el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ευρωλίγκα σεζόν 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Πίνακας Περιεχομένων

Λίγες μέρες έμειναν για το τζάμπολ (30/9) στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2021-22, μία διοργάνωση που αναμένεται να μας χαρίσει (και φέτος) πολλές συγκινήσεις και σπουδαίες βραδιές!

Στην… αρένα θα «πέσουν» 18 μονομάχοι έχοντας κατ’ αρχάς ως πρώτο μέλημα μία θέση στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου (34 αγωνιστικές) και εν συνεχεία το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των playoffs που θα ακολουθήσουν.

Φυσικά, στόχος των «μεγάλων» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής, με το φετινό Final Four να φιλοξενείται για τρίτη φορά στο Βερολίνο, τον Μάιο του 2022 και συγκεκριμένα το τριήμερο 27-29/5.

Εξετάζοντας τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, δεν περνάει απαρατήρητο το 5,00 της Εφές στη Novibet για να κάνει το ριπίτ.

Οι Τούρκοι έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να διατηρήσουν τον βασικό τους κορμό, κάτι που δεν άλλαξε ούτε αυτό το καλοκαίρι, αφού Μίσιτς και Λάρκιν παρέμειναν κάτοικοι Κωνσταντινούπολης παρά τις σειρήνες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NBA.

Ο Εργκιν Αταμάν, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην Εφές, ουσιαστικά είχε μόλις μία σημαντική απώλεια, τον σέντερ Σανλί που μετακόμισε στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Τα υπόλοιπα «εργαλεία» παραμένουν στη θέση τους και την ίδια ώρα η Εφές εξακολουθεί να «πεινάει» για τίτλους.

Ψηλά στη λίστα των φαβορί βρίσκουμε την ΤΣΣΚΑ και όχι άδικα. Στο 4,80 η απόδοση των Μοσχοβιτών στη Novibet να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης και θεωρούμε δεδομένο ότι θα το παλέψουν μέχρι το τέλος. Αλλωστε, αυτός είναι ο στόχος τους κάθε σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι η «ομάδα του στρατού» διαθέτει (και) φέτος ένα ιδιαίτερα ποιοτικό και «γεμάτο» ρόστερ με τουλάχιστον δύο επιλογές κλάσης σε κάθε θέση. Αν ο Δημήτρης Ιτούδης καταφέρει να… τιθασεύσει τον Αλεξέι Σβεντ, τότε η ΤΣΣΚΑ θα πλησιάσει στο στόχο της.


Εφές 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

«Τρένο» που… καταπίνει τους αντιπάλους του εντός και εκτός συνόρων θυμίζει η Εφές του Εργκίν Αταμάν τα δύο τελευταία χρόνια.

Προφανώς και οι Τούρκοι δεν «χόρτασαν» από μία Ευρωλίγκα, άλλωστε και ο κόουτς Αταμάν επαναλαμβάνει συνεχώς ότι στόχος της Εφές και φέτος είναι η κορυφή σε Ευρωλίγκα και Τουρκία.

Ο Βασίλιε Μίσιτς δικαιολογημένα πέρυσι σάρωσε όλα τα βραβεία, όμως τώρα θα τα… βρει πιο δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοί του θα είναι σαφώς πιο υποψιασμένοι. Την ίδια στιγμή, ο Σέιν Λάρκιν δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει το… ελεύθερο στο παρκέ από τον Αταμάν και από την στιγμή που αποφάσισε να μείνει στην Ευρώπη τον περιμένουμε πολύ «ενεργό» στο σκοράρισμα (12.5 π. μέσο όρο πέρυσι). Σε απόδοση 2.10 στη Novibet να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Εφές στη regular season.

Επίσης, όσον αφορά τους Τούρκους, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το 3.30 να είναι αυτοί οι νικητές της κανονικής περιόδου!


Μπαρτσελόνα 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Η Μπαρτσελόνα θα μπει με μοναδικό στόχο την κούπα στην  Euroleague, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να ποντάρει (ξανά) πολλά πάνω στον Νίκολα Μίροτιτς. Όμως, ο 30χρονος φόργουορντ την περσινή σεζόν έδειξε τάσεις… λιποθυμίας στα κρίσιμα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε.

Οπότε «κοιτάζουμε» δίπλα στον Μίροτιτς και… βρίσκουμε τον Κόρι Χίγκινς.

Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ/σμολ φόργουορντ σκοράρει με όλους τους τρόπους (ντράιβ, σουτ από μέση απόσταση, σουτ έξω από τα 6.75 μ., κοντά στο 90% από τη γραμμή των βολών) και πληρώνει 4.00 στη Novibet να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ των μπλαουγκράνα στην κανονική περίοδο!


ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Η ΤΣΣΚΑ δείχνει «ορεξάτη» για νέες επιτυχίες στη φετινή διοργάνωση, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην έχει – και επίσημα πλέον – στη διάθεσή του τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Μόσχα κατά την διάρκεια της περσινής περιόδου.

Πάντως, ο Ελληνας τεχνικός έχει στο «οπλοστάσιο» του ένα νέο… πυρηνικό «όπλο» τον Αλεξέι Σβεντ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε από τον 33χρονο Ρώσο γκαρντ να κάνει τις ίδιες… τρέλες που του «επιτρέπονταν» στην Κίμκι τα τελευταία χρόνια.

Αντίθετα, σταθερή αξία στην «ομάδα του στρατού» παραμένει ο Γουίλ Κλάιμπερν, με τον 31χρονο Αμερικανό φόργουορντ να είναι ίσως το πιο σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή του Ιτούδη. Σε απόδοση 1.87 στη Novibet ο μέσος όρος πόντων του Κλάιμπερν να υπερβεί το line των 13.5 πόντων.

Επίσης, για όσους ψάχνουν «στηρίγματα», δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί το 1.30 της ΤΣΣΚΑ, το να δώσει το παρών στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου.


Ρεάλ Μαδρίτης 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Με αρκετά νέα πρόσωπα (Γουίλιαμς – Γκος, Ερτέλ, Χάνγκα, Γιαμπουσέλε) μπήκε στη σεζόν η Ρεάλ, η οποία ήδη πρόλαβε να σηκώσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και συγκεκριμένα το ισπανικό Supercopa νικώντας στον τελικό την Μπαρτσελόνα!

Οι Μαδριλένοι προέρχονται από αποτυχημένη σεζόν εντός και εκτός συνόρων και είναι δεδομένο ότι θα παίξουν τα ρέστα του για να δώσουν «απαντήσεις».

«Απαντήσεις» όμως θέλει να δώσει και ο Τομά Ερτέλ! Ο 32χρονος Γάλλος πόιντ γκαρντ δεν… ταίριαξε από την πρώτη στιγμή με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Μπαρτσελόνα, με τον Λιθουανό κόουτς να τον «τελειώνει» κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν (πήγε στη Βιλερμπάν και την ώθησε στον νταμπλ στη Γαλλία, με 14.4 π. και 6.2 ασίστ κατά μέσο όρο!).

Αναμφισβήτητη η ποιότητα του Ερτέλ, σε απόδοση 1.87 στη Novibet να τελειώσει την κανονική περίοδο με Over 4.5 ασίστ μ.ό.


Αρμάνι Μιλάνο 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Ο πήχης στο Μιλάνο παραμένει ψηλά και ο Ετορε Μεσίνα καλείται να οδηγήσει τους Ιταλούς (τουλάχιστον) ξανά στο Final Four.

Η Αρμάνι έριξε πάλι πολύ χρήμα στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας στο μυαλό της και το κάζο στους τελικούς του περσινού πρωταθλήματος κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια («σκούπισε» το Μιλάνο με 4-0!).

Η Αρμάνι απέκτησε τον Ντίνο Μήτογλου για να κάνει μέρος της… βρώμικης δουλειάς στη ρακέτα, ωστόσο το μεγαλύτερο βάρος θα το επωμιστεί ο Νικολό Μέλι, ο οποίος άφησε το NBA για να επιστρέψει «άλλος» παίκτης στην Αρμάνι μετά από 6 χρόνια!

Ο 30χρονος φόργουορντ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μένει στο παρκέ κοντά στα 30 λεπτά, οπότε κρίνεται «τίμιο» το 1,60 να βγει πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας του Μεσίνα στη regular season.


Φενέρμπαχτσε 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ολοκλήρωσε το σχετικά σύντομο πέρασμά του στην Ευρωλίγκα, καθώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο NBA.

Στη θέση του στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος κατάφερε στο φινάλε της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της Βίρτους Μπολόνια να «γυρίσει» – σε έναν βαθμό – το κλίμα υπέρ του πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου στην ιταλική λίγκα.

Ενας από τους παίκτες που θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στο νέο τεχνικό της Φενέρ είναι ο Ακίλε Πολονάρα, ο οποίος προέρχεται από μία ιδιαίτερα παραγωγική διετία στη Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να υπογράψει «αναβαθμισμένο» συμβόλαιο στους Τούρκους.

Μεγάλος μαχητής και εξαιρετικός ριμπάουντερ ο 30χρονος Ιταλός φόργουορντ (2.03 μ.), σε απόδοση 2.00 στη Novibet να μαζέψει τα περισσότερα ριμπάουντ στην κανονική περίοδο για την ομάδα του Σ. Τζόρτζεβιτς.


Ζενίτ 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τη στιγμή που ο Κέβιν Πάνγκος ανακοίνωσε στον Τσάβι Πασκουάλ την απόφασή του να μετακομίσει στο NBA για λογαριασμό των Κλίβελαντ Καβαλίερς! Αναμφισβήτητα, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί γερό πλήγμα για τους Ρώσους, καθώς ο Καναδός πόιντ γκαρντ ήταν το Α και το Ω (και φέτος) στα σχέδια του Καταλανού τεχνικού.

Παράλληλα, η αποχώρηση του Πάνγκος αυξάνει το βάρος στην πλάτη του Τζόρνταν Λόιντ. Τον 27χρονο Αμερικανό σκόρερ περιμένει πολλή δουλειά τη φετινή σεζόν, όμως όπως έδειξε και πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα (17.3 πόντους μ.ό) έχει την ποιότητα για να αποτελέσει την «σταθερά» των Ρώσων στην επίθεση.

Εξαιρετικό το 3.00 της Novibet, να αναδειχθεί ο Λόιντ πρώτος σκόρερ της Ζενίτ στη regular season.


Ολυμπιακός 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Ο σπουδαίος Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και έτσι ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μετά – VSpan εποχή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας το έψαξε πολύ στο μεταγραφικό μέτωπο αυτό το καλοκαίρι, με τους «ερυθρόλευκους» να ενισχύονται σε θέσεις που την περσινή σεζόν είχαν «θέματα».

Ο Ελληνας τεχνικός βρήκε στο πρόσωπο του Μουσταφά Φολ (2.18 μ.) την «κολόνα» που έψαχνε για την ρακέτα των Πειραιωτών, με τον πρώην σέντερ της Βιλερμπάν να δείχνει από την πρώτη στιγμή πως είναι… αποφασισμένος να επιβάλει το νόμο του και να γίνει σημείο αναφοράς.

Ο 29χρονος σέντερ τελείωσε την περσινή σεζόν στην Ευρωλίγκα με 5.5 ριμπάουντ μ.ό., ακόμα πιο ψηλά τον περιμένουμε φέτος στον συγκεκριμένο κομβικό τομέα.

1.70 πληρώνει στη Novibet να είναι ο Φολ ο κορυφαίος ριμπάουντερ των «ερυθρολεύκων» στην κανονική περίοδο.

Οσο… γενικότερα για τον Ολυμπιακό, τον περιμένουμε σαφώς πιο ανταγωνιστικό αυτή τη σεζόν, με τον κόουτς Μπαρτζώκα να έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ ικανό να κάνει «ζημιές» στους αντιπάλους του. Στο 2.00 η απόδοσή του να μπει στα Πλέι Οφ.


Μακάμπι Τελ Αβίβ 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Με πολλά «αγκάθια» κύλησε η προετοιμασία της Μακάμπι για τη νέα σεζόν, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μετράει πολλές απώλειες λόγω covid – 19, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, η «ομάδα του λαού» να ακυρώσει την συμμετοχή της σε σημαντικά φιλικά τουρνουά προετοιμασίας στα οποία ο Ελληνας κόουτς θα έκανε και το απαραίτητο μοντάρισμα των Ισραηλινών!

Η Μακάμπι κράτησε τον γκαρντ Γουίλμπεκιν και ενισχύθηκε με τους Νάναλι (48.5% έξω από το τρίποντο σε 4 σεζόν στην Ευρωλίγκα!), Ρέινολντς (σέντερ, Μπάγερν) και Ντέρικ Γουίλιαμς (φόργουορντ, Βαλένθια), ωστόσο η αποστολή της παραμένει δύσκολη για ένα από τα 8 εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Στο 1.70 να μην καταφέρει η Μακάμπι να «τρυπώσει» στην πρώτη 8άδα της regular season.


Μπασκόνια 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Ζήσαμε άλλο ένα καλοκαίρι κατά την διάρκεια του οποίου η Μπασκόνια προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της.

Οι Βάσκοι δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια για… τρέλες στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο συνήθως καταφέρνουν και δημιουργούν αξιοπρεπέστατο ρόστερ που παλεύει μέχρι τέλους σε Ευρωλίγκα και ACB.

Το ίδιο θα προσπαθήσει να πράξει η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα της Βιτόρια απέκτησε – μεταξύ άλλων – τους Μπάλντγουιν, Ν’ Νοκό, Φοντέκιο, Κοστέλο, ωστόσο ένας… παλιός είναι αυτός που θα κληθεί να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση. Αυτός δεν είναι άλλος από τον εξαιρετικό Λιθουανό σκόρερ Ρόκας Γκεντράιτις. Αναμφίβολα μέσα στις δυνατότητές του να ξεπεράσει σε μέσο όρο το line των 12.0 πόντων (απόδοση 1.87 στη Novibet).


Ζαλγκίρις 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα βρεθεί στη γραμμή εκκίνησης η Ζαλγκίρις και σίγουρα θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση κατά τη διάρκεια της σεζόν για να κερδίσει μία θέση στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο 39χρονος Μάρτιν Σίλερ έμεινε στον πάγκο των Λιθουανών και η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη του σεζόν έδειξε καλά στοιχεία.

Ένα από τα «όπλα» του Αυστριακού κόουτς την φετινή περίοδο θα είναι ο Εντγκαρας Ουλάνοβας, ο οποίος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Φενέρ και έτσι επέστρεψε στο «σπίτι» του.

Ο δίμετρος φόργουορντ δεν… αφήνει φάση που να μην πηδάει για να μαζέψει ριμπάουντ (και στις δύο πλευρές του παρκέ), έχει αξία ως fun bet το 6,00 της Novibet, να αναδειχθεί πρώτος ριμπάουντερ της Ζαλγκίρις!


Ούνιξ Καζάν 2021/22, Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Ο αναμορφωτής της Ούνιξ Δημήτρης Πρίφτης πήρε… προαγωγή υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό, εξέλιξη που είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει η πόρτα των Ρώσων για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στο υψηλό επίπεδο (τελευταία του δουλειά στην Ευρωλίγκα η Μπασκόνια το 2019).

Αλλαγές επί αλλαγών σε όλους τους τομείς για τους Ρώσους (φιναλίστ στο περσινό Γιούροκαπ), φυσικά ξεχωρίζει η απόκτηση του Μάριο Χεζόνια που άφησε με βαριά καρδιά την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, ιδιαίτερα σημαντική για την Ούνιξ είναι και η προσθήκη του Λορέντζο Μπράουν, με τον Αμερικανό πλέι μέικερ να προέρχεται από «γεμάτες» σεζόν σε Φενέρ (9.5 π., 3.5 ασ. μ.ό. πέρυσι) και Ερυθρό Αστέρα.

Πρώτο μέλημα του Μπράουν είναι να «φτιάξει» τους συμπαίκτες του και όχι να σκοράρει. Στο τίμιο 1,70 βρίσκουμε στη Novibet να μοιράσει τις περισσότερες ασίστ για τους Ρώσους στην κανονική περίοδο…


Παναθηναϊκός 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Ο κόουτς Πρίφτης αποφάσισε να αφήσει την Ούνιξ και το Καζάν μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια αναλαμβάνοντας το απαιτητικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Ο 52χρονος τεχνικός δεν έχει εύκολη αποστολή μπροστά του, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του για να πετύχει στον πάγκο των «πράσινων».

Ενας από τους παίκτες που θα κληθούν να σηκώνουν μεγάλο βάρος στον φετινό Παναθηναϊκό είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο 24χρονος σέντερ έχει «ρίξει» πολλή δουλειά τον τελευταίο χρόνο και γνωρίζει ότι από την απόδοσή του στο «ζωγραφιστό» θα κριθούν αρκετά πράγματα για τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν. Εντός των δυνατοτήτων του να ξεπεράσει το line των 10 πόντων κατά μέσο όρο στη regular season (απόδοση 1.87 στη Novibet).

Επίσης, κρατάμε και το 1.50 του Παπαπέτρου (να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ των «πράσινων» στην κανονική περίοδο). Από την έναρξη της προετοιμασίας ο κόουτς Πρίφτης έδειξε ότι ο 27χρονος φόργουορντ θα είναι το κύριο «όπλο» του στην επίθεση!


Βιλερμπάν 2021/22, Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Πολλοί βιάστηκαν – την περσινή αγωνιστική περίοδο – να… τελειώσουν τον Τι Τζέι Πάρκερ από τον πάγκο της Βιλερμπάν, όμως ο αδερφός του και ιδιοκτήτης της ομάδας Τόνι Πάρκερ είχε διαφορετική άποψη και μάλλον στο τέλος δικαιώθηκε.

Οι Γάλλοι στάθηκαν με αξιοπρέπεια στην Ευρωλίγκα, ενώ κατέκτησαν το νταμπλ εντός συνόρων. Iδιοι είναι οι στόχοι τους και για τη σεζόν που έχουμε μπροστά μας.

Ενας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν από το ρόστερ της ASVEL είναι ο βετεράνος Αμερικανός σκόρερ Ντέιβιντ Λάιτι, ο οποίος στο ξεκίνημα του καλοκαιριού είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, όμως η Βιλερμπάν την τελευταία στιγμή κατάφερε να τον διατηρήσει στις τάξεις της!

11.3 πόντους μέσο όρο σε 33 παιχνίδια είχε ο Λάιτι στην περσινή Ευρωλίγκα (στα 25 ξεκίνησε βασικός), στο 3.00 η τιμή του να βγει πρώτος σκόρερ των Γάλλων.


Μονακό 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Η Μονακό έκανε το «μπαμ» την περσινή περίοδο φτάνοντας μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Γιούροκαπ (νίκησε στους τελικούς την Ούνιξ Καζάν), κάτι που της πρόσφερε και το εισιτήριο για την φετινή Ευρωλίγκα.

Ο αρχιτέκτονας των Μονεγάσκων Ζβέζνταν Μίτροβιτς ανανέωσε την συνεργασία του με το κλαμπ και πλέον χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα κάνει αρκετές «ζημιές» στους αντιπάλους του.

Εν τω μεταξύ, η Μονακό έριξε «βόμβα» με τον Μάικ Τζέιμς! Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε τα χέρια με τους Μονεγάσκους και για να βάλει την υπογραφή του, του προτάθηκε το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία του γαλλικού μπάσκετ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η ομάδα του Μίτροβιτς ανεβαίνει… μίνιμουμ ένα επίπεδο με τον μέχρι πρότινος άσο των Μπρούκλιν Νετς.

Παράλληλα, η Μονακό έκανε σημαντική κίνηση υπογράφοντας τον Λιθουανό ψηλό Ντονάτας Μοτεγιούνας, ο οποίος επιστρέφει στην Euroleague μετά από 9 χρόνια.

Ο 30χρονος σέντερ (2.13 μ.) θα προσφέρει πολλές λύσεις στον Μίτροβιτς (και) με το σουτ από την περιφέρεια, ωστόσο εκεί που αναμένεται να κάνει την διαφορά είναι στα ριμπάουντ, τομέας στον οποίο είναι εξαιρετικός σε όλη του την καριέρα (σε NBA και Κίνα).

Εξαιρετικό το 2.50 της Novibet να αναδειχθεί πρώτος ριμπάουντερ των Μονεγάσκων στην κανονική περίοδο.


Ερυθρός Αστέρας 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επέστρεψε κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα προκειμένου να μετατρέψει ξανά την αγαπημένη του ομάδα σε… σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Σέρβοι το καλοκαίρι προχώρησαν σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους κάνοντας κινήσεις ουσίας (Κάλινιτς, Νέιτ Γουόλτερς, Ααρον Γουάιτ, Χόλινς οι αφίξεις).

Σ’ αυτόν που θα σταθούμε είναι στον Οστιν Χόλινς, ο οποίος προέρχεται από δύο καλές χρονιές με τη φανέλα της Ζενίτ έχοντας ως μεγάλο του «όπλο» το τρίποντο (πέτυχε πάνω από 100 συνολικά σε δύο χρονιές στην Euroleague).

Ο 29χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ θα κληθεί να μπει στα… παπούτσια του Τζόρνταν Λόιντ (δεν θα είναι εύκολο), στο 1.80 προσφέρεται στη Novibet να είναι ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα τη φετινή σεζόν.


Αλμπα Βερολίνου 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

Χωρίς υπερβολή η πρωταθλήτρια Γερμανίας Αλμπα είναι μία από τις ομάδες που χαίρεσαι να την βλέπεις να παίζει! Και δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό από την στιγμή που στην άκρη του πάγκου της δέσποζε τα τελευταία χρόνια η παρουσία του σπουδαίου Αϊτο Ρενέσες, ο οποίος έβγαλε από την αφάνεια του Βερολινέζους.

Ο 75χρονος Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουραστεί δίνοντας την μπαγκέτα στον 46χρονο βοηθό του Ισραελ Γκονζάλεθ.

Ο νέος κόουτς της Αλμπα έπεισε το «πολυεργαλείο» Λουκ Σίκμα να παραμείνει κάτοικος Βερολίνου, με τον 32χρονο Αμερικανό φόργουορντ (2.03 μ.) να είναι καθοριστικός τα τελευταία χρόνια στο παιχνίδι των Βερολινέζων.

Με δεδομένο ότι θα βρίσκεται στο παρκέ πάνω από 25 λεπτά ανά ματς και σε συνδυασμό με την έφεση που έχει στο ριμπάουντ, δεν θα μπορούσε να προσφέρεται πιο ψηλά από το 1.60 το να είναι και φέτος ο πρώτος ριμπάουντερ της Αλμπα στη διοργάνωση.


Euroleague 2021/22: Special & Fun Bet

Καλός χρυσός ο Νέντοβιτς, όμως το Line στους 15.5 για μέσο όρο πόντων στην κανονική περίοδο δεν είναι εύκολο για τον Σέρβο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Σε απόδοση 1.87 προσφέρεται στη Νovibet να μείνει ο Νέντοβιτς κάτω απο 15.5 σε μέσο όρο πόντων.

Στην πρεμιέρα ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα σε Αρμάνι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι υπερέχουν σε εμπειρία, ποιότητα και το ενδεχόμενο να περάσουν από το Μιλάνο προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στη Novibet.  

H Αρμάνι πέρυσι έφτασε στο F4 και το καλοκαίρι πραγματοποιήσε προσεχτικές κινήσεις με στόχο την εξέλιξη. Η ομάδα του Μεσίνα αναμένεται ακόμα καλύτερη και το ενδεχόμενο να βρεθεί εκ νέου στο Final 4 προσφέρεται στη Novibet σε απόδοση 2.25 

Ο Μέικον είναι ένα από τα φετινά στοιχήματα του Παναθηναϊκού και θα πάρει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του Πρίφτη. Ο Αμερικάνος να βγει πρώτος σε ασίστ στην κανονική περίοδο προσφέρεται σε απόδοση 3.50, ενώ στοιχηματική αξία έχει και η απόδοση 8.00 να βγει πρώτος σκόρερ.


Εuroleague 2020/21 – Highlights

 

 


Διαβάστε ακόμα…

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Οι 10 Κορυφαίες Μεταγραφές της Euroleague 2021-22

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ