el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2022

Ώρα στέψης στη Ρώμη! Γιουβέντους και Ίντερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ολίμπικο» στον τελικό του Coppa Italia.

Οι «μπιανκονέρι» σε μια καταστροφική χρονιά, που και πάλι οι πειραματισμοί περισσότερο κόστισαν παρά βοήθησαν, θέλουν να αλλάξουν το κλίμα και να κλείσουν με ένα τρόπαιο. Είναι με διαφορά η πιο πετυχημένη ομάδα στο Κύπελλο Ιταλίας και θέλουν να φτάσουν στην κατάκτησή του για 15η φορά στην ιστορία τους.

Οι «νερατζούρι» μπορεί να παραμένουν στο κόλπο του πρωταθλήματος, ωστόσο, εννοείται πως έχουν τεράστια δίψα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Δίψα που γίνεται μεγαλύτερη από τη στιγμή που απέναντί τους θα βρουν τη Γιουβέντους. Από τη δική της πλευρά, η Ίντερ αν τα καταφέρει θέλει να σηκώσει την κούπα για 8η φορά.

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός είναι μονός και υπάρχει κανονικά VAR. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Coppa Italia!

 


Γιουβέντους – Ίντερ: Ανάλυση & Παρουσίαση 11/05/2022

Με σοκαριστική ανατροπή η Γιουβέντους ηττήθηκε στη Γένοβα. Προηγήθηκε σε κομβικό σημείο με τον Ντιμπάλα (48’), όμως στη συνέχεια πέταξε ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο φινάλε, η έλλειψη συγκέντρωσης ενόψει τελικού, οι αλλαγές του Αλέγκρι και η «κάψα» της Τζένοα, που συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή, έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι με γκολ στο 87’ και 90+6′ για την ήττα με 2-1.

Πρακτικά οι «μπιανκονέρι» μπορεί να έχουν κλειδώσει το Champions League, όμως δεν ήταν αδιάφοροι, αφού κυνηγούν τη Νάπολι στην 3η θέση, η οποία δίνει μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο μέσω του market pool. Η ήττα φέρνει μεγαλύτερη πίεση, αφού η ομάδα θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Coppa Italia, το οποίο κατέκτησε και πέρσι (1-2 Αταλάντα) και παράλληλα να «γλυκάνει» ακόμη μία χρονιά που βρέθηκε από πολύ νωρίς μακριά από τους στόχους της.

Ματς ορόσημο για τον Τζόρτζιο Κιελίνι. Στο τέλος της χρονιάς ο αρχηγός της Γιουβέντους θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του. Ο τελικός κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο αποτελεί μοναδική ευκαιρία να το κάνει φτάνοντας τους 20 τίτλους στα 17 χρόνια αφοσίωσής του στην ομάδα. Χωρίς να υπολογίζεται το πρωτάθλημα της Serie B (2006/07), ο Κιελίνι έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και πέντε Super Cup.

juventus inter5 novibet

Πήγε να… τινάξει τα πάντα στον αέρα όμως σοβαρεύτηκε και κρατήθηκε στη ζωή για τη Serie A. Η Έμπολι προηγήθηκε με δύο γκολ στο «Μεάτσα», όμως στο φινάλε του ημιχρόνου με αυτογκόλ του Ρομανιόλι (40’) και τέρμα του Λαουτάρο (45’) ισοφάρισε και στο δεύτερο με ακόμη ένα του Αργεντινού (64’) κι άλλο ένα του Σάντσες (90+4’) έφτασε στο τελικό 4-2. Διατηρήθηκε -2 από τη Μίλαν, όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει αφόρητα, καθώς οι «ροσονέρι» έχουν και τη δυνατότητα μιας ισοπαλίας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Ιντζάγκι προσπαθεί να κρατήσει όσο γίνεται την ομάδα του σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Η αυτοκτονία στην έδρα της Μπολόνια (2-1) πριν από δύο εβδομάδες και η ανατροπή στη μάχη για την υπεράσπιση του τίτλου, που δείχνει να χάνεται, σαφώς κι έχει επηρεάσει την ομάδα του. Ο τελικός με τη Γιουβέντους αποτελεί τεράστια πρόκληση, τόσο λόγω της μεγάλης κόντρας, όσο και για την κατάκτηση ενός τίτλου μέσα στη σεζόν μετά τη διαφαινόμενη απώλεια της Serie A.

«Έχουμε καιρό να κατακτήσουμε τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία λείπει εδώ και καιρό από την τροπαιοθήκη μας. Έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε στο μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Το ματς της Τετάρτης είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Στη συνέχεια, από την Πέμπτη θα συγκεντρωθούμε ξανά στο πρωτάθλημα. Είναι ωραίο που έχουμε αυτή την πίεση και να καλούμαστε να διαχειριστούμε πολλούς διαφορετικούς στόχους ταυτόχρονα», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ, Μπεπε Μαρότα.

juventus-inter2-novibet

Γιουβέντους – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 11/05/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 231 φορές με τη Γιουβέντους να μετράει 107 νίκες, την Ίντερ 67, ενώ 57 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Σε 33 ματς Κυπέλλου η προϊστορία είναι στο 16-7-10.
  • Φέτος στη Serie A, ήρθε ισόπαλο (1-1) το ματς στο «Μεάτσα», ενώ οι «νερατζούρι» επικράτησαν (0-1) στο Τορίνο. Στο Σούπερ Καπ η Ίντερ επικράτησε 2-1 στην παράταση (1-1 κ.α)

  • Η Γιουβέντους είναι πρώτη (14) σε κατακτήσεις Coppa Italia, η Ίντερ μετράει 7 κατακτήσεις.
  • Το GG & Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία τρία ματς της Γιουβέντους. Τέσσερα σερί μετράει η Ίντερ!
  • Πρώτος σκόρερ στη χρονιά για τους «μπιανκονέρι» είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα με 15 τέρματα. Για τους «νερατζούρι» o Λαουτάρο μετράει 23 γκολ στη σεζόν.

Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά 11/05/2022

Κομβικό παιχνίδι και για τις δύο. Η Γιουβέντους θέλει να κλείσει με τίτλο μια αποτυχημένη χρονιά. Η Ίντερ να «μαλακώσει» την απώλεια του πρωταθλήματος, που δείχνει να χάνεται. Κανένας από τους δύο προπονητές δεν δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει εξ αρχής.

ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΡΙΣΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ UNDER 2,5 ΓΚΟΛ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗ NOVIBET ΣΤΟ 1,78

Περιμένοντας ισορροπημένο παιχνίδι και με τον κίνδυνο της αποτυχίας να επηρεάζει και τις δύο ομάδες δεν αποκλείεται να δούμε συμβιβασμό στα 90 λεπτά.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ 3,35 ΣΤΗ NOVIBET

Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2022

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για την ενδεκάδα ο Μάσιμο Αλέγκρι. Ο τεχνικός της Γιουβέντους είδε τον Πελεγκρίνι να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στα αριστερά της άμυνας αντί του Άλεξ Σάντρο. Όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος και ο Λοκατέλι, ωστόσο, για τον άξονα δεν αποκλείεται να επιλεχθεί το δίδυμο των Ραμπιό και Ζακάρια, προκειμένου να βγει μία έξτρα θέση μεσοεπιθετικά. Για εκεί προβάδισμα έχει ο Μπερναντέσκι αντί του Κουαδράδο, όμως μπορεί να βρεθούν και οι δύο μαζί με τον Ντιμπάλα πίσω απ’ τον Βλάχοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Περάν – Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Πελεγκρίνι – Ζακάρια, Ραμπιό – Κουαδράδο, Μπερναντέσκι, Ντιμπάλα – Βλάχοβιτς

juventus inter3 novibet

Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2022

Τις δικές του απαντήσεις καλείται να δώσει αναφορικά με την ενδεκάδα και ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο Μπαστόνι δείχνει στο 100% και όλα δείχνουν πως θα πάρει φανέλα βασικού, αφού με την παρουσία του η ομάδα αποκτά μεγαλύτερη ισορροπία αμυντικά. Στο αντίθετο σενάριο, ο Ντ’Αμπρόσιο είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Στη μεσαία γραμμή μικρό προβάδισμα αντί του Νταρμιάν έχει ο Ντάμφρις, που θα πάρει θέση δίπλα στους Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου και Πέρισιτς. Στην ενδεκάδα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Τζέκο πίσω από τον Λαουτάρο, με τους Κορέα και Σάντσες να περιμένουν την ευκαιρία τους από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Μπαστόνι, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Τζέκο, Λαουτάρο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ