el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο ήχος από τα μεταλλικά διχτάκια ήχησε δυνατά στο Bring Your Bro

Στις 23 και 24 Ιουλίου 2022, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, οι λάτρεις του μπάσκετ έδωσαν το παρών στο Bring Your Bro, το πρώτο 2on2 Streetball τουρνουά που διοργανώθηκε στην Ελλάδα από την UPGR8 και την πρωτοβουλία GiANT Heart της Novibet.

Με τα αθλητικά παπούτσια ανά χείρας και σύμμαχο την καλή διάθεση, φίλοι από όλη τη χώρα έφτασαν στα προσφάτως ανακαινισμένα γήπεδα του GiANT Heart επί των οδών Μηλέων και Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους και … ξεκίνησαν ζέσταμα.

Τα πειράγματα δεν έλειπαν μεταξύ φίλων και συμμετεχόντων. Από τις 64 ομάδες που διαγωνίστηκαν συνολικά, προέκυψαν οι τρεις κορυφαίες ομάδες του τουρνουά που κέρδισαν μοναδικά έπαθλα. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Team Lavou που θα ταξιδέψει τον Δεκέμβριο στο Milwaukee για να παρακολουθήσει αγώνα των Bucks και του πρεσβευτή του GiANT Heart, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο διήμερο event μικροί και μεγάλοι λάτρεις του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ, αλλά και να συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές κερδίζοντας αναμνηστικά έπαθλα στο ειδικά διαμορφωμένο fan zone που στήθηκε πλησίον των γηπέδων.

Περισσότεροι από 150 αθλητές αναμετρήθηκαν για την κορυφή, ενώ 500 θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες του διημέρου. Η κορυφαία αθλητική δημοσιογράφος, Δώρα Παντέλη, έδωσε τον παλμό στον συντονισμό των αγώνων, εμψυχώνοντας τους παίκτες.

Στα highlights του Bring Your Bro ξεχωρίζει η παρουσία των πρώην παικτών της Εθνικής μπάσκετ, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Δημήτρη Παπανικολάου, αλλά και άλλων αθλητών που τίμησαν τη διοργάνωση εμπνέοντας κοινό και αθλητές.

O Ηλίας Πάνου, Chief Operating Officer της UPGR8 και εμπνευστής του τουρνουά δήλωσε: “Το όνειρο ενός, μπορεί να γίνει πραγματικότητα πολλών,  αρκεί να το μοιραστεί.  Ηταν καιρός να φέρουμε το streetball στην Ελλάδα και η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Novibet που αγκάλιασε αμέσως αυτή την ιδέα και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να πραγματοποιηθεί. Ελπίζουμε το Bring Your Bro να ταξιδέψει σε όσες το δυνατόν περισσότερες γειτονιές της Ελλάδας και να συμμετέχουν όλοι!”

Η Μαρία Καλαποθαράκου, Public Relations & Communications Manager της Novibet δήλωσε: “Για όλους εμάς στη Novibet, αυτή η γιορτή του μπάσκετ σηματοδοτεί τη συνέχιση του πολύ σημαντικού έργου του GiANT Heart.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους συνανθρώπους μας, διευρύνοντας την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε περιοχές όλης της Ελλάδας αλλά κυρίως, εστιάζοντας στο να δώσουμε ξανά ζωή  στα γήπεδα της γειτονιάς, όπου χτυπάει ο παλμός του νεανικού αθλητισμού.

Κατά τις δύο ημέρες του τουρνουά είδαμε πολλή χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό στα πρόσωπα όσων συμμετείχαν και αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερη  έμπνευση για να συνεχίσουμε το έργο μας!”

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή!


Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας BringYourBro: gazzetta.gr

Photo credits: Χρήστος Παναγόπουλος | gazzetta.gr

 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ