el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 25/09/2021

Το Σάββατο (25/9, 14.30) τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου θα στραφούν στο Stamford Bridge! Εκεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, θα υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι δύο ομάδες υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, αφού ο βασικός τους στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής στο Νησί, ενώ θα διασταυρώσουν για πρώτη φορά τα ξίφη τους μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο Μάιο.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι γίνεται πιο συναρπαστικό.


Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Παρουσίαση 25/09/2021

Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με το πόδι στο «γκάζι» και οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία αήττητη (4-1-0). Η ομάδα του Τόμας Τούχελ την περασμένη Κυριακή πέρασε σαν σίφουνας (3-0) από την έδρα της Τότεναμ με τους Τιάγκο Σίλβα, Καντέ και Ρούντιγκερ να βρίσκουν δίχτυα. Η είδηση της συγκεκριμένη αναμέτρησης ήταν ότι ο Λουκάκου δεν σκόραρε, αφού o Βέλγος επιθετικός είναι κίνδυνος θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες με 3 γκολ σε 4 ματς της Premier League.

Οι «μπλε» την Τετάρτη αντιμετώπισαν στο Λιγκ Καπ την Άστον Βίλα και χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για περάσουν στην επόμενη φάση. Ο Τούχελ είδε τους παίκτες του να μένουν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια και δεν πλήρωσε το γεγονός ότι ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Premier League. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, έχουν ξεκινήσει μουδιασμένα (3-1-1) τη σεζόν στο πρωτάθλημα και το περασμένο Σάββατο «κόλλησαν» στο 0-0 με την Σαουθάμπτον. Οι Γκάμπριελ Ζεσούς, Στέρλινγκ και Γκρίλις έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες με αποτέλεσμα η Σίτι να βρεθεί στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Την Τρίτη οι πολίτες έκαναν προπόνηση με την Γουίκομ, αφού επικράτησαν 6-1 και πέρασαν στη φάση των 16 του Λιγκ Καπ. Ο Γκουαρδιόλα ανακάτεψε την τράπουλα και είδε τους Ντε Μπρίνε, Μάχρεζ, Φόντεν να ανεβάζουν στροφές.

Το παρελθόν των αναμετρήσεων μας προϊδεάζει για ένα ματς χορταστικό. Την τελευταία πενταετία η Σίτι μετράει 2 νίκες και 3 ήττες μέσα στο Λονδίνο. Στο περυσινό θρίαμβο των Citizens (3-1) με τρία γκολ στο ημίχρονο, η Τσέλσι πήρε ηχηρή ρεβάνς στον τελικό του Champions League μέσα στο Ντραγκάο με το γκολ του Κάι Χάβερτς να στερεί από την Σίτι το όνειρο και να ανεβάζει τους «μπλε» για 2η φορά στην ιστορία τους στην κορυφή της Ευρώπης.


Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά 25/09/2021

  • 4 φορές έπαιξαν μέσα στο 2021 Τσέλσι και Σίτι. Οι μπλε πανηγύρισαν 3 νίκες σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ (1-0), εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (2-1) και στο Κύπελλο Αγγλίας (1-0) και ηττήθηκαν στο Λονδίνο 1-3.

  • Υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ η Τσέλσι έχει κρατήσει 15 φορές ανέπαφη την εστία της σε 24 ματς στην Premier League.
  • H προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι πλούσια. Η Τσέλσι μετράει 69 νίκες, η Σίτι 58, ενώ 40 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Από τη σεζόν 2017/18 Τσέλσι και Σίτι έχουν αναμετρηθεί συνολικά 12 φορές ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τα 8 από τα 12 ματς έληξαν No Goal.
  • 51 πόντους έχει συγκεντρώσει η Τσέλσι από την στιγμή που ανέλαβε ο Τούχελ και μόνο η Σίτι έχει περισσότερος πόντους στο συγκεκριμένο διάστημα (55).
  • Η Σίτι σε κανένα από τα 6 τελευταία ματς με αντίπαλο την Τσέλσι δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.
  • 3 γκολ σε 4 συμμετοχές μετράει στην Premier League o Λουκάκου.
  • Ο Φεράν Τόρες είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ της Σίτι με 2 γκολ σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 25/09/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Η Τσέλσι δεν λυγίζει εύκολα και με όπλο της την άμυνα μπλοκάρει τα ατού κάθε αντιπάλου. Οι «μπλε» μέσα στην έδρα τους θα επιβάλουν τον ρυθμό τους και περιμένουμε κλειστό παιχνίδι.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Δεν αποκλείεται το ματς να κριθεί στο γκολ και να δούμε σκορ επανάληψη του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ

FUN BET ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 8.00 ΣΤΗ NOVIBET  

 Το πιθανότερο σκορ σύμφωνα με τις αποδοσεις στη Novibet είναι το 1-1 και προσφέρεται σε απόδοση 5.90 

Η Σίτι στην τελευταία της επίσκεψη στο Λονδίνο είχε κάνει party με νίκη 1-3. Οι πολίτες ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα και έχουν την ποιότητα για να χαμογελάσουν μέσα στο Stamford Bridge!

ΤΟ Χ2 ΔΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ UNDER 3.5 GOAL ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΦΟΣΗ 1.72 ΣΤΗ NOVIBET


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/09/2021

Ο Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει τους Μάουντ και Πούλισιτς, ενώ ο βασικός γκολκίπερ, Μεντί, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Πιθανή 11αδα (3-4-2-1): Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Καντε, Ζορζίνιο, Αλόνσο, Χάβερτς, Βέρνερ, Λουκάκου

 Μαντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/09/2021

O Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αρκετές ανησυχίες σχετικά με τον καρτισμό της 11αδας. Οι Στόουνε, Λαπόρτ είναι τραυματίες, ο Μεντί τιμωρημένος και οι Ζιβτσένκο, Ρόντι και Γκίντογαν αμφίβολοι.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Εντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Κανσέλο, Φερναντίνιο, Φόντεν, Ντε Μπρίνε, Στέρλινγκ, Γκ. Ζεσούς, Τόρες


Διαβάστε ακόμα… 

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 26/09/2021


Ευρωλίγκα σεζόν 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ