el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αρσεναλ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 22/08/2021

Το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Αρσεναλ και Τσέλσι κλέβει την παράσταση στη 2η αγωνιστική της Premier League. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Κυριακή (22/8, 18.30) στο «Emirates» και ο ηττημένος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την παραδοσιακή «γκρίνια» που φέρνουν τα αρνητικά αποτελέσματα σε ντέρμπι.

Η Αρσεναλ μετά την αναπάντεχη ήττα στην πρεμιέρα από την Μπρέντφορτ μοιάζει με καζάνι που βράζει και ο προπονητής Μίχαελ Αρτέτα παίζει το κεφάλι του. Πάντως, ο Ισπανός προπονητής των κανονιέρηδων έχει ένα κρυφό χαρτί που συνήθως το εμφανίζει απέναντι στους «μπλε».

Άκρως αντίθετο είναι το κλίμα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι και ο ενθουσιασμός για την έλευση του Λουκάκου δεν κρύβεται.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το ντέρμπι στο Λονδίνο γίνεται πιο συναρπαστικό.

Super Derby προσφορά για τη μονομαχία Αρσεναλ- Τσέλσι


 

Αρσεναλ – Τσέλσι: Προγνωστικά 22/08/2021

Η εικόνα των δύο ομάδων, αλλά και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις τους μας προϊδεάζουν για ανοιχτό παιχνίδι με γκολ. Από τη σεζόν 2018/19 οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά εννέα φορές. 7 ματς έληξαν Over και μόλις 2 Under.

ΤΟ OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,06

Η Αρσεναλ εμφάνισε αρκετά αμυντικά προβλήματα με την Μπρέντφορντ και οι «κανονιέρηδες» δύσκολα θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Λουκάκου.

Ο ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ  (ανυtime) ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και η Τσέλσι είναι ικανή αυτή τη φορά να νικήσει τον κακό της δαίμονα που δεν είναι άλλος από τον Μίκελ Αρέτα.

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΟΣΦΕΡΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 


 

Αρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/08/2021

Απογοητευτική ήταν η εκκίνηση της Αρσεναλ στην Premier League. Η εκτός έδρας ήττα από την Μπρέντφορτ εκτόξευσε με το «καλημέρα» στα ύψη την κριτική προς τον προπονητή Μικέλ Αρτέρα. Οι «Gunners» εμφανίστηκαν ασύνδετοι επιθετικά και με τρανταχτές αδυναμίες στην άμυνα.

Ήδη έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ο 39χρονος Ισπανός προπονητής αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν και ως πιθανοί αντικαταστάτες εμφανίζονται οι Μπρένταν Ρότζερς, Εντι Χάουι (πρώην της Μπόρνμουθ) και Αντόνιο Κόντε.

Το γεγονός ότι μυρίζει μπαρούτι στην Άρσεναλ το συμμερίζονται αρκετοί, όμως αξίζει να σταθούμε και στο ότι ο Αρτέτα είναι ο κακός δαίμονας της Τσέλσι.

Ο προπονητής των «Gunners» μας έχει αποδείξει ότι έχει τον τρόπο να βάζει δύσκολα στους «μπλε».

Ο Αρτέτα έχει αντιμετωπίσει συνολικά 5 φορές την Τσέλσι σε επίσημα παιχνίδια και έχει ηττηθεί μόνο μια φορά, ενώ μετράει 3 νίκες και μια ισοπαλία

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν η Άρσεναλ νίκησε εντός κι εκτός έδρας (1-0, 3-1) τους μετέπειτα Πρωταθλητές Ευρώπης. Επίσης οι “Gunners” Αύγουστο του 2020 νίκησαν 2-1 την Τσέλσι και κατέκτησαν το FA Cup.

Μεσοβδόμαδα στην Άρσεναλ προσπάθησαν μέσω των προπονήσεων να κλείσουν τις πληγές της πρεμιέρας και επίσης να κάνουν δικό τους τον Μάρτιν Όντεργκααρντ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις όλες οι πλευρές έδωσαν τα χέρια με το deal να αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ο 22χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός θα ενισχύσει τους «κανονιέρηδες», όμως το ρόστερ της Άρσεναλ σε σχέση με τα περασμένα χρόνια μειονεκτεί σε ποιότητα και γι’ αυτό το λόγο οι “Gunners” ψάχνουν ενισχύσεις.

Την εβδομάδα που διανύσαμε αναπτύχθηκε κι έντονη φημολογία για αποχώρηση του Ομπαμεγιάνγκ, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Γκαμπονέζος επιθετικός θα παραμείνει στους «κανονιέρηδες».

Στην Τσέλσι λέξεις όπως «γκρίνια» και αγωνιστική κρίση δεν υπάρχουν στον ορίζοντα και τα πάντα περιτριγυρίζουν γύρω από την επιστροφή του Λουκάκου!

Οι «μπλε» νίκησαν εύκολα με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας και πραγματοποιήσαν ιδανική πρεμιέρα. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε εξαιρετική κυκλοφορία κι αυτή επιβραβεύτηκε με τους Μάρκο Αλόνσο, Πούλισιτς και Τσαλόμπα να βρίσκουν δίχτυα. Μάλιστα ο τελευταίος κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του και με γκολ. Στην Τσέλσι, μετά την περυσινή κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν βάλει στόχο τον τίτλο της Premier League.

Η άφιξη του Ρομέλου Λουκάκου στους «μπλε» έχει φέρει ενθουσιασμό σε όλους, ενώ στις αρχές της εβδομάδας ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Τάμι Έιμπραχαμ από την Τσέλσι στη Ρόμα έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Λουκάκου θα αγωνιστεί κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς έδειξε στον Τόμας Τουχελ ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με την έλευση του Βέλγου σταρ εκτοξεύεται ο ανταγωνισμός στην γραμμή κρούσης και ο Τίμο Βέρνερ οφείλει να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.


 

Αρσεναλ – Τσέλσι: Στατιστικά 22/8/2021

Για 59η φορά θα αναμετρηθούν Aρσεναλ και Τσέλσι στην ιστορία της Premier League. Στα 58 ματς που έχουν προηγηθεί οι «κανονιέρηδες» μετράνε 22 νίκες, οι μπλε 19, ενώ 17 παιχνίδια έχουν σταματήσει στην ισοπαλία. 15 φορές η Άρσεναλ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της και 17 η Τσέλσι. 78 γκολ σε 58 ντέρμπι έχουν σκοράρει οι «μπλε» και 77 οι Gunners.

Η Τσέλσι ήταν μια από τις πέντε ομάδες που στην πρώτη αγωνιστική της Premier League κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Σε πρόσφατο φιλικό που έγινε (1/8) στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων η Τσέλσι νίκησε 2-1 την Αρσεναλ. Ο Χάβερτς άνοιξε το σκορ για τους «μπλε», ο Τσάκα ισοφάρισε για τους «κανονιέρηδες» και ο Έιμπραχαμ που πριν λίγες μέρες πήγε στη Ρόμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Δείτε ΕΔΩ τα highlights από το φιλικό.

Από τον Δεκέμβριο του 2019 έχει να ηττηθεί ο Αρτέτα σε επίσημο ματς από την Τσέλσι. Έκτοτε μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Τα 6 από τα τελευταία 7 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Goal.

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Μεντί, στο 53% των συμμετοχών του στην Πρέμιερ Λιγκ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του και το συγκεκριμένο ποσοστό είναι πλέον το κορυφαίο στην ιστορία του θεσμού. Οι Άγγλοι αποκαλούν τον Μεντί «Τhe master of clean sheets»!

ο μεντι να διατηρησει και παλι ανεπαφη την εστια τησ τσελσι προσφερεται στη novibet σε αποδοση 2.25

115 εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε η Τσέλσι για να αποκτήσει από την Ιντερ τον Ρομέλου Λουκάκου. Οι «μπλέ» του έδωσαν το νούμερο «9» και περιμένουν πολλά από τον Βέλγο επιθετικό. Ο Λουκάκου με το νέο deal έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι.

Ο Λουκάκου μετράει 252 συμμετοχές στην Premier League και 113 γκολ. Ωστόσο, στο πρώτο του πέρασμα από την Τσέλσι (σεζόν 2011/12) δεν πέτυχε κανενα γκολ και έπαιξε σε μόλις 8 παιχνίδια στην Premier League.

H Aρσεναλ κέρδισε και τα δύο ντέρμπι της περασμένης σεζόν στην Premier League απέναντι στην Τσέλσι. Αυτό είχε να συμβεί από τη σεζόν 2003/04.


 

Αρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/8/2021

Μεσοεπιθετικά ψάχνει λύσεις ο Αρτέτα, προκειμένου η Άρσεναλ να μην εμφανίσει την απογοητευτική εικόνα που εμφάνισε στην πρεμιέρα με την Μπρέντφορτ. Ο κορονοϊός ταλαιπωρεί τους γηπεδούχους. Οι Λακαζέτ, Γουίλιαν, Ρούναρσον διαγνώστηκαν θετικοί και δεν θα αγωνιστούν, ενώ εκτός τραυματίες παραμένουν οι Γκάμπριελ, Ενκετιά και Παρτέι.

Ο Ομπαμεγιανγκ ξεπέρασε τον Covid, επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά είναι απίθανο να ξεκινήσει βασικός. O Μάρτιν Όντεργκααρντ ανακοινώθηκε και είναι στη διάθεση του Αρτέτα.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Λένο, Τσέιμπερς, Γουάιτ, Μαρί, Τίρνεϊ, Λοκόνγκα, Τσάκα, Πεπέ, Σμιθ Ρόου, Σακά (Όντεργκααρντ), Μαρτινέλι.

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/8/2021

Πρόβλημα της τελευταία στιγμής για τον Τόμας Τούχελ, αφού ο Κρίστιαν Πούλισιτς διαγνλωστηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν θα αγωνιστεί. Οι Καντέ, Ζίγιες προπονήθηκαν χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Γερμανού προπονητή. Ζητούμενο για το τεχνικό επιτελειο της Τσέλσι να βρεθεί η κατάλληλη χημεία μετά και την έλευση του Λουκάκου.

Πιθανή 11αδα (3-4-2-1): Μεντί, Τσάλομπα, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Καντέ, Ζορζίνιο, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Μάουντ, Χάβερτς, Λουκάκου


ΖΗΣΕ ΤΗ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ SUPER DERBY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΟVIBET

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ