el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Γερμανία: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 15/06/2021

Στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου, η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία (15/06, 22:00) στην πρεμιέρα τους για το Euro 2020 στο πλαίσιο του 6ου ομίλου, όπου ακόμα βρίσκονται Πορτογαλία και Ουγγαρία. Στο 22% η επιτρεπόμενη χωρητικότητα λόγω της πανδημίας, κάτι που μεταφράζεται σε 15.400 θεατές.

Μία τεράστια πρόκληση είναι το Euro για τη Γαλλία, αφού μπορεί να γίνει η μόνη ομάδα που θα προέρχεται από κατάκτηση Μουντιάλ και Ευρωπαϊκού, εις διπλούν.

Δες εδώ όλες τις αποδόσεις για τα Μακροχρόνια Στοιχήματα του Euro

Ηταν νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998 και του Euro το 2020. Πλέον είναι ξανά η εν ενεργεία κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φυσικά με δεδομένους τους πρωταγωνιστικούς της στόχους αλλά και το ρόστερ που διαθέτει, θέλει να γράψει ιστορία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ALLIANZ ARENA MONAXO 22:00 ΤΡΙΤΗ ÎÎΛΛΙΑ VS ΓΕΡΜΑΝΙΑ SUPER EURODERBY ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ COMBO BETS ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: EEEN ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΙΣΜΟΥ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ"

Είναι η ένατη παρουσία της σε τελική φάση Euro. Μετράει δύο κατακτήσεις (1984, 2000) και έναν χαμένο τελικό (2016). Από το 2012 στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο κύκλος του Γιόακιμ Λεβ μετά από 15 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Γερμανίας θα κλείσει μετά την ολοκλήρωση του Euro 2020 και το ιδανικό θα ήταν να το κάνει με την κατάκτηση του τροπαίου. Στον πάγκο θα τον διαδεχθεί ο Χάνσι Φλικ, βοηθός στην Εθνική από το 2006 έως το 2014.

Τρεις κατακτήσεις (1972, 1980, 1996) και ισάριθμοι χαμένοι τελικοί Euro για τη Γερμανία (1976, 1992, 2008) που θα δώσει το παρών για 13η φορά σε τελική φάση.

Γαλλία – Γερμανία: Προγνωστικά 15/06/2021

kante_novibetgr

Δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην Ευρώπη στο ποδόσφαιρο και αμφότερες με πρωταγωνιστικούς στόχους για ακόμα μία φορά στη διοργάνωση. Με δεδομένο πως στον όμιλο μετέχει και η κάτοχος Πορτογαλία, το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα ίσως αποβεί καθοριστικό.

Δες εδώ όλες τις αποδόσεις για τον αγώνα Γαλλία – Γερμανία

Πρόκειται για μία αναμέτρηση που αναμένεται να κριθεί στα σημεία, κάτι που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο και μέσα από τις αποδόσεις, με τη Γαλλία, ίσως και λόγω πρόσφατης παράδοσης (3-2-0 στα 5 πιο πρόσφατα από το 2015 και μετά) και επειδή είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια κόσμου, να προσφέρεται οριακά ως φαβορί (2.72 – 3.25 – 3.05).

Στις αγορές των γκολ, το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι δύο ομάδες φαντάζει το επικρατέστερο βάσει των προσφερόμενων αποδόσεων σενάριο (1.77 το G/G, 2.02 το N/G), όπως και το ενδεχόμενο να σημειωθούν λιγότερα από 2.5 γκολ στην αναμέτρηση (1.78 το Under, 2.04 το Over).

Το Goal-Goal στο 1.77 δείχνει μια αρκετά καλή επιλογή για στοίχημα.

Υπάρχει σαφές επιθετικό ταλέντο και στις δύο ομάδες αλλά ταυτόχρονα και αμυντικά προβλήματα. Η Γαλλία δεν δέχθηκε μεν γκολ στα τέσσερα τελευταία της ματς, αλλά αυτά ήταν με αντιπάλους τη Βουλγαρία, το Καζακστάν, τη Βοσνία και την (με 10 παίκτες) Ουαλία.

Σε πρόσφατα παιχνίδια, η εστία των «τρικολόρ» είχε παραβιαστεί από Φινλανδία, Κροατία, Σουηδία, Ουκρανία (δις), Αλβανία και Μολδαβία!

Γαλλία – Γερμανία: Ανάλυση 15/06/2021

Υψηλές προσδοκίες για τους εν ενεργεία πρωταθλητές κόσμου, στους οποίους η είδηση που κυριάρχησε τις προηγούμενες εβδομάδες, ήταν η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο ηγετικός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης παρέμενε εκτός κλήσεων από το 2015 λόγω σκανδάλου. Ο 33χρονος φορ μαζί με τους Γκριεζμάν, Μπαπέ και Ζιρού υπόσχονται αν μη τι άλλο γκολ για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος έχει την τύχη να διαθέτει και το καλύτερο αμυντικό χαφ στον κόσμο αυτή την εποχή, τον Καντέ.

France - Germany, Nations League Prediction

Πάντα υπολογίσιμη δύναμη η Γερμανία, που αυτή τη στιγμή δείχνει να ψάχνει τον εαυτό της. Η βαριά ήττα από την Ισπανία το Νοέμβριο του 2020 (6-0) και η εντός έδρας ήττα από τη Βόρεια Μακεδονία τον Μάρτιο (1-2) για τα προκριματικά του Μουντιάλ το επιβεβαιώνουν.

Ισως αυτός να ήταν και ο λόγος που κρίθηκε ως πολύ σημαντική η επιστροφή του Τόμας Μίλερ στην ομάδα, ο οποίος μαζί με τους Μάνουερ Νόιερ και Τόνι Κροος, είναι οι παίκτες που αναμένεται να ηγηθούν της προσπάθειας στο φετινό Euro, πλαισιωμένοι από τους Ιλκάι Γκιντογκάν, Σερτζ Γκνάμπρι και Κάι Χάβερτς.

Γαλλία – Γερμανία: Παρουσίαση και Στατιστικά 15/06/2021

Η Γερμανία θα δώσει και τις τρεις αναμετρήσεις της για τη φάση των ομίλων του Euro στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου. Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί και ένα ματς των προημιτελικών. Στη Βουδαπέστη τα δύο επόμενα ματς των ομίλων για τη Γαλλία.

Για πρώτη φορά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε φάση ομίλων Euro. Ως φιλοξενούμενη της Γερμανίας η Γαλλία, μετράει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Το ρεκόρ του Ντιντιέ Ντεσάν απέναντι στη Γερμανία είναι 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και του Γιόακιμ Λεβ απέναντι στη Γαλλία 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Στα δύο από τα τρία τελευταία ματς της Γαλλίας απέναντι στη Γερμανία που υπήρχε σκορ, έχει βρει δίχτυα από πλευράς «τρικολόρ» ο Αντουάν Γκριεζμάν. Τέσσερα τα γκολ του σε αυτό το διάστημα, τα δύο με πέναλτι!

Το 2006 η Γερμανία είχε διοργανώσει το Μουντιάλ και είχε δώσει τα δύο ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, παίρνοντας ισάριθμες νίκες. Για τη φάση των ομίλων επί της Κόστα Ρίκα και στους 16 επί της Σουηδίας. Στο Μόναχο, είχε πανηγυρίσει και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1974.

Γαλλία: Απουσίες & Ενδεκάδα 15/06/2021

Στην επιστροφή του στο φιλικό με τη Βουλγαρία ο Καρίμ Μπενζεμά τραυματίστηκε, ωστόσο, έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να έρχεται από πίσω και σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο στο 4-3-3 του Ντιντιέ Ντεσάν.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Γιορίς – Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντέζ – Καντέ, Ραμπιό, Πογκμπά – Γκριεζμάν, Μπαπέ, Μπενζεμά.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Ουγκό Γιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Μάικ Μαϊνιάν (Λιλ).

Αμυντικοί: Μπενζαμάν Παβάρ (Μπάγερν), Πρεσνέλ Κιμπεμπέ (Παρί ΣΖ), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ), Κλεμάν Λενγκλέ (Μπαρτσελόνα), Κουρτ Ζουμά (Τσέλσι), Λούκας Ντιν (Εβερτον), Λουκάς Ερναντέζ (Μπάγερν), Λεό Ντουμπουά (Λυών), Ζιλ Κουντέ (Σεβίλλη).

Μέσοι: Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γ.), Τομάς Λεμάρ (Ατλέτικο Μ.), Κορεντίν Τολισό (Μπάγερν), Ν’Γκολό Καντέ (Τσέλσι), Αντριάν Ραμπιό (Γιουβέντους), Μούσα Σισοκό (Τότεναμ).

Επιθετικοί: Αντουάν Γκριζμάν (Μπαρτσελόνα), Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σ.Ζ.), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ), Κίνγκσλι Κομάν (Μπάγερν), Βισάμ Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Μάρκους Τουράμ (Γκλάντμπαχ).

Γερμανία: Απουσίες & Ενδεκάδα 15/06/2021

Ο Γιόνας Χόφμαν είναι η απουσία για την πρεμιέρα από πλευράς Γιόακιμ Λεβ στη Γερμανία, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για βασικό παίκτη. Μοιάζει έτσι «κλειδωμένη» η θέση των Τόνι Κρόος και Ιλκάι Γκιντογκάν στον άξονα και στο 3-4-3 του Γερμανού.

Πιθανή 11άδα (3-4-3): Νόιερ – Γκίντερ (Σούλε), Χούμελς, Γκίντιγκερ – Κίμιχ, Γκιντογκάν, Κρόος, Γκόσενς – Μίλερ, Χάβερτς (Σανέ), Γκνάμπρι.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Μπερντ Λένο (Αρσεναλ), Κέβιν Τραπ (Αϊντραχτ Φρ.).

Αμυντικοί: Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Μαρσέλ Χάλσεντμπεργκ (Λειψία), Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Νίκλας Σίλε (Μπάγερν), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Ρόμπιν Γκόσενς (Αταλάντα), Ρόμπεν Κοχ (Λιντς), Κρίστιαν Γκίντερ (Φράιμπουργκ).

Μέσοι: Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μ.), Γιόνας Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Τζαμάλ Μουσιάλα (Μπάγερν), Φλόριαν Νόιχαους (Γκλάντμπαχ), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ).

Επιθετικοί: Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Κέβιν Φόλαντ (Μονακό), Σερζ Γκνάμπρι (Μπάγερν), Τίμο Βέρνερ (Τσέλσι).

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ