el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/04/2022

Ντέρμπι τίτλου στο Μάντσεστερ! Η Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Etihad» στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League.

Οκτώ «στροφές» απομένουν για το φινάλε της κούρσας και οι «πολίτες» παραμένουν στην κορυφή με 73 βαθμούς. Οι «ρεντς» συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους και ακολουθούν έχοντας ένα βαθμό λιγότερο (72β.) αλλά και πιο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος, αφού στο μενού τους έχουν ματς με Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη τους μονομαχία για τον πρώτο γύρο. Ήρθαν ισόπαλες 2-2 στον «Άνφιλντ» με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο φορές προηγήθηκε η Λίβερπουλ με τέρματα των Μανέ (59’) και Σαλάχ (76’). Δύο φορές απάντησε η Σίτι με γκολ των Φόντεν (69’) και Ντε Μπρόινε (81’). Το επόμενο Σάββατο (16/04) έχουν νέο ραντεβού, αυτή τη φορά σε νοκ-άουτ αναμέτρηση για τα ημιτελικά του FA Cup στο «Γουέμπλεϊ».

Με 450+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Σίτι και τη Λίβερπουλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς στο «Etihad» παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Σίτι – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/04/2022

Δεν περίμενε κάτι διαφορετικό μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ατλέτικο. Έδωσε μάχη με το «πούλμαν» του Σιμεόνε και με το ρολόι κι εν τέλει με γκολ του Ντε Μπρόινε στο 70ο λεπτό πήρε προβάδισμα πρόκρισης (1-0) στα προημιτελικά του Champions League ενόψει του επαναληπτικού της Μαδρίτης την ερχόμενη Τετάρτη (13/04).

Κάπως έτσι οι τρεις σερί νίκες κράτησαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας του Γκουαρντιόλα σε πολύ καλά επίπεδα ενόψει της τελικής ευθείας. Το σίγουρο ήταν πως μεσοβδόμαδα ο τεχνικός της ομάδας θα ήθελε να ανοίξει κάπως περισσότερο το ροτέισον, ωστόσο, οι συνθήκες δεν του το επέτρεψαν.

«Το σίγουρο είναι πως τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Σίτι τα τελευταία χρόνια ανέβασαν το επίπεδο. Αύξησαν τις προσδοκίες μέσω της Premier League. Η μία ομάδα έχει πιέσει αρκετά την άλλη και οι υπόλοιποι έχουν καταλάβει πως πρέπει να κάνουν πολλά ακόμη για να καταφέρουν να μας κυνηγήσουν. Ουσιαστικά, τα τελευταία πέντε χρόνια η μία ομάδα μάχεται απέναντι στην άλλη», ήταν τα λόγια του Γκουαρντιόλα που στάθηκε στον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει για τη μάχη του τίτλου.

mancity liverpool3 novibet

«Κυρία» στην Πορτογαλία ήταν η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ, που επίσης αγωνίστηκε με βασικούς, έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Μπενφίκα και με το 3-1, που ήρθε χάρη σε τέρματα των Κονατέ (17’), Μανέ (34’) και Ντίας (87’), ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση μια ώρα αρχύτερα.

Συνεχίζουν «ατσαλάκωτοι» και δείχνουν έτοιμοι για τη μεγάλη ανατροπή οι «ρεντς». Συμπλήρωσαν πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα, που η κορυφή πριν από λίγο καιρό έδειχνε χαμένη υπόθεση, έφτασαν τα δέκα σερί «τρίποντα» δίνοντας χαρακτήρα θρίλερ στις τελευταίες αγωνιστικές.

«Εάν νικήσουμε τη Σίτι δεν θα βρεθεί κανείς να πει: “Αυτό ήταν, τελείωσε”! Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας, αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που έχουμε κάνει από τη στιγμή που ξεκίνησε η σεζόν είναι να δημιουργήσουμε μία βάση. Είμαστε στα προημιτελικά του Champions League, στα ημιτελικά και όσο περισσότερο προχωράς τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι γνωρίζουν τη σημασία του παιχνιδιού με τη Σίτι, αλλά μετά από αυτό θα έρθουν κι άλλα παιχνίδια, κι άλλες διοργανώσεις. Αν δεν μπορείς να είσαι πρώτος, θες να είσαι δεύτερος, αν είσαι κοντά θες να προσπεράσεις. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ.


Σίτι – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 10/04/2022

  • Σε σύνολο 109 αναμετρήσεων η Λίβερπουλ έχει το πάνω χέρι με 57 νίκες, η Σίτι μετράει 21, ενώ 31 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Απόλυτη ισορροπία στη μάχη των πάγκων ανάμεσα σε Γκουρντιόλα και Κλοπ στα 22 ματς που έχουν αναμετρηθεί (9-4-9).
  • 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες ο φετινός εντός έδρας απολογισμός της Σίτι στο πρωτάθλημα.
  • Το 2015 ήταν το τελευταίο «διπλό» της Λίβερπουλ στο «Etihad» για το πρωτάθλημα. Η παράδοση από τότε είναι στο 3-2-0.

mancity liverpool4 novibet

  • Από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις πηγαίνουν στο ντέρμπι οι «πολίτες». Και στα τρία ματς σκόραρε ο Ντε Μπρόινε.
  • 10 σερί νίκες μετρούν οι «ρεντς» στην Premier League. Μάλιστα, στις πέντε τελευταίες δεν παραβιάστηκε η εστία τους.
  • Σε δέκα ματς μακριά από το «Άνφιλντ» το 2022 η ομάδα του Κλοπ έχει οκτώ διπλά, μία ισοπαλία με την Τσέλσι κι ακόμη μία κόντρα στους «μπλε», που εν τέλει της έδωσε το League Cup στα πέναλτι.
  • Τα τελευταία 5/6 της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις έχουν ολοκληρωθεί με NG & Under 2.5. Στο 4/6 ο απολογισμός της Σίτι.

Σίτι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 10/04/2022

H βαθμολογία δεν κάνει λάθος. Και τις λεπτομέρειες που της χωρίζουν δείχνει και αναδεικνύει τη μεγάλη διαφορά τους από τις υπόλοιπες ομάδες. Λόγω και της κρισιμότητας του παιχνιδιού οι πιθανότητες να έχουμε ένα οριακό παιχνίδι δεν είναι λίγες.

Ο ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΟΠ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΙΣΚΟ. ΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28’ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,20 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά το πλεονέκτημα στη βαθμολογία η Σίτι είναι δεδομένο πως θα παίξει για τη νίκη. Το τελευταίο διάστημα μεταφέρει πολύ το παιχνίδι της στα άκρα ψάχνοντας τα ρήγματα για την αντίπαλη περιοχή.

ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙ ΤΟ OVER 5.5 ΚΟΡΝΕΡ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,76 ΣΤΗ NOVIBET


Μάντσεστερ Σίτι: Απουσίες, Νέα & Ενδεκάδα 10/04/2022

Χωρίς απρόοπτα προετοιμάστηκε για το ντέρμπι η Σίτι. Δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή ο Ρούμπεν Ντίας, ωστόσο, πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο. Σε σχέση με το τελευταίο επιστρέφει ο Γουόκερ, ενώ εκτός ομάδας παραμένει ο Μεντί. Ο Γκουαρντιόλα για ακόμη μία φορά δεν θα «σπάσει» το 4-3-3, ενώ σύμφωνα με τους Άγγλους, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Λαπόρτ, Στόουνς, Γουόκερ – Σίλβα, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε – Γκρίλις, Φόντεν, Στέρλινγκ

mancity liverpool2 novibet

Λίβερπουλ: Απουσίες, Νέα & Ενδεκάδα 10/04/2022

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στο ιατρικό τιμ ο τραυματισμός του Φαμπίνιο στο κεφάλι κόντρα στη Μπενφίκα, ωστόσο, oι εξετάσεις του Βραζιλιάνου βγήκαν «καθαρές» και υπολογίζεται κανονικά. Στο 100% πλέον οι Αλεξάντερ-Άρνολντ και Κεϊτα, που αγωνίστηκαν για 89 λεπτά χωρίς απρόοπτα στο «Ντα Λουζ». Ουσιαστικά πλήρης η ομάδα του Κλοπ, με τον Γερμανό να αναμένεται να διατηρήσει κι αυτός απ’ τη μεριά του το 4-3-3.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Αλκάνταρα, Χέντερσον – Σαλάχ, Μανέ, Ζότα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ