular season του ΝΒΑ όπως θα ήθελες να είναι…


ποιοσ θα ειναι ο φετινοσ πρωταθλητησ στο νβα


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.


Διαβάστε ακόμα…

GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών


Φόρμουλα 1: Φερστάπεν vs Χάμιλτον με κομμένη την ανάσα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ