el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2022

H Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει το ράλι τίτλου και για να παραμένει το φαβορί της κούρσας απέναντι στη Λίβερπουλ θα πρέπει να περάσει από το «Έλαντ Ρόουντ», όπου φιλοξενείται από τη Λιντς (19:30).

Μετά το επικό 4-3 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, οι «πολίτες» επιστρέφουν στην Premier League θέλοντας να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου. Απέναντί τους θα βρουν τα «παγώνια» που με τον Τζέσι Μαρς στον πάγκο επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και θέλουν να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην κατηγορία.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιντς και τη Μάντσεστερ Σίτι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Παρουσίαση 30/04/2022

To 0-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ακόμη μία απόδειξη πως η Λιντς και πάλι «φτιάχνει» χαρακτήρα. Η αρκετά light εμφανίσεις επί Μπιέλσα αλλά και οι ήττες που έρχονταν… ελαφρά τη καρδία δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν ύστερα από την έλευση του Τζέσι Μαρς.

Παιχνίδι με το παιχνίδι ο Αμερικανός τεχνικός βλέπει την ομάδα του να βγάζει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο και πάνω απ’ όλα να μαζεύει και βαθμούς γιατί ακόμη δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένη την παραμονή της!

Μετράει πέντε ματς αήττητη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάζεψε δηλαδή 14 βαθμούς και η απόστασή της από την 18η θέση είναι μόλις στους 5 βαθμούς, ενώ η Έβερτον έχει και ματς λιγότερο. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν το πόσο χοντρά θα είχε μπλέξει η ομάδα αν δεν έδειχνε αντανακλαστικά την κρίσιμη στιγμή όπου… βούλιαζε αγωνιστικά και βαθμολογικά με τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

leeds mancity2 novibet

«Τώρα έρχεται η καλύτερη ομάδα του κόσμου στο “Έλαντ Ρόουντ”. Tην έχω αντιμετωπίσει ξανά φέτος με τη Λειψία (6-3 ήττα στο Μάντσεστερ) για το Champions League και ξέρω το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το να περιορίσεις τους καλύτερούς της παίκτες. Θα χρειαστεί λοιπόν τεράστια προσπάθεια για να τους αποτρέψουμε απ’ το να βγάλουν συνδυασμούς σε κινήσεις αλλά και ιδέες με τη μεταφορά της μπάλας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαρς για το προσεχές ματς κι εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί και σαφείς στο πώς θέλουμε να παίξουμε απέναντι μπάλα. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κοντρολάρουμε το παιχνίδι όταν θα την έχουμε στην κατοχή μας και να είμαστε πιο επιθετικοί και δυναμικοί στις στιγμές που θα μπορέσουμε να κάνουμε transition αλλά και στις στημένες φάσεις».

leeds mancity5 novibet

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τη Μάντσεστερ Σίτι μετά την «παράσταση» και τη νίκη 4-3 κόντρα στη Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Ο Γκουαρντιόλα σίγουρα βάσει της εικόνας της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο «έβραζε» με το τελικό αποτέλεσμα, όμως από την άλλη χρόνος δεν υπάρχει ούτε για αστείο καθώς το μυαλό της ομάδας πρέπει να μείνει όσο πιο «καθαρό» γίνεται με το πιεστικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Στην Premier League απομένουν πέντε αγωνιστικές για το μεγάλο φινάλε και οι «πολίτες» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με το +1 απέναντι στη Λίβερπουλ. Σαφώς λοιπόν όλο το βάρος πέφτει στο παιχνίδι κόντρα στη Λιντς και στη συνέχεια θα επιστρέψουν οι σκέψεις για τον μεγάλο επαναληπτικό της Μαδρίτης την ερχόμενη Τετάρτη (04/05).

«Ξεκούραση, κρασί και Λιντς! Το ματς κόντρα στη Λιντς τώρα είναι το πιο σημαντικό πράγμα», είπε ο Γκουαρντιόλα μετά τη Ρεάλ δείχνοντας τις προθέσεις του ενόψει του παιχνιδιού που τον περιμένει για το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια σχετικά με τις μπόλικες ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα του «εύθραυστο» προβάδισμα ενόψει του δεύτερου ημιτελικού πρόσθεσε:

«Τις χάσαμε αλλά τις δημιουργήσαμε. Κανείς δεν θυμώνει για το αποτέλεσμα ή την εικόνα. Είμαι τόσο περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε μπροστά στον κόσμο απέναντι σε μία ομάδα με τεράστια εμπειρία».


Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 30/04/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 64 φορές με τη Λιντς να μετράει 28 νίκες, τη Σίτι 26, ενώ 10 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Στον πρώτο γύρο οι «πολίτες» έκαναν πάρτι, με το 7-0 να αποτελεί την πιο βαριά ήττα της Λιντς στην ιστορία της στην Premier League.
  • Αήττητα στα τελευταία πέντε ματς είναι τα «παγώνια» με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί στα δύο τελευταία ματς της Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ».
  • Μετά το 2-2 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, η Σίτι έχει δύο σερί νίκες.
  • Εκτός έδρας η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι αήττητη από τις 15 Αυγούστου στην Premier League (12-3-0).
  • No Goal τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Σίτι μακριά από το «Etihad» στο πρωτάθλημα, ενώ 4/5 τελευταία έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Με 11 γκολ οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ριάντ Μαχρέζ είναι οι πρώτοι σκόρερ στην Premier League για τη Σίτι, ενώ ο Ραφίνια οδηγεί επιθετικά τη Λιντς μετρώντας 10 τέρματα.

leeds mancity4 novibet

Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 30/04/2022

Ακόμη μία δοκιμασία για τη Σίτι, που θα γνωρίζει και το αποτέλεσμα της Λίβερπουλ, η οποία παίζει νωρίτερα απέναντι στη Νιούκαστλ. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει δείξει πως δεν επηρεάζεται από τα όσα συμβαίνουν γύρω της και στην κατάσταση που βρίσκεται μπορεί να περάσει από την έδρα της Λιντς, που η αλήθεια είναι πως έχει βελτιωθεί πολύ με τον Μαρς.

Όσον αφορά τον ρυθμό του ματς κανείς δεν θέλει να γίνει ροντέο! Τόσο οι γηπεδούχοι, που δεν θέλουν να ρισκάρουν σε γρήγορο τέμπο, όσο και οι φιλοξενούμενοι, που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν δυνάμεις.

ΤΟ COMBO BET ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ & UNDER 3.5 ΣΤΟ 2,25 ΣΤΗ NOVIBET.

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς δείχνει σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στη Γουότφορντ, ενώ σκόραρε και κόντρα στη Ρεάλ μεσοβδόμαδα.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,25 ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΖΕΣΟΥΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Αντίστοιχα, μπορούμε να συνδυάσουμε την επικράτηση της ομάδας του Γκουαρντιόλα με γκολ του Βραζιλιάνου φορ.

ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΓΚ.ΖΕΣΟΥΣ ΣΤΟ 2,60 ΣΤΗ NOVIBET


Λιντς: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/04/2022

H Λιντς σε ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι χωρίς τους Φορσό, Τάιλερ Ρόμπερτς και Σάμερβιλ, ενώ ο Πάτρικ Μπάμφορντ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Ο Πολωνός μέσος, Ματέους Κλιχ, που αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού στο ημίχρονο του αγώνα με την Πάλας πλησιάζει στο 100% και λογικά θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα αφήνοντας στον πάγκο τον Ρόμπιν Κοχ.

Ο Μαρς αναμένεται να «σφίξει» κάπως την ομάδα του για αυτό και ο σχηματισμός της Λιντς θα είναι πιο κοντά σε 4-5-1 παρά σε 4-2-3-1.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Μελιέ – Άιλινγκ, Γιορέντε, Κούπερ – Ντάλας – Κλιχ, Ραφίνια, Φίλιπς, Ροντρίγκο, Χάρισον – Τζέιμς

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/04/2022

Ο Στόουνς αποχώρησε τραυματίας κόντρα στη Ρεάλ και παραμένει αμφίβολος μαζί με τον Γουόκερ. Ο Γκουαρντιόλα πάντως δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους. Επιστρέφει ο Κανσέλο που ήταν τιμωρημένος στο Champions League, ενώ ο Καταλανός τεχνικός σκέφτεται να «ανοίξει» το ροτέισον με τους Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Στέρλινγκ και Γκρίλις να διεκδικούν θέσεις στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο – Γκουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε – Ζεσούς, Στέρλινγκ, Γκρίλις

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ