el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 30/09/2021

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από δυο εβδομάδες επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη (30/9, 19:45) τη Φενέρμπαχτσε στη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Europa League και η «μονομαχία» στην Τουρκία ενδέχεται να καθορίσει το μέλλον των πρωταθλητών στη διοργάνωση.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το μεγάλο ματς του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό γίνεται πιο συναρπαστικό.


Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 30/09/2021

Οι Πειραιώτες στην Πόλη θα συναντήσουν αρκετά γνωστά πρόσωπα. Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ενώ επιθετικά στηρίζεται και στον Έλληνα άσο, Δημήτρη Πέλκα.

Παράλληλα, το ρόστερ των Τούρκων διαθέτει αρκετά αστέρια και αναμφισβήτητα ξεχωρίζουν οι Μεσούτ Εζίλ, Λουίς Γκουστάβο, Ντιέγκο Ρόσι και Ενερ Βαλένσια.

Ωστόσο, παρά τη λάμψη που εκπέμπουν οι Τούρκοι στην πρεμιέρα τους στο Γιουρόπα Λιγκ έμειναν στο 1-1 με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Στο συγκεκριμένο ματς είχαν καλύτερη εικόνα από τους Γερμανούς, ενώ στο φινάλε της αναμέτρησης ο Πέλκας αστόχησε σε πέναλτι κι έχασε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

 

Στο πρωτάθλημα της Τουρκίας η Φενέρμπαχτσε (5-1-1) βαδίζει χέρι-χέρι στην κορυφή με την Τραμπζονσπόρ. Την Κυριακή η Φενέρ επικράτησε στην έδρα της Χατάισπορ με 2-1 με τους Ρόσι και Νόβακ να σκοράρουν και να καθαρίζουν το ματς ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα, ζήτησε από τους παίκτες του νίκες με Ολυμπιακό και Κασίμπασα, ώστε η ομάδα του να πάρει κεφάλι στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα να διατηρηθεί στην πρώτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα.

 

«Πάμε για νίκες στα δύο επόμενα ματς προκειμένου στη διακοπή να βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας σε Τουρκία και Ευρώπη. Οταν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας δεν υπάρχει ματς που δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Εγώ και οι φίλαθλοι είμαστε περήφανοι για εσάς και τώρα έχουμε την ευκαιρία για δύο εντός έδρας επιτυχίες», είπε χαρακτηριστικά ο Περέιρα στους παίκτες του.

Ο Πέλκας στα δύο τελευταία ματς της Φενέρ δεν έχει αγωνιστεί βασικός, αφού το τεχνικό επιτελείο εμπιστεύεται επιθετικά τους Ρόσι, Μπερίσα, Εζίλ, Βαλένσια και χρησιμοποιεί τον Ελληνα επιθετικό ως αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αντβέρπ (2-1) βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και με ένα θετικό αποτέλεσμα θα κάνει σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε αντίθετη περίπτωση θα τοποθετηθούν αρκετά εμπόδια στο ευρωπαϊκό ταξίδι των Πειραιωτών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πρωταθλητές με την Αντβέρπ δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά με υπομονή στο παιχνίδι τους κατάφεραν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού να πάρουν τους τρεις βαθμούς με γκολ του Ρέαμπτσιουκ.

 

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός την Κυριακή επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και σκαρφάλωσε μόνος πρώτος (3-1-0 με 8-2 γκολ) στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τους ποδοσφαιριστές του παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουν όλο και καλύτερο ρυθμό. «Για το ματς με τη Φενέρ έχω αρκετές ιδέες στο μυαλό μου, αλλά δεν πρόκειται να τις αποκαλύψω. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

 

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν για πρώτη φορά τα ξίφη τους σε επίσημο παιχνίδι, όμως έχουν συναντηθεί δύο φορές σε φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Το 2014 νίκησε η Φενέρμπαχτσε 2-1 κι ένα χρόνο αργότερα 3-2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ



Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Στατιστικά 30/09/2021

  • 4 σερί ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ με 3 παιχνίδια Over 2,5 Goal.
  • 5η φορά θα αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Βίτορ Περέιρα. Αμφότεροι έχουν συναντηθεί στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας σε ματς Πόρτο – Μαρίτιμο και ο τωρινός προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τεχνικό της Φενέρ. Συγκεκριμένα ο Περέιρα μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία
  • Στα 9 από τα 10 τελευταία της παιχνίδια η Φενέρ πετυχαίνει πρώτη γκολ
  • Τα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα ματς των Τούρκων έχουν λήξει Goal.
  • Τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού έχουν έρθει Goal
  • 9 παιχνίδια απέναντι σε ομάδες από την Τουρκία έχει παίξει ο Ολυμπιακός και μετράει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες.

  • 2 χρόνια τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε φόρεσε ο Βαλμπουενά και σε 71 ματς σκόραρε 12 γκολ και μοίρασε 24 ασίστ
  • Ο Τικίνιο είναι πρώτος σκορερ του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα με 3 γκολ σε 4 εμφανίσεις, όμως ο Ελ Αραμπί μετράει επίσης 3 γκολ και όλα τα έχει πετύχει σε ευρωπαϊκά ματς.
  • Για 2 χρόνια ήταν συμπαίκτες στην Άρσεναλ ο Σωκράτης Παπαπασταθόλουλος με τον Μεσούτ Εζίλ
  • Ο Ονιεκούρου είναι αήττητος απέναντι στη Φενέρ. Ο πρώην παίκτης της Γαλατά και νυν άσος του Ολυμπιακού μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 30/09/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Περιμένουμε προσεχτικό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό. Εξάλλου οι «ερυθρόλευκοι» στα εκτός έδρας παιχνίδια τηρούν κατά γράμμα την τακτική που ζητάει ο Μαρτίνς.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Η Φενέρ μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του ομίλου θα ρισκάρει περισσότερο με σκοπό να ανοίξει λογαριασμό στις νίκες και να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Τούρκοι περιμένουμε ότι όσο περνάει η ώρα θα πιέζουν όλο και περισσότερο την άμυνα του Ολυμπιακού.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟVIBET ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΦΕΝΕΡ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την είσοδο του VAR στα γήπεδα καμία λεπτομέρεια δεν ξεφεύγει. Στην Κωνσταντινούπολη περιμένουμε ματς με αγωνιστική ένταση.

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET


Φενέρμπαχτσε: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/09/2021

Ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με τη χρησιμοποίηση των Πέλκα, Εζίλ στο αρχικό σχήμα. Ανέτοιμοι είναι οι Σανγκαρέ, Σόσα, Καχβετσί, ενώ εκτός είναι οι Αζίζ, Τισεράν.

Τα παραπάνω προβλήματα ταλαιπωρούν τους Τούρκους το τελευταίο διάστημα και το τεχνικό επιτελείο έχει βρει λύσεις.

Πιθανή 11αδα (3-4-2-1): Μπαγιντίρ, Σζαλάι, Κιμ, Νόβακ, Καντιόγλου, Γκουστάβο, Σάμουελ, Γκιμίσκαγια, Ρόσι (Πέλκας), Μπερίσα (Εζίλ), Βαλένσια.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/09/2021

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στηριχθεί σε μεγάλο ποσοστό στη συνταγή που τον οδήγησε στο «τρίποντο» με την Αντβέρπ.

Ο Τικίνιο λόγω φόρμας έχει συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Ελ Αραμπί για να ξεκινήσει βασικός. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Εμβιλά που τέθηκε “νοκ άουτ”. Μόνιμα εκτός οι Σεμέδο, Φορτούνης.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπου Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Τικίνιο (Ελ Αραμπί)


Διαβάστε ακόμα… 

Ευρωλίγκα σεζόν 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα


Νίκος Αλέφαντος: Οι 10 Καλύτερες Ατάκες


Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ