el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κάλιαρι – Iντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/05/2022

Μεγάλο ματς μας υπόσχονται Κάλιαρι και Ίντερ την Κυριακή το βράδυ (21.45) στην προτελευταία στροφή (37η) της Serie A. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην κορυφή και στην ουρά της βαθμολογίας δεν βολεύονται ούτε με την ισοπαλία.

Η Ιντερ παλεύει με τη Μίλαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και βρίσκεται στο -2 από τους «ροσονέρι». Οι «νερατζούρι» για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τον φετινό τίτλο πρέπει να νικήσουν και παράλληλα περιμένουν στραβοπάτημα Μίλαν (παίζει με την Αταλάντα).

Στην Κάλιαρι δίνουν «μάχη» για τη σωτηρία τους και το «τρίποντο» είναι μονόδρομος αν θέλουν να μην γευτούν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ματς ανάμεσα σε Κάλιαρι και Ιντερ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Tο μεγάλο παιχνίδι στη Serie A παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!


Κάλιαρι – Ίντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/05/2022

Ματς ζωής και θανάτου για την Κάλιαρι (29 βαθμούς) μπροστά στο κοινό της που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο. Στόχο είναι η επιστροφή στη νίκη, προκειμένου η ομάδα του Αλεσάντρο Αγκοστίνι να διατηρήσει βάσιμες ελπίδες για σωτηρία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την τελευταία αγωνιστική η Κάλιαρι παίζει εκτός έδρας με τη Βενέτσια, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Για την Κάλιαρι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ισχύει το ποδοσφαιρικό ρητό «η παραμονή στην κατηγορία ισοδυναμεί με την χαρά ενός πρωταθλήματος». Την περασμένη αγωνιστική η Κάλιαρι απέσπασε πολύτιμο βαθμό μέσα στην έδρα της Σαλερνιτάνα σ’ ένα ματς που επίσης ήταν «τελικός» ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία.

Το ματς έγινε θρίλερ και η Κάλιαρι γλίτωσε την ήττα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αλτάρε να ισοφαρίζει (1-1). Όπως ήταν φυσικό  ο βαθμός πανηγυρίστηκε σαν νίκη και πλέον θα φανεί με τους «νερατζούρι» αν οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να πανηγυρίσουν σημαντική νίκη για την παραμονή.

Στο ματς με τη Σαλερνιτάνα έκανε ντεμπούτο ο νέος προπονητής της Κάλιαρι, Αλεσάντρο Αγκοστίνι, ο οποίος διαδέχθηκε τον Βάλτερ Ματσάρι. Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση προσπάθησε να πετύχει «ηλεκτροσόκ» με στόχο τη σωτηρία.

Η Ιντερ την Τετάρτη πανηγύρισέ (4-2 στην παράταση Video) την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλία απέναντι στην Γιουβέντους σ’ ένα παιχνίδι που σταμάτησε στο 2-2 στο 90λεπτο. Η αναμέτρηση στη Ρώμη ήταν συγκλονιστική και οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι έβγαλαν χαρακτήρα νικητή, αφού ανέτρεψαν το εις βάρους 1-2 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέρισιτς πανηγύρισαν το 8ο Κύπελλο της ιστορίας τους.

Από νίκη με ανατροπή προέρχεται η Ιντερ και στο πρωτάθλημα καθώς το 0-2 με την Έμπολι το μετέτρεψε σε θρίαμβο με 4-2 με πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πανηγυρικό και πλέον όλοι στην Ιντερ δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στο νταμπλ. Βέβαια για να συμβεί πρέπει να καλύψουν τη διαφορά των 2 βαθμών κάτι που σημαίνει ότι περιμένουν και «γκέλα» της Μίλαν στα δύο εναπομείναντα ματς.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου έκλεισε αρκετά στόματα αφού οι επικριτές του είχαν ξεσπαθώσει. Μάλιστα, με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει την Ιντερ σε τίτλους στην Ιταλία θεωρούν ότι ακόμη κι αν χάσει το πρωτάθλημα από τη Μίλαν θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο των «νερατζούρι».


Κάλιαρι – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 15/05/2022

  • Η Ιντερ έχει ευνοϊκή παράδοση στην έδρα της Κάλιαρι. Συγκεκριμένα την τελευταία πενταετία μετράει 4 νίκες (όλες με Goal και Over) και μια ήττα με σκορ 2-1.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου στο Μιλάν η Ιντερ έστησε επιθετικό πάρτι απέναντι στην άμυνα της Κάλιαρι. Οι παίκτες του Ιντζάγκι επικράτησαν με σκορ 4-0 με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σκοράρει δύο κι από ένα Σάτσες και Τσαλχάνογλου.
  • «Πυροβολεί» η Ιντερ στο φετινό πρωτάθλημα και διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση με 78 γκολ. Οι «νερατζούρι» σε 36 ματς έχουν φέρει 21 Over και 15 Under, ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια τους μετράνε ισάριθμα Goal.
  • Υπάρχει επιθετικός πλουραλισμός στην Ιντερ κι αυτός αντικατοπτρίζεται στον πίνακα των σκόρερ. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μετράει 19 γκολ, ο Τζέκο 13, ενώ ακολουθούν Πέρισιτς και Τσαλχάνογλου με 7.
  • Η Ιντερ στις δύο επόμενες αγωνιστικές πρέπει να ανατρέψει το -2 από τη Μίλαν για να πανηγυρίσει και φέτος το Σκουντέτο.
  • Το πρόγραμμα των δύο «μονομάχων». Ιντερ (με 78 βαθμούς) παίζει με Κάλιαρι (εκτός) και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σαμπντόρια.
  • Η Μίλαν (με 80 βαθμούς) φιλοξενεί την Αταλάντα και στο φινάλε αντιμετωπίζει τη Σασουόλο εκτός έδρας.
  • Μόλις μια νίκη στα τελευταία 9 ματς μετράει η Κάλιαρι και οι 7 ήττες την έβαλαν για τα καλά σε περιπέτειες υποβιβασμού.
  • Απογοητεύει η επίθεση της Κάλιαρι και είναι η 3η χειρότερη στη Serie A. Tα μόλις 4 γκολ που έχει σκοράρει στις τελευταίες 9 αγωνιστικές αποδεικνύουν το λόγου το αληθές.
  • Μόλις 3 νίκες έχει πανηγυρίσει φέτος η Κάλιαρι μέσα στην έδρα της(6 ισοπαλίες, 9 ήττες) και η πιο πρόσφατη ήταν με 1-0 απέναντι στη Σασουόλο στις 16 Απριλίου.
  • Βαθμολογία Serie A

Κάλιαρι – Ίντερ: Προγνωστικά 15/05/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα. Οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο κάτι που σημαίνει ότι θα κυνηγήσουν το γκολ. Η Ιντερ λόγω ποιότητας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε μια Κάλιαρι που η δίψα της για νίκη δύσκολα θα ξεπεράσει τα αγωνιστικά της μειονεκτήματα.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ UNDER 3.5 ΤΟ ΒΡΙΚΣΟΥΣΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Σε εξαιρετική φόρμα ο Λαουτάρο Μαρτίνες μοιάζει έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του σε νέο «τρίποντο».

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Το ματς θα έχει αγωνιστική ένταση και αξίζει το ρίσκο να κυνηγήσουμε το πέναλτι.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


juventus-inter2-novibet

Κάλιαρι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/05/2022

Ο Αλεσάντρο Αγκοστίνι προσπαθεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στις 3 Μαΐου με στόχο να φτιάξει την καταρρακωμένη ψυχολογία των παικτών. Εκτος ο μπακ Νάντες και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ραντούνοβιτς. Αναμένεται να εμπιστευτεί την 11αδα που του χάρισε τον βαθμό της ισοπαλία με τη Σαλερνιτάνα.

 Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Κράνιο – Τσεπιτέλι, Λοβάτο, Αλτάρε – Μπελανόβα, Ρογκ, Γκράσι, Ντέιολα, Λυκογιάννης – Ζοάο Πέδρο, Παβολέτι.

Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/05/2022

Η κούραση από τον τελικό Κυπέλλου την Τετάρτη με τη Γιουβέντους περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα, αφού η Ιντερ παίζει «τελικό» και σκέφτεται μόνο τη νίκη. Ο Ιντζάγκι διαθέτει υλικό για να μην επηρεαστεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Τραυματίας παραμένει ο μέσος Βετσίνο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Μπαστόνι, Ντε Φρέι, Σκρίνιαρ – Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Ντούμφρις- Μαρτίνες, Κορέα.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ