el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 21/10/2021

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη το βράδυ της Πέμπτης (22:00) για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ και στόχος του είναι «χαμογελάσει» και μέσα στη Γερμανία.

Οι «ερυθρόλευκοι» με δύο νίκες με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας και με ένα θετικό αποτέλεσμα θα κάνουν άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι αετοί της Φρανκφούρτης φέτος μέσα στην έδρα τους κυριεύονται από άγχος και αυτό είναι κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αϊντραχτ Φρανκφούρτηες γίνεται πιο συναρπαστική.


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/10/2021

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τον θρίαμβο (3-0) μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενερμπαχτσέ, έχουν κάνει το 2/2 και με 6 βαθμούς απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός επί γερμανικού εδάφους θα κληθεί να σταματήσει μια ομάδα που αρέσκεται σε επιθετικό παιχνίδια και συχνά ξεχνάει να παίξει άμυνα. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα και γνωρίζουν ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα κάνουν μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος προπονητής την Κυριακή είδε τους ποδοσφαιριστές του να επικρατούν με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και παράλληλα να σκαρφαλώνουν εκ νέου στην πρώτη θέση της Super League. Ο Ελ Αραμπί πέτυχε το νικητήριο γκολ και οι πρωταθλητές διατήρησαν το αήττητο σερί 6 αγωνιστικών.

«Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή, αλλά το ματς με τον ΠΑΣ ήταν πολύ δύσκολο. Η ευθύνη είναι δική μου για το πρώτο ημίχρονο. Η στρατηγική μου δεν έγινε πράξη. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και βρήκαμε λύσεις. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, ακόμα και όταν ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε κυνηγήσαμε το γκολ. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και βεβαρυμμένο πρόγραμμα. Δουλεύουμε συνεχώς με στόχο τη βελτίωση», τόνισε ο Μάρτινς.

Ο Πορτογάλος προπονητής σχεδιάζει αλλαγές και ίσως δούμε και εκπλήξεις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους και το γεγονός ότι την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού , αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή και τους 24 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πάνοπλος στην Φρανκφούρτη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Άιντραχτ: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Η Άιντραχτ με 4 βαθμούς στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ σκέφτεται μόνο το «τρίποντο» για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης και να αφήσει πίσω της την Φενέρμπαχτσε.

Οι Γερμανοί ψάχνουν τον καλό τους εαυτό και το φοβερό είναι ότι φέτος ακόμη δεν έχουν πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη σε καμία διοργάνωση.

Η ομάδα του Όλιβερ Γκλασνερ έχει απογοητευτική πορεία στην Μπουντεσλίγκα και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με μόλις μια νίκη (5 ισοπαλίες και 2 ήττες). Πάντως, τη μοναδική της νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα την πέτυχε μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν με σκορ 2-1 στις 3 Οκτωβρίου και προκάλεσε αίσθηση. Στο Γιουρόπα Λιγκ κατάφερε να νικήσει 1-0 την Αντβέρπ μέσα στο Βέλγιο με σκορερ τον Πασιένσια στις καθυστερήσεις με πέναλτι.

 

Ο Γκλασνερ δέχεται κριτική και ψάχνει τις κατάλληλε λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Από την Άιντραχτ αναμφισβήτητα δεν έχει καλυφθεί το κενό του Αντρέ Σίλβα, ο οποίος το καλοκαίρι πουλήθηκε έναντι 23 εκατ. ευρώ στη Λειψία.

Το περασμένο Σάββατο η Άιντραχτ ηττήθηκε εντός έδρας (1-2) από τη Χέρτα και ο προπονητής στάθηκε στην απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. «Δυστυχώς είμαι απογοητευμένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση. Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη και χάσαμε δίκαια. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε αρκετές δυσκολίες κόντρα σε οργανωμένες άμυνες. Πρέπει να βελτιωθούμε και να βάλουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας», τόνισε ο Όλιβερ Γκλάσνερ.


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Στατιστικά 21/10/2021

  • 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει δώσει η Άιντραχτ τη φετινή σεζόν και μετράει 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.
  • Μόλις 2 φορές έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα φέτος η Άιντραχτ.
  • Από τη 2η μέχρι και την 6η αγωνιστική τα αποτελέσματα της Άιντραχτ στην Μπουντεσλίγκα ήταν μόνο ισοπαλίες. Τα 4 από τα πέντε σερί Χ ήταν με σκορ 1-1 και ένα με 0-0.
  • 6 σερί ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
  • 5 σερί παιχνίδια ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ με 5 παιχνίδια Over 2,5 Goal.
  • Από τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου έχει να ηττηθεί σε κανονική διάρκεια ο Ολυμπιακός. Χωρίς να υπολογίζονται τα φιλικά το αήττητο σερί είναι στα 14 παιχνίδια.
  • Τα 7 από τα τελευταία 9 ματς της Άιντραχτ έχουν λήξει Under 2,5 Goal
  • Τα 7 από τα τελευταία 8 παιχνίδια της Άιντραχτ έχουν λήξει Goal
  •  Στα 3 από τα 4 τελευταία του παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα
  • Πριν την ήττα από την Χέρτα στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο (1-2) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε να ηττηθεί στην έδρα της, σε όλες τις διοργανώσεις, από τις 6 Ιουνίου 2020.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 21/10/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άιντραχτ και Ολυμπιακό ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Μεγάλη τάση στις ισοπαλίες παρουσιάζει φέτος η Άιντραχτ. Ο Ολυμπιακός δεν θα πει όχι στον βαθμό μέσα στην Φρανκφούρτη και διαθέτει εμπειρία και ποιότητα για να «χαμογελάσει»

ΤΟ Χ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

FUN BET TO ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.80 ΣΤΗ NOVIBET

Η Άιντραχτ ψάχνει το καλό της εαυτό και περιμένουμε να παίξει πιο επιθετικά μπροστά στο κοινό της. Το παιχνίδι με τα κόρνερ παρουσιάζει ενδιαφέρον, αφού τα 4 από τα τελευταία ματς των «αετών» έχουν ολοκληρωθεί με πάνω από 10.5 κορνερ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ OVER 9.5 ΚΟΡΝΕΡ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03 ΣΤΗ ΝΟVIBET  


Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/10/2021

Η Άιντραχτ θα παίξει πιο επιθετικά, όμως είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Εκτός είναι οι Λεντζ (αμ.), Ρόντε, Μπαρκό (χαφ), οι οποίοι βρίσκονται εδώ και καιρό στο απουσιολόγιο του Γκλάσνερ.

Πιθανή 11αδα (3-5-2): Τραπ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Εντικά, Γιακιτς, Σο, Καμάντα, Τσαντλέρ, Κόστιτς, Μπορέ, Λάμερς

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/10/2021

Ο Εμβιλά θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα με στόχο να δώσει ακόμη περισσότερη δύναμη στη μεσαία γραμμή. Ο Ελ Αραμπί επέστρεψε στα γκολ και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός με στόχο να πάρει ανάσες και ο Τικίνιο. Ο Μαρτίνς θα έχει στο μυαλό του και το γεγονός ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου (Αγκιμπού Καμαρά), Ελ Αραμπί


Διαβάστε ακόμα… 

GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών


Novileague: Παρέλαβε τις 50.000€* ο μεγάλος νικητής

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ