el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ιταλία – Ισπανία: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 06/10/2021

Η ώρα της αλήθειας έφτασε στο UEFA Nations League. Την Τετάρτη (21:45) η Ιταλία υποδέχεται την Ισπανία στο «Σαν Σίρο» στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και την Πέμπτη (21:45) Βέλγιο και Γαλλία θα κονταροχτυπηθούν στο Τορίνο για να διεκδικήσουν το 2ο εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Υπενθυμίζουμε ότι στο φετινό UEFA Nations League τα πάντα γίνονται για το γόητρο, αφού διακυβεύεται ένα ευρωπαϊκό έπαθλο και παράλληλα ένα σημαντικό οικονομικό όφελος που ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ.

Ιταλία και Ισπανία συναντήθηκαν και τον περασμένο Ιούλιο στο Euro και μας πρόσφεραν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έτσι και στο Μιλάνο περιμένουμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με τους Ισπανούς να δηλώνουν έτοιμη για ρεβάνς.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες και κορυφαίες αποδόσεις ο μεγάλος ημιτελικός στο UEFA Nations League ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία γίνεται πιο συναρπαστικός.


Ιταλία – Ισπανία: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/10/2021

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία στον δρόμο για την κατάκτηση του Euro 2020 το καλοκαίρι πέρασε και το εμπόδιο της Ισπανίας. Στον ημιτελικό οι Ατζούρι επικράτησαν 4-2 στα πέναλτι και στην κανονική διάρκεια οι ομάδες σταμάτησαν στο 1-1. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν 1-0 με σκορερ τον Κιέζα και η Ισπανία οδήγησε το ματς στην παράταση με γκολ του Μοράτα. Στα πέναλτι μοιραίος για τη Φούριας Ρόχας ήταν ο Μοράτα, ενώ ο Ζορζίνιο αποδείχθηκε ψύχραιμος από τα 11 μέτρα στο τελευταίο πέναλτι.

Οι Ιταλοί θέλουν μέσα στο «Σαν Σίρο» να επαναλάβουν τον πρόσφατο θρίαμβο του Euro και η σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, παραδέχθηκε ότι «η Ισπανία μας δυσκόλεψε περισσότερο απ’ όλες τις ομάδες στο Euro» και συμπλήρωσε: «Έχουμε κοινή πορεία με την Ισπανία τα τελευταία χρόνια, αφού ανανεωθήκαμε, εξελιχθήκαμε και βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Όλοι ανυπομονούμε για ένα μεγάλο ματς και γνωρίζουμε ότι με την Ισπανία τίποτα δεν είναι εύκολο. Ο τρόπος που κυκλοφορούν την μπάλα είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα.  Προερχόμαστε από ένα υπέροχο διάστημα και θέλουμε να ξαναβγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους. Την χημεία και την αγάπη που έχουμε όλοι μας δεν την συναντάς εύκολα».

Ο Ιταλός προπονητής δικαιολόγησε και το γεγονός ότι δεν πήρε στην αποστολή τον Νικολό Τζανιόλο λέγοντας «είναι απόφαση που αφορά το τεχνικό επιτελείο, πρόκειται για έναν νεαρό ταλαντούχο παίκτη που αναμφισβήτητα θα μας βοηθήσει στο μέλλον».

Η Ιταλία μετά την κατάκτηση του Euro στον τελικό με την Αγγλία ξεκίνησε τις υποχρεώσει στα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι πρωταθλητές Ευρώπη αρχές Σεπτεμβρίου δεν κατάφεραν να νικήσουν τις Βουλγαρία (1-1) και Ελβετία (0-0), ενώ επικράτησαν 5-0 της Λιθουανίας. Πάντως, οι Ατζουρι σε 6 ματς έχουν συγκεντρώσει 14 βαθμούς και οδηγούν με άνεση την κούρσα του 3ου ομίλου.

Οι Ισπανοί φιλοδοξούν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς επί ιταλικού εδάφους, αφού κανείς δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που αποκλείστηκαν στο πρόσφατο Euro από την Ιταλία.

Οι Φούριας Ρόχας υπό τις οδηγίες Λουίς Ενρίκε ανανεώνονται συνεχώς, όμως παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Το τεχνικό επιτελείο άφησε εκτός τους Μοράτα, Τιαγκο, Ασένσιο, Πέδρι και μεσοεπιθετικά θα στηριχθεί στους Σαράμπια, Ογιαρθάμπαλ, Φεράν Τόρες. Οι απουσίες μπορεί να είναι σημαντικές, αλλά το προπονητικό επιτελείο των γηπεδούχων θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές.

«Η Ιταλία είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και μέσα στην έδρα της είναι δύσκολο να την κερδίσεις», δήλωσε αρχικά ο Ενρίκε και στη συνέχεια τόνισε: «Συμμετέχουμε στο UEFA Nations League για να κερδίσουμε την διοργάνωση και μετά απ’ όσα έγιναν στο Γουέμπλεϊ οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη μπροστά στο ιταλικό κοινό. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα σπουδαίο ματς».

Στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ η Ισπανία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς σε 6 παιχνίδια (4-1-1) και μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετράει 2 νίκες απέναντι σε Γεωργία (4-0) και Κόσοβο (2-0), αλλά και μια ήττα από την Σουηδία (2-1) στην Στοκχόλμη.


Ιταλία – Ισπανία: Στατιστικά 06/10/2021

  • 37 σερί ματς αήττητη είναι η Ιταλία και τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν σε ματς του UEFA Nations League στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018 από την Πορτογαλία (1-0)
  • Τα 5 από τα τελευταία 7 ματς της Ιταλίας έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Τα 2 από τα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ιταλία ήταν Χ στο ημίχρονο.
  • Στον ημιτελικό του Euro στις 6 Ιουλίου το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία ήταν «Χ» (0-0) στο ημίχρονο.
  • Μοράτα (γκολ) και Όλμο (ασίστ) ήταν οι παίκτες που συνεργάστηκαν στον ημιτελικό Euro και ισοφάρισαν (1-1) για τους Ισπανούς το ματς με την Ιταλία. Αμφότεροι θα λείψουν αυτή τη φορά.
  • Μόλις 3 κίτρινες κάρτες (2 για Ιταλία, 1 για Ισπανία) βγήκαν στο πρόσφατο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στον ημιτελικό του Euro. Η αντίστοιχη στατιστική στα κόρνερ ήταν 1-6.
  • Στα 8 από τα τελευταία 10 παιχνίδια η Ιταλία έχει προηγηθεί
  • Στα 8 από τα τελευταία 10 παιχνίδια της Ισπανίας έχουν καταλογιστεί λιγότερα από 10.5 κόρνερ.
  • Τα 6 από τα 7 τελευταία ματς ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία έχουν λήξει Under 2.5 Goal
  • Τα 8 από τα 10 τελευταία ματς ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία έχουν ολοκληρωθεί με λιγότερες από Under 4.5 κίτρινες κάρτες.
  • Η Ιταλία στα τελευταία 3 παιχνίδια της απέναντι στην Ισπανία δεν κατάφερε να διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνα.

Ιταλία –  Ισπανία: Προγνωστικά 06/10/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Περιμένουμε ότι και αυτή τη φορά το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι Ιταλοί θα είναι προσεχτικοί στην άμυνα και θα προσπαθήσουν να αποδιοργανώσουν την καταπληκτική κυκλοφορία των Ισπανών.

ΤΟ Χ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ιταλία μπροστά στο κοινό της περιμένουμε ότι θα παίξει με περισσότερο πάθος. Οι Ατζούρι για να επιβάλουν τον ρυθμό τους ενδέχεται να παίξουν και πιο σκληρά.

ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Ο παράγοντας της έδρας, το αήττητο σερί των Ιταλών και οι απουσίες των Ισπανών θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι.

ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.33 ΣΤΗ NOVIBET


Ιταλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/10/2021

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τρέχει ένα απίστευτο αήττητο σερί και αυτό δείχνει ότι ξέρει να χειρίζεται τους παίκτες τους ανάλογα τις συνθήκες που δημιουργούνται. Οι Ιταλοί δεν υπολογίζουν τους τραυματίες Μπελότι, Τσίρο Ιμόμπιλε

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παλμιέρι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Βεράτι, Κιέζα, Ρασπαντόρι, Ινσίνιε

Ισπανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/10/2021

Ο Λουίς Ενρίκε συνηθίζει να τολμάει και να δίνει χρόνο και σε νέα πρόσωπα. Είτε για λόγους τακτικής ή τραυματισμού το τεχνικό επιτελείο των Ισπανών δεν υπολογίζει τους Μοράτα, Ζόρντι Αλμπα, Όλμο, Πέδρι, Αλμπιόλ, Τιάγκο Αλκάνταρα και Ασένσιο.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Τόρες, Ρεγκιλόν, Μπουσκέτς, Κόκε, Φορνάλς, Φεράν Τόρες, Σαράμπια, Ογιαρθάμπαλ


ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 


Διαβάστε ακόμα…

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ