el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 16/03/2022

Η δεύτερη… πράξη του ζευγαριού Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης (16/03, 22:00) στο Τορίνο. Οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία.

Τότε είχε προηγηθεί η Γιουβέντους μόλις στο πρώτο λεπτό, αλλά η Βιγιαρεάλ βρήκε την ισοφάριση και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Τώρα θα πρέπει να προκύψει νικητής, αφού με δεδομένο ότι δεν ισχύει πλέον το εκτός έδρας γκολ, η ισοπαλία δε βολεύει καμία από τις δύο ομάδες.

Η Γιουβέντους έχει το προβάδισμα, λόγω έδρας και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί. Η Βιγιαρεά έχει δύο νίκες στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια στο Champions League και σίγουρα θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στο Τορίνο ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Βιγιαρεάλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

 


Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 16/03/2022

Η Γιουβέντους είναι άλλη ομάδα σε σχέση με το πρώτο μισό της σεζόν. Δείχνει να έχει βρει ρυθμό και αυτό αποτυπώνεται στα παιχνίδια της. Και από τον τρόπο που διαχειρίζεται τους αγώνες, αλλά και από τα αποτελέσματα που παίρνει.

Εμφανίζεται πολύ πιο ώριμη. Έχει ελαχιστοποιήσει τα λάθη και καταφέρνει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, ακόμη και στην άσχημη μέρα της. Βρίσκεται άνετα στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Ιταλία και πλέον κοιτάζει όλο και πιο ψηλά.

Το Champions League βέβαια είναι άλλο θέμα. Ειδικά από τη στιγμή που πλέον έχουμε περάσει στη φάση των διπλών αγώνων.

Στο πρώτο παιχνίδι, η ιταλική ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς. Μόλις στο 1’ ο Βλάχοβιτς έβαλε την ομάδα του σε ρόλο οδηγού. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ ισοφάρισε με τον Παρέχο στο 66’.

Το παιχνίδι άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στο Τορίνο. Η Γιουβέντους λοιπόν ποντάρει στην εξαιρετική της φόρμα το τελευταίο διάστημα για να φτάσει στη νίκη. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι είναι αήττητη από τις 27 Νοεμβρίου (0-1 με την Αταλάντα). Μεσολάβησε και μία ήττα από την Ίντερ για το Σούπερ Καπ (1-2).

Σε αυτό το διάστημα, η «βέκια σινιόρα» έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα. Σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει δέκα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Επίσης έχει και τρεις νίκες για το Κύπελλο, αλλά και από μία νίκη και ισοπαλία για το Champions League.

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Σαμπντόρια εκτός έδρας.

Οι «μπιανκονέρι» άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Γιοσίντα στο 23’. Ο Μοράτα έκανε το 0-2 υπέρ της ομάδας του στο 34’, ο Σαμπίρι μείωσε προσωρινά στο 84’, αλλά ο Μοράτα διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 88’! Σε γενικές γραμμές δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη γηπεδούχο ομάδα.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη, γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολη αποστολή στο «Αλιάνζ», αλλά θα παλέψει για τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επικράτησε εντός έδρας της Θέλτα το περασμένο Σάββατο με 1-0. Έτσι διατηρήθηκε στο κυνήγι της Σοσιεδάδ που είναι στην 6η θέση, η οποία οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το μοναδικό γκολ της Βιγιαρεάλ πέτυχε και πάλι ο Ντάνι Παρέχο, όπως συνέβη και στον αγώνα με τη Γιουβέντους άλλωστε. Αυτά είναι και τα δύο φετινά τέρματα του Ισπανού μέσου. Στο πρώτο ημίχρονο, το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν έκανε ούτε φάση, αλλά στο δεύτερο βελτιώθηκε.

Οι Πεντράθα και Ντανζούμα έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να βάλουν τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Όμως, η… λύτρωση ήρθε από τον Παρέχο στο 64’. Παρ’ όλα οι γηπεδούχοι καρδιοχτύπησαν τα τελευταία λεπτά, αφού η Θέλτα είχε τρεις καλές στιγμές στο 89’, στο 91’ και στο 94’ για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Έμερι γνωρίζει ότι η αποστολή της ομάδας του θα είναι πολύ δύσκολη για τον επαναληπτικό με τη Γιουβέντους. Η πίεση που αναμένεται να ασκήσουν οι γηπεδούχοι θα είναι ασφυκτική και η ανασταλτική λειτουργία των Ισπανών θα πρέπει να είναι στα καλύτερά της.


Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ: Στατιστικά & Προϊστορία 16/03/2022

  • Η Γιουβέντους έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της φέτος, στον όμιλο του Champions League.
  • Νίκησε με 1-0 τις Τσέλσι και Μάλμε και με 4-2 τη Ζενίτ. Επιπλέον έχει έξι συνεχόμενες νίκες εντός έδρας στη διοργάνωση.
  • Η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν πέρυσι με 2-0 από την Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων.
  • Γενικότερα στην έδρα της τρέχει ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες (8-2-0), από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Αταλάντα για το πρωτάθλημα στις 27 Νοεμβρίου.
  • Τα πράγματα δεν είναι εξίσου καλά για την Βιγιαρέαλ, όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ισπανική ομάδα έχει δύο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή στην προϊστορία με τις ισπανικές ομάδες, εντός έδρας. Συνολικά έχει δώσει 30 παιχνίδια και μετράει 17 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες.
  • Οι τέσσερις ήττες ήταν από την Μπαρτσελόνα (δύο φορές), από τη Ρεάλ και από τη Λα Κορούνια!
  • Το θετικό για τη Βιγιαρεάλ είναι ότι στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Ιταλία, πήρε ένα σπουδαίο διπλό (3-2) στην έδρα της Αταλάντα, φέτος στη φάση των ομίλων.
  • Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στην Ιταλία. Η πρώτη ήταν τον Φεβρουάριο του 2017 στη Ρόμα (1-0) για τη φάση των «32» του Europa League.
  • Και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της Βιγιαρεάλ στο Champions League φέτος, ήταν Over.
  • Στο Over πήγαν και τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας της Γιουβέντους για το Champions League.

juventus villarreal1 novibet


Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ: Προγνωστικά 16/03/2022

Η Γιουβέντους είναι το φαβορί της αναμέτρησης και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και κατ’ επέκταση την πρόκριση στους «8» του Champions League. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93

Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν στέρεες βάσεις πρόκρισης στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ και θα ψάξουν από νωρίς το γκολ. Ωστόσο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν τους αφήνει να επαναπαυτούν. Μία καλή επιλογή είναι το σκορ 2-0 σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης.

Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 2-0 ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ 3.45

Για όποιον θέλει και μία τελευταία εναλλακτική, αξίζει να δούμε στα Combo Bets, τη νίκη της Γιουβέντους σε συνδυασμό με Under 4,5 γκολ.

ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ UNDER 4,5 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/03/2022

Αρκετά προβλήματα εξακολουθεί να έχει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εν όψει και του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Κιέζα, Μακένι και Κάιο Ζορζ. Σχεδόν απίθανο να είναι έτοιμος ο Ζακάρια.

Γίνεται προσπάθεια για να προλάβουν οι Κιελίνι, Μπονούτσι και Ντιμπάλα. Και οι τρεις αναμένεται να είναι έτοιμοι από ιατρικής πλευράς. Ωστόσο, ο Αλέγκρι θα είναι πολύ προσεκτικός, ποιον θα χρησιμοποιήσει και για πόσο διάστημα. Τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Κιελίνι.

Πιθανή 11άδα (4-4-2): Στσέζνι – Ντανίλο, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο – Κουαδράδο, Λουκατέλι, Αρτούρ, Πελεγκρίνι – Μοράτα, Βλάχοβιτς.

juventus villarreal3 novibet


Βιγιαρεάλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/03/2022

Ο Ραούλ Αλμπιόλ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τελευταίο αγώνα με τη Θέλτα, αλλά ο Ουνάι Έμερι είπε ότι ήταν κυρίως για προληπτικούς λόγους και θα είναι διαθέσιμος.

Σίγουρα εκτός είναι οι Ρουμπέν Πένια, Πάκο Αλκάθερ και Αλμπέρτο Μορένο.

Αντίθετα, οι Καπού, Ζ. Μορένο και Φόιτ είναι στην αποστολή, όπως επίσης οι Ιμπόρα και Κοκλέν.

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Ρούλι – Οριέ, Μαντί, Τόρες, Πεδράθα – Κοκλέν, Παρέχο – Τσουκουέζε, Λο Σέλσο, Τριγέρος – Ντανζούμα.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ