el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 28/08/2021

Το μεγαλύτερο ματς του Σαββατοκύριακου διεξάγεται στο Άνφιλντ! Εκεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League, Λίβερπουλ και Τσέλσι θα αναμετρηθούν (28/8, 19:30) με μεγάλο στόχο να παραμείνουν αήττητες και παράλληλα να δείξουν σε εχθρούς και φίλους ότι φέτος στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις η σπουδαία αναμέτρηση στην Premier League γίνεται πιο συναρπαστική.

Super Derby προσφορά για τη μονομαχία Λίβερπουλ- Τσέλσι


 

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Παρουσίαση 28/08/2021

Μπορεί το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι να έρχεται κάπως πρόωρα στο καλεντάρι της Premier League, όμως στοιχηματικά αυτό δεν επηρεάζει τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με 2/2 νίκες τις υποχρεώσεις τους στην Premier League και το γεγονός ότι φέτος έχουν κοινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος μας προϊδεάζει ότι θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Η Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική νίκησε μπροστά στο κοινό της την Μπέρνλι (2-0) με τους Μανέ (18’), Ζότα (69’) να σκοράρουν και τον Κώστα Τσιμίκα να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του ματς.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στα φετινά της παιχνίδια επανεμφανίζει ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα και οι δύο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η επιστροφή του Φαν Ντάικ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την περασμένη σεζόν έχει φέρει σιγουριά στην άμυνα. Επίσης, ο Γερμανός προπονητής επιθετικά έχει βρει την κατάλληλη χημεία, αφού η τριάδα Μανέ, Σαλαχ, Ζότα έχει σκοράρει τα 4 από τα 5 γκολ των «reds».

Πάντως, ο Κλοπ μετά τη νίκη επί της Μπέρνλι πέταξε τα βέλη του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης σχετικά με τις αποφάσεις του. «Αν σας αρέσει το τόσο σκληρό παιχνίδι, τότε καλύτερα να δείτε πάλη. Είναι σαν να γυρίσαμε 15 χρόνια πίσω. Οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται. Πρέπει να αφήνουμε το παιχνίδι να κυλήσει, αλλά όχι σε βαθμό που να υπάρχει κίνδυνος», τόνισε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι σε κάθε εντός έδρας ματς μπαίνουν στο χορτάρι έχοντα στο μυαλό τους το “This is Anfield” και βασική τους επιδίωξη είναι να κυριαρχήσουν πάνω στο χορτάρι. Η Λίβερπουλ από τη σεζόν 2015/16 απέναντι στην Τσέλσι και μέσα στον Ανφιλτ μετράει μόνο μια ήττα κι αυτήν την γεύτηκε την περασμένη σεζόν με σκορ 0-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει εκτοξευθεί ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε Τσιμίκα και Ρόμπερτσον οι οποίοι διεκδικούν τη θέση του αριστερού μπακ. «Δεν περίμενα να μείνω στον πάγκο με την Μπέρνλι θα είμαι έτοιμος με την Τσέλσι», δήλωσε ο Ρόμπερτσον που στις αρχές της εβδομάδας ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026.

Ο Έλληνα μπακ, μετά την εξαιρετική εμφάνιση με την Μπέρνλι, απέκτησε το παρατσούκλι «Crosstas» από τους φίλους της Λίβερπουλ, καθώς έβγαλε φαρμακερές σέντρες και τόνισε ότι «είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους».

Ο Κλοπ αναφέρθηκε επίσης στους Τσιμίκα, Ρόμπερτσον. “Είμαι πραγματικά χαρούμενος με το πώς απέδωσε ο Κώστας, από την προετοιμασία κιόλας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για εκείνον. Είναι στην καλύτερη φόρμα από τότε που είναι εδώ. Ο Ρόμπερτσον είναι ένα κτήνος και δουλεύει απίστευτα σκληρά.

Δεν υπάρχει μάχη Τσιμίκα – Ρόμπερτσον, οι παίκτες δεν μάχονται μεταξύ τους.

Έχουμε δύο πραγματικά καλούς αριστερούς μπακ και αυτός ήταν πάντα ο στόχος μας. Αμφότεροι θα πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους τη φετινή σεζόν. Δεν μου αρέσει όταν ο κόσμος λέει πως ο παίκτες μάχονται για μία θέση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

 

Στο μεταγραφικό τομέα η Λίβερπουλ πούλησε τον Σερντάν Σακίρι στη Λιόν έναντι του ποσού των 6 εκατ. ευρώ.

Η Τσέλσι τρόμαξε κόσμο και κοσμάκη στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την Άρσεναλ και διπλασίασε τις νίκες της. Οι «μπλε» μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο τερέν και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο επικράτησαν με 2-0 στο “Emirates”. Ο Λουκάκου (15’) πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Τσέλσι και ο Τζέιμς (35’) ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα περισσότερα γκολ και ο Λουκάκου ήταν κίνδυνος θάνατος για την αντίπαλη άμυνα. Βέβαια, αυτή τη φορά ο Βέλγος επιθετικός θα έχει αντίπαλο τον Φαν Ντάικ που είναι ένας από τους καλυτέρους αμυντικούς στον κόσμο.

«Εντυπωσιάστηκα με την απόδοσή μας στο ημίχρονο, όμως θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε ο Τόμας Τούχελ μετά το «τρίποντο» κόντρα στην Άρσεναλ.

Γενικότερα η ομάδα του Τόμας Τούχελ στα δύο πρώτα ματς της Premier League δείχνει να λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή με πέντε γκολ και 0 παθητικό.

Στην Τσέλσι η έλευση Λουκάκου ουσιαστικά οδηγέι στον πάγκο τον Τίμο Βέρνερ. Μεσοβδόμαδα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι η διοίκηση της ομάδας ψάχνει είτε να πουλήσει τον Γερμανό φορ ή να τον χρησιμοποιήσει ως αντάλλαγμα για να κάνει δικό της τον Σαούλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εξάλλου, έτοιμος να μετακομίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι ο στόπερ της Σεβίλλη, Ζιλ Κουντέ, ενώ ο αμυντικός Κουρτ Ζουμά πέρασε την Πέμπτη ιατρικές εξετάσεις και θα συνεχίσει την καριέρα του από τους «μπλε» στην Γουεστ Χαμ.

Τι έγινε πέρυσι στο Άνφιλντ ;

Λίβερπουλ- Τσέλσι 0-1 (Video – Highlights)

 



 

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Στατιστικά 28/08/2021

  • 2 «No Goal» σε ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League μετράνε Λίβερπουλ και Τσέλσι. Αμφότερες έχουν πετύχει 5 τέρματα.
  • 22 τελικές προσπάθειες πραγματοποίησε η Τσέλσι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ την περασμένη αγωνιστική, ενώ η Λίβερπουλ απέναντι στην Μπέρνλι απείλησε 27 φορές.
  • Μόνο 2 φορές έχει ηττηθεί η Λίβερπουλ από την Τσέλσι στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις στην Premier League ανεξαρτήτως έδρας. Στα συγκεκριμένα ματς οι «reds» μετράνε 6 νίκες, ενώ 5 παιχνίδια σταμάτησαν στην ισοπαλία
  • Το τελικό σκορ 1-1 έχει την τιμητική του στα παιχνίδια ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, αφού από τη σεζόν 2014/15 το 1-1 έχει εμφανιστεί 5 φορές.
  • 58 φορές έχουν αναμετρηθεί Λίβερπουλ και Τσέλσι στην ιστορία της Premier League. Οι «reds» μετράνε 23 νίκες, οι μπλε 21, ενώ 17 παιχνίδια έχουν σταματήσει στην ισοπαλία. 15 φορές η Λίβερπουλ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της και 17 η Τσέλσι. 73 γκολ έχουν σκοράρει οι παίκτες της Λίβερπουλ και 70 οι Λονδρέζοι.

 

  • 17 φορές έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν ο Λουκάκου τη Λίβερπουλ. Ο Βέλγος επιθετικός μετράει 3 νίκες, 6 ισοπαλίες, 8 ήττες και έχει σκοράρει 5 φόρες απέναντι στην κόκκινη άμυνα.
  • Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια η Λίβερπουλ προηγείται στο ημίχρονο.
  • Σάρωσε στα βραβεία της UEFA η Τσέλσι, αφού απέσπασε 4 συνολικά. Ο προπονητής Τόμας Τουχελ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς, ο Ζορζίνιο παίκτης της χρονιάς, ο Καντέ ο καλύτερος μέσος της σεζόν και ο Μεντί ο κορυφαίος τερματοφύλακας.
  • Φαμπίνιο (6) και Τιάγκο Αλκάνταρα (4) είδαν την περασμένη σεζόν τις περισσότερες κίτρινες κάρτες από πλευράς Λίβερπουλ.
  • 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες μετράει ο Γιούργκεν Κλοπ απέναντι στην Τσέλσι.
  • 11 φορές έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα ο Μεντί από την στιγμή που ανέλαβε την Τσέλσι ο Τόμας Τούχελ. Συνολικά ο τερματοφύλακας των «μπλε» έχει 18 «clean sheets» σε 33 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και το ποσοστό του είναι το καλύτερο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

 

  • 15 φορές έχει αντιμετωπίσει την Τσέλσι ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ. Στα συγκεκριμένα ματς ο 29χρονος μετράει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες, έχει σκοράρει 5 φορές κι έχει μοιράσει και 2 ασίστ.
  • 41 ματς αήττητη μετράει η Τσέλσι όταν προηγείται στο ημίχρονο.
  • 10 φορές κράτησε ανέπαφη την εστία του ο Άλισον την περασμένη σεζόν. Φέτος ήδη έχει 2 «clean sheets» στο ενεργητικό του.

 

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Προγνωστικά 28/08/2021

Για την αναμέτηση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά σ’ ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την Premier League. Η ισοπαλία δεν αποκλείεται στο τέλος να βολέψει και τις δύο πλευρές.

ΤΟ Χ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.30

FUN BET TO 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.00

Με το «καλημέρα» ο Λουκάκου άνοιξε λογαριασμό και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Βέλγος φορ είναι ικανός να λυγίσει και την άμυνα της Λίβερπουλ.

Ο ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ  (ΑΝΥTIME) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40

 

Το Ανφιλντ σίγουρα θα δώσει πνοή στη Λίβερπουλ και το ενδεχόμενο οι κόκκινοι να προηγηθούν στο ημίχρονο δεν είναι απίθανο.

Ο ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.15


 

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/8/2021

Ο Κλοπ δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Οι Ρόμπερτσον και Τσιμίκας διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Μίλνερ επέστρεψε αλλά είναι ανέτοιμος να αγωνιστεί βασικός.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Άλισον, Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας (Ρόμπερτσον), Χέντερσον, Κεϊτά, Φαμπίνιο, Σαλάχ, Μανέ, Ζότα.

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/8/2021

Ο Τούχελ δεν θα αλλάξει πλάνο σε σχέση με αυτό που τον οδήγησε στην άνετη νίκη με την Άρσεναλ. Καντέ και Ζίγιες είναι πανέτοιμοι, ενώ θα λείψει ο Πούλιστις που πέρασε Covid.

Πιθανή 11άδα (3-4-2-1): Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Κόβασιτς (Καντέ), Ζορζίνιο, Τζέιμς, Αλόνσο, Χάβερτς, Μουντ, Λουκάκου  


ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ