el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λίνκολν – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 16/09/2021

Στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει (16/9, 19:45) στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa Conference League τη Λίνκολν. Ο δικέφαλος του Βορρά απέναντι σε μια από τις πιο άπειρες ομάδες της Ευρώπης σκέφτεται μόνο τη νίκη, προκειμένου με το «καλημέρα» να πάρει κεφάλι στο 6ο γκρουπ της διοργάνωσης.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίες αποδόσεις η αναμέτρηση Λίνκολν – ΠΑΟΚ στο Europa Conference League γίνεται πιο συναρπαστική.


 

Λίνκολν – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 16/09/2021

Ο ΠΑΟΚ αναμφισβήτητα υπερέχει σε εμπειρία, ποιότητα και οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από το «τρίποντο» θα αυξήσει τον προβληματισμό που έφερε η εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

«Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να δουλέψουμε για να έχουμε το καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι. Με τον ΠΑΣ δεν αξίζαμε να κερδίσουμε», δήλωσε ο Λουτσέσκου.

Η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού με αντίπαλο τον ΠΑΣ εμφάνισε αρκετές αδυναμίες στη δημιουργία και στο τελείωμα των φάσεων με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σκοράρει. Σαν να μην έφτανε αυτό πληγώθηκε και αμυντικά και η ήττα στην Τούμπα έφερε «γκρίνια».

Υπενθυμίζουμε ότι στις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης ξεπέρασε αρχικά το εμπόδιο της Μποέμιανς απαντώντας με νίκη 2-0 στην ήττα (1-2) του πρώτου ματς και στη συνέχεια «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους με νίκη εκτός έδρας (2-0) και ισοπαλία στην Τούμπα (1-1) επί της Ριέκας.

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Καγκάβα, Σοάρες και Ολιβέιρα δεν ακολούθησαν την αποστολή στο Γιβραλτάρ. Ωστόσο, το ρόστερ της ελληνικής ομάδας διαθέτει λύσεις για να ξεπεράσει το εμπόδιο της άσημης Λίνκολν. Ο Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη σε ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ τους Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Η Λίνκολν διαθέτει ενθουσιασμό, παίζει με άγνοια κινδύνου και αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη. Στο Γιβραλτάρ είναι το απόλυτο αφεντικό και μετράει 17 εγχώριους τίτλους τα τελευταία 19 χρόνια, όμως έχει ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις.

O προπονητής Μακ Έλβι μαζί με τον βοηθό του Ραούλ Καστίγιο καλούνται να διαχειριστούν ένα ρόστερ που απαρτίζεται από ημιεπαγγελματίας ποδοσφαιριστές, αφού οι περισσότεροι παίκτες κάνουν και δεύτερες δουλειές.

Η νίκη επί της Σέλτικ τη σεζόν 2016/17 στα προκριματικά του Champions League είναι η πιο ιστορική της στιγμή, ενώ φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το κλίμα είναι πανηγυρικό μετά την πρόκριση κόντρα στη Ρίγα (1-1, 3-1). «Θέλουμε να διασκεδάσουμε κάθε λεπτό της συμμετοχής μας στον όμιλο του Europa Conference League και θα παίξουμε με πάθος», δήλωσε ο προπονητής της Λίνκολν.


 

Λίνκολν – ΠΑΟΚ: Στατιστικά 16/09/2021

  • Τα 6 από τα 8 ματς που έχει δώσει φέτος η Λίνκολν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν λήξει Goal και τα 4 Over 2,5 Goal.
  • Από 4 σερί Under και 3/4 Νο Goal προέρχεται o προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα στην Ευρώπη νίκησε 2-0 την Μποέμιαν και ήρθε 1-1 και 2-0 με την Ριέκα, ενώ με τον Ατρόμητο ηττήθηκε 0-1.
  • 15 τελικές προσπάθειες πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
  • 8 κόρνερ κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΣ, ενώ συνολικά καταλογίστηκαν 12.
  • Τις 800.000 ευρώ πλησιάζει το συνολικό μπάτζετ της Λίνκολν, η οποία είναι σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο.
  • 3 κίτρινες κάρτες είδαν οι παίκτες της Λίνκολν στο πρόσφατο ευρωπαϊκό της παιχνίδι με τη Ρίγα. Στο συγκεκριμένο ματς βγήκαν συνολικά 7 κίτρινες κάρτες, ενώ το ματς οδηγήθηκε στην παράταση (1-1 κ.α. και 3-1)
  • Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League σε απόδοση 6.00 είναι η Τοτεναμ, ενώ η απόδοση για τον ΠΑΟΚ είναι 41.00
  • Σε μόλις 2 από τις 8 πιο πρόσφατες πρεμιέρες σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχει νικήσει ο ΠΑΟΚ.

Λίνκολν – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 16/09/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λίνκολν και ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Η διαφορά ποιότητα των δυο ομάδων περιμένουμε να αποτυπωθεί από το πρώτο ημίχρονο, αλλά και στις κίτρινες κάρτες.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ & OVER 2,5 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Η ΛΙΝΚΟΛΝ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET


 

Λίνκολν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/09/2021

To τεχνικό επιτελείο της Λίνκολν θα χρησιμοποιήσει την συνταγή που έφερε την πρόκριση κόντρα στη Ρίγα.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Σολέρ, Βίσμαν, Λόπες, Σεράνο, Σέργκαντ, Ρόζα, Γουόκερ, Κασκιάρο, Αραϊζα, Μπρίτο, Γκόμεζ

ΠΑΟΚ : Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/09/2021

Ο Ραζβάν Λουτσέσκο δεν υπολογίζει τους Αουγκούστο, Αντρια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Καγκάβα, Σοάρες, Ολιβέιρα και θα ανακατέψει την τράπουλα.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Ακπομ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ