el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμπάνια για την προαγωγή του Υπεύθυνου Στοιχηματισμού από τη Novibet

H Novibet, στο πλαίσιο της φετινής της καμπάνιας «Αρχίζει το ματς», μας συστήνει, υπό την ομπρέλα του πετυχημένου concept, μία νέα επικοινωνιακή απόδοση, έχοντας ως στόχο την προαγωγή του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.

Με το νέο επικοινωνιακό όχημα, η εταιρεία αποδίδει με έξυπνο τρόπο έναν «φόρο τιμής» στον υπεύθυνο στοιχηματισμό, επιχειρώντας να ενθαρρύνει περαιτέρω τις υπεύθυνες εταιρικές πρακτικές, να υπογραμμίσει τη σημασία της ενσυνείδητης λήψης αποφάσεων από τους παίκτες και να επαναφέρει τη συζήτηση γύρω από τη σημασία του περιορισμού των αρνητικών επιπτώσεων από την υπερβολική έκθεση στα τυχερά παιχνίδια.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, πρωταγωνιστεί ο κεντρικός ήρωας της καμπάνιας, ο αγαπημένος μας προπονητής, τις περιπέτειες του οποίου έχουμε ήδη απολαύσει και σε άλλες τηλεοπτικές προσαρμογές του «Αρχίζει το ματς». Αυτήν τη φορά, τον συλλαμβάνουμε σε μια στιγμή πανηγυρισμού με την ομάδα του, την ώρα που οι παίκτες του τον σηκώνουν και τον πετούν ψηλά ζητωκραυγάζοντας.

Η κίνηση του πετάγματος, καθώς και η μουσική υπόκρουση που συνοδεύει την εικόνα υπό τον στίχο «Αρχίζει το ματς» σε λούπα, δίνει την αίσθηση της επανάληψης, δημιουργώντας στον θεατή την ανάγκη για επιστροφή στην κανονική ροή. Τότε ακούμε τον εκφωνητή να υπενθυμίζει «Το ματς είναι διασκεδαστικό μόνο όταν ξέρεις και πότε πρέπει να τελειώνει» και η φυσιολογική ροή επανέρχεται, καθώς μεταφερόμαστε από το γήπεδο στο σαλόνι του κεντρικού ήρωα, ο οποίος ενσαρκώνει την αγάπη για το παιχνίδι… που απολαμβάνεται, όμως, πάντοτε υπεύθυνα.

 

Όπως δήλωσε ο Marketing & Communications Manager της Novibet, Μιχάλης Ρούσος:

«Στη Novibet υιοθετούμε τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας και υπευθυνότητας σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα μας προσφέρει ιδανικές συνθήκες ψυχαγωγίας.

Ειδικά στη δική μας αγορά, αυτό εξυπακούεται ότι περιλαμβάνει τη διασφάλιση προς τα μέλη μας ότι λαμβάνουν έγκαιρη ενημέρωση και τυγχάνουν διαχείρισης που τους προστατεύει από τις αρνητικές επιπτώσεις του προβληματικού παιχνιδιού.

Σκοπός της νέας μας καμπάνιας είναι να λειτουργήσει ως υπενθύμιση προς τα μέλη μας και το ευρύ κοινό ότι το Υπεύθυνο Παιχνίδι, πρέπει να είναι μέλημα όλων μας, των ίδιων των παικτών, των παρόχων του κλάδου και των αρμόδιων Αρχών, ώστε με συλλογική εμπλοκή και προσπάθεια να κατορθώνουμε να προσφέρουμε πάντα ‘Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι’: συναρπαστικό και ταυτόχρονα ασφαλές».

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.


Διαβάστε ακόμα…

GiANT Heart: 66 πόντοι από τον Γιάννη – 66.000€ από τη Novibet

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ