el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 03/11/2021

Τα αστέρια του Champions League επιστρέφουν με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης (3/11, 22:00) στο Άνφιλντ κλέβει την παράσταση.

Οι «reds» φιλοδοξούν να κάνουν το 4/4 για να σφραγίσουν όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση στο γκρουπ, ενώ οι Μαδριλένοι με 4 βαθμούς στον όμιλο (1-1-1) ψάχνουν βαθμούς για να αποκτήσουν προβάδισμα για την 2η θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες και κορυφαίες αποδόσεις η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης γίνεται πιο συναρπαστική.


Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανάλυση & Παρουσίαση 03/11/2021

Η Λίβερπουλ με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια είναι το απόλυτο αφεντικό στον Β’ όμιλο του Champions League και αν πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη θα σφραγίσει και την πρώτη θέση. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή επιθετικά και όταν πατάει γκάζι είναι ικανή να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα.

Αυτό το απέδειξε και μέσα στη Μαδρίτη όταν μέσα σε λίγα λεπτά πέτυχε δυο γκολ στην άμυνα της Ατλέτικο και στη συνέχεια χαλάρωσε με αποτέλεσμα το ματς να γίνει θρίλερ. Τελικά η Λίβερπουλ χαμογέλασε και πήρε τη νίκη (3-2) με τέρμα του Σαλάχ που προήρθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

 

Ωστόσο, στην Premier League το περασμένο Σάββατο η Λίβερπουλ «σκόνταψε» (2-2) με την Μπράιτον με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -3 από την κορυφή της Premier League. Σαν να μην έφτανε η «γκέλα» της Λίβερπουλ ο Κλοπ είδε τον Κεϊτά να τραυματίζεται και να βγαίνει «νοκ άουτ» για το ματς με την Ατλέτικο.

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν 2-0 στο 24’ με τους Χέντερσον και Μανέ να σκοράρουν, όμως στη συνέχεια προσπάθησαν να κάνουν διαχείριση δυνάμεων και το πλήρωσαν. Η Μπράιτον δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65’. Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης η Λίβερπουλ άσκησε πίεση, αλλά δεν βρήκε το νικητήριο τέρμα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με 4 βαθμούς στον όμιλο (1-1-1) ψάχνει βαθμούς για να ξεμπλέξει από την ισοβαθμία με την Πόρτο και παράλληλα να αποκτήσει προβάδισμα για την 2η θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μέσα στον Άνφιλντ συνήθως «χαμογελάει» και τον Μάρτιο του 2020 πλήγωσε με αποκλεισμό τους Άγγλους από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, το αήττητο σερί που είχε απέναντι στον Κλοπ ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού πριν δυο βδομάδες ηττήθηκε στη Μαδρίτη από τη Λίβερπουλ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ατλέτικο στο συγκεκριμένο παιχνίδι δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των reds, ισοφάρισε με δύο τέρματα του Γκριεζμάν, αλλά στο τέλος προδόθηκε από ένα αμυντικό λάθος (πέναλτι). Επίσης, η ομάδα του Σιμεόνε έφυγε από το χορτάρι έχοντας παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις. Το μεγάλο θέμα που απασχολεί το τεχνικό επιτελείο της Ατλέτικο είναι το γεγονός ότι ο Γκριεζμάν θα λείψει λόγω τιμωρίας.

Στη La Liga η Ατλέτικο, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας (6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα) και απέχει μόλις 3 βαθμούς από την πρώτη θέση. Το περασμένο Σάββατο οι πρωταθλητές Ισπανίας 3-0 της Μπέτις με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φέλιξ.

Κεντρικό πρόσωπο στο ματς του Ανφιλντ θα είναι ο επιθετικός της Ατλέτικο, Λουίς Σουάρες, ο οποίος επιστρέφει για να αντιμετωπίσει μια από τις αγαπημένες του ομάδες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αγωνίστηκε από το 2011- 2014 στη Λίβερπουλ και σκόραρε 82 γκολ σε 133 συμμετοχές.

Ο Σουάρες μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι και το παρελθόν του στην ιστοσελίδα της UEFA και στάθηκε στο δέσιμο που είχε με τους φιλάθλους της Λίβερπουλ.

«Είναι καταπληκτικοί, ακόμη και σε άσχημες στιγμές δεν σταματούν να σε υποστηρίζουν και να σε πιστεύουν. Όλοι στον σύλλογο εφαρμόζουν “You’ll Never Walk alone” και δεν σε αφήνουν ποτέ μόνο ακόμα και όταν έχεις κάνει διαδοχικά άσχημα παιχνίδια. Στη Λίβερπουλ εκπλήρωσα το παιδικό μου όνειρο, από μικρός ήθελα να παίξω σ’ έναν τόσο μεγάλο σύλλογο», τόνισε ο Σοάρες και για το παιχνίδι συμπλήρωσε:

«Η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως γνωρίζουμε ότι η Λίβερπουλ έχει μειονεκτήματα και θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Επίσης, όλοι ξέρουν ότι είναι πανίσχυροι σε αντεπιθέσεις». Ολοκληρώνοντας ο 34χρονος επιθετικός της Ατλέτικο στάθηκε και στον προπονητή του, Ντιέγκο Σιμεόνε, λέγοντας: «Έχει μεγάλο πάθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ανήκει στους κορυφαίους προπονητές του κόσμου και το γεγονός ότι ξέρει να φτιάχνει και την αυτοπεποίθηση των παικτών είναι σημαντικό».


Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στατιστικά 03/11/2021

  • H Λίβερπουλ μετράει 24 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τα νούμερα της Premier League λένε ότι η Λίβερπουλ αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός. Σε 5 εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Αγγλίας οι κόκκινοι μετράνε 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.
  • 4 σερί Over 2,5 Goal μετράει η Ατλέτικο Μαδρίτης.
  • 7 από τα τελευταία ματς της Λίβερπουλ έχουν λήξει Over 3,5 Goal
  • Στα 7 τελευταία παιχνίδια η Λίβερπουλ έχει σκοράρει πρώτη.
  • Μόλις δύο ήττες σε 14 ματς μετράει τη φετινή σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις. Οι πρωταθλητές Ισπανίας ηττήθηκαν από την Αλαβές εκτός έδρας (1-0) στη La Liga και από τη Λίβερπουλ (2-3) στη Μαδρίτη.
  • 2 ισοπαλίες (με σκορ 2-2) μετράει η Ατλέτικο Μαδρίτης στα τελευταία τρία παιχνίδια της στη La Liga.
  • Πριν 15 ημέρες η Λίβερπουλ νίκησε την Ατλέτικο στη Μαδρίτη με σκορ 2-3. Στο συγκεκριμένο ματς καταλογίστηκε ένα πέναλτι (υπέρ της Λίβερπουλ), ο διαιτητής έδειξε 3 κίτρινες κάρτες (1 στην Ατλέτικο, 2 στην Λίβερπουλ) και μια κόκκινη (στον Γκριεζμάν), ενώ σημειώθηκαν και 7 κόρνερ (2 για Ατλέτικο, 5 για Λίβερπουλ).
  • Ο Σουάρες με 7 γκολ σε συνολικά 14 εμφανίσεις είναι ο πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο.
  • Ο Σαλαχ σε συνολικά 13 ματς έχει σκοράρει ήδη 15 γκολ. Από αυτά τα 5 είναι σε 3 εμφανίσεις στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δημιουργήσει θετική παράδοση με τη Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ. Τη σεζόν 2008/09 η αναμέτρηση έληξε 1-1, το 2010 στο Europa League το ματς σταμάτησε επίσης στο 1-1 και οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν τελικά 2-1 στην παράταση. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Ντιέγκο Σιμεόνε παγίδεψε τους “reds” και παρά την ήττα με 1-0 στο 90λεπτο στην παράταση έφερε τα πάνω κάτω και επικράτησε 2-3 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιορέντε.

Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά 03/11/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Μπορεί η Λίβερπουλ να νίκησε την περασμένη αγωνιστική μέσα στη Μαδρίτη, όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι για μεγάλο διάστημα η Ατλέτικο είχε στριμώξει στα σχοινιά τους Άγγλους. Οι Ισπανοί διψάνε για βαθμούς πρόκρισης και περιμένουμε ότι θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, ενώ η Λίβερπουλ είναι πιο άνετη βαθμολογικά. Επίσης, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο Σιμεόνε μέσα στο Ανφιλντ έχει κάνει ζημιές στο παρελθόν.

ΤΟ Χ2 (ΔΕ) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,15 ΣΤΗ NOVIBET

ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ME 3.45 ΣΤΟ DRAW NO BET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΝΟVIBET

Η Λίβερπουλ αρέσκεται σε επιθετικό παιχνίδι, όμως και η Ατλέτικο διαθέτει αρκετές αρετές μεσοεπιθετικά. Αυτό αποδείχθηκε και στο μεταξύ τους ματς στην Μαδρίτη.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,78 ΣΤΗ NOVIBET

Τα ματς της Λίβερπουλ έχουν ταχύτητα και περιμένουμε και… ανορθογραφίες στην άμυνα.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/11/2021

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στα χαφ τους τραυματίες Κεϊτά (σκόραρε στη Μαδρίτη), Έλιοτ, Μίλνερ, ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Φαμπίνιο στις τελευταίες προπονήσει ανέβασε στροφές και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί.

Πιθανή 11δα (4-3-3): Αλισον, Αλ. Αρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Τσαμπερλέιν, Τζόουνς, Μανέ, Σαλάχ, Ζότα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/11/2021

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε με δεδομένο ότι θα λείψει ο τιμωρημένος Γκριεζμάν οφείλει να ανακατέψει την τράπουλα μεσοεπιθετικά. Επίσης, για τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι μέσοι Λεμάρ, Γιορέντε, ενώ αμφίβολος είναι ο Κοντόγκμπια (χαφ).

 Πιθανή 11αδα (3-4-3): Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Χιμένεθ, Ερμόσο, Καράσκο, Κόκε, Ντε Πολ, Κορέα, Φέλιξ, Σουάρες


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ;


Διαβάστε ακόμα…

 

GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών


Novileague: Παρέλαβε τις 50.000€* ο μεγάλος νικητής

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ