el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κόσοβο – Ελλάδα: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 05/09/2021

Πρόωρο τελικό παίζει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με αντίπαλο το Κόσοβο (5/9/, 21:45) στην Πρίστινα στο 3ο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «γαλανόλευκη», μετά τις δύο ισοπαλίες στο Β’ γκρουπ κόντρα σε Ισπανία (1-1) και Γεωργία (1-1), σκέφτεται μόνο το τρίποντο, προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο όμιλος πήρε φωτιά διότι την Πέμπτη το Κόσοβο νίκησε μέσα στη Γεωργία. Πλέον το ζητούμενο για τους παίκτες του Τζον Φαν’τ Σχιπ είναι οι βαθμοί της νίκης, αφού ακόμα και με ισοπαλία η Εθνική ομάδα θα χάσει κάθε επαφή με την πρώτη δυάδα.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις η σπουδαία αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας γίνεται πιο συναρπαστική.

Κόσοβο – Ελλάδα: Ανάλυση & Παρουσίαση 05/09/2021

Για την Εθνική ομάδα το ματς στην Πρίστινα είναι χωρίς αύριο και θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη ώστε να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Μόνο έτσι θα αποκτήσει ψυχολογία και κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι, αυτό της Τετάρτης με την Σουηδία στο ΟΑΚΑ. Αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να χαμογελάσει μέσα στο Κόσοβο τότε θα χάσει την επαφή της με τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στο Μουντιάλ του Κατάρ (η 1η θέσης απευθείας και η 2η θέση με νοκ άουτ ματς).

 Η Εθνική ομάδα την Τετάρτη αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Ελβετία κι έφυγε από τη Βασιλεία με ανάμεικτα συναισθήματα. Η ήττα με σκορ 2-1 σταμάτησε το αήττητο σερί 10 παιχνιδιών που είχε χτίσει από τον περασμένο Οκτώβριο, όμως η εμφάνιση άφησε άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα εν όψει του κρίσιμου ματς με το Κόσοβο.

Οι ποδοσφαιριστές του Τζον Φαν’τ Σχιπ με αντίπαλο την Ελβετία έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να αποφύγουν την ήττα και αν εξαιρέσουμε την εκκίνηση κάθε ημιχρόνου τότε το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί. Ο Ολλανδός προπονητής πραγματοποίησε αρκετές δοκιμές και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

«Ήταν ένα καλό ματς. Στην αρχή ήμασταν εκτός παιχνιδιού, μετά το 1-0 ξαναμπήκαμε στο ματς και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Παυλίδη και τον Δουβίκα», δήλωσε αρχικά ο Τζον Φαν’τ Σχιπ μετά την ήττα από την Ελβετία και στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Είχαμε μια άτυχη στιγμή στο δεύτερο γκολ της Ελβετίας με τον Μαυροπάνο. Είχαμε καιρό να παίξουμε απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως η Ελβετία, αλλά θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση και με σωστή νοοτροπία εν όψει του αγώνα με το Κόσσοβο και τη Σουηδία.Παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε να δούμε, δημιουργήσαμε φάσεις και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν γιατί είχαμε δυσκολίες στην επιλογή της αποστολής με τις πολλές απουσίες»

Τελευταία στιγμή κι ανάλογα τον βαθμό ετοιμότητας θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί ο Τζόλης, ενώ δεν μπήκε στις κλήσεις ο Γιακουμάκης.

Το Κόσοβο την Πέμπτη νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Γεωργία με γκολ του Μουρίκι και μετά τις δύο ήττες από Ισπανία 1-2 και 0-3 από Σουηδία απέδειξε ότι δεν θα είναι ο σάκος του μποξ στον όμιλο. Το τρίποντο πανηγυρίστηκε δέοντος διότι ήταν η πρώτη νίκη σε επίπεδο προκριματικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Οι παίκτες του Ελβετού τεχνικού Μπεράρντ Τσαλάντες θα μπουν στο γήπεδο με την ψυχολογία στα ύψη και με βασικό στόχο τη 2η νίκη που ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στο γκρουπ. Παίκτες κλειδιά για το Κόσοβο είναι ο αμυντικός Ραχμάνι (Νάπολι), οι μέσοι Χαλίμι (Ρίγα), Μπερίσα (Ρεμς) και ο επιθετικός Μουρίκι (Λάτσιο).

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στο Β’ Γκρουπ


 

Κόσοβο – Ελλάδα: Στατιστικά 05/09/2021

  • Ελλάδα και Κόσοβο έχουν μονομαχήσει μόλις δύο φορές στο παρελθόν στο UEFA Nations League. Η Εθνική ομάδα νίκησε με 2-1 τον Σεπτέμβριο του 2020 μέσα στο Κόσοβο με τους Λημνιό και Σιόβα να σκοράρουν, ενώ ένα μήνα αργότερα οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στο ΟΑΚΑ.
  • Δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο μετράει η Εθνική ομάδα με σκορ 1-1 (εκτός έδρας με Ισπανία και μέσα στο ΟΑΚΑ με τη Γεωργία).
  • Τα 6 τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας έχουν λήξει Goal
  • 2 από τα 3 ματς της Γεωργίας στον όμιλο έχουν λήξει No Goal (0-3 με Σουηδία, 0-1 με Γεωργία και 3-1 με Ισπανία).
  • Η Ελβετία νίκησε 2-1 την Εθνική ομάδα και σταμάτησε το αήττητο σερί των 10 παιχνιδιών (5 νίκες- 5 ισοπαλίες) που είχαν δημιουργήσει οι παίκτες του Τζον Φαν’τ Σχιπ.
  • 2 γκολ έχει σκοράρει η «γαλανόλευκη» στον όμιλο. Το πρώτο απέναντι στην Ισπανία το πέτυχε με πέναλτι ο Μπακασέτας και το δεύτερο με την Γεωργία ήρθε με αυτογκόλ.


 

Κόσοβο – Ελλάδα: Προγνωστικά 05/09/2021

Για την αναμέτηση ανάμεσα σε Κόσοβο και Ελλάδα ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Μεγάλη τάση στα Goal (6 σερί) παρουσιάζει η Εθνική ομάδα στα τελευταία της παιχνίδια.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣh 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά σ’ ένα ματς που και οι δύο ομάδες διψούν για τη νίκη.

ΤΟ 1-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET


 

Κόσοβο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/09/2021

Στη συνταγή που τον οδήγησε στη πρώτη νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ αναμένεται να στηριχθεί ο προπονητής Μπεράρντ Τσαλάντες. Οι μέσοι Ζενέλι, Ζέργκοβα είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Μούριτς, Χαντεργκιονάι, Ραχμάνι, Αλίτι, Βοϊβόντα, Ντρέσεβιτς, Χαλίμι, Μπερίσα, Καστράτι, Ρασάνι, Μουρίκι.

Ελλάδα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/09/2021

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ δεν υπολογίζει τον Ζέκα, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός μάχης λόγω τραυματισμού είναι οι μέσοι Μασούρας, Γαλανόπουλος. Πέλκας και Φορτούνης. Ο Τζόλης «τρέχει’ να προλάβει, ενώ πλέον υπάρχει και η λύση του Χατζηγιοβάνη στο ρόστερ.

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Γιαννούλης, Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης.


 

Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 Καλύτερες Μεταγραφές όλων των Εποχών


Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Οι 10 Κορυφαίες Μεταγραφές της Euroleague 2021-22

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ