el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2022

Έχοντας στην… τσέπη της τη νίκη με σκορ 2-0 στο Μιλάνο, η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την Ίντερ θέλοντας να σφραγίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Champions League.

Βάσει της εμφάνισής τους, οι «νερατζούρι» μπορούν να νιώθουν αδικημένοι από την ήττα στο πρώτο ματς, όμως από την άλλη η ζωή στη διοργάνωση είναι σκληρή και πρέπει να αποδειχτούν το ίδιο αποτελεσματικοί με τους αντιπάλους τους εάν θέλουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Οι «ρεντς», που στο πρώτο παιχνίδι βρήκαν δίχτυα με τους Φιρμίνιο και Σαλάχ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα (75’ και 83) με σύμμαχο την έδρα τους θέλουν να «καθαρίσουν» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ματς και να στραφούν στα επόμενα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για την Premier League.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Ίντερ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς του «Άνφιλντ» παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στo Champions League.

 


Λίβερπουλ – Ίντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2022

Δυσκολεύτηκε αλλά τον στόχο της τον πέτυχε το Σάββατο η Λίβερπουλ. Με το «ξερό» 1-0 επικράτησε κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» κι έφτασε τις επτά σερί νίκες στην Premier League. Το «δώρο» από τη Γιουνάιτεντ μπορεί να μην ήρθε στο ντέρμπι με τη Σίτι, από την οποία εξακολουθεί να απέχει 6 βαθμούς, ωστόσο, διατήρησε τις ελπίδες της για τίτλο.

Το γκολ του Σαντιό Μανέ στο 27ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του Κλοπ τη 12η κολλητή νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα δεκαπέντε ματς. Στο τελευταίο της μπορεί να μην «έβγαλε μάτια» με την απόδοσή της, από την άλλη, ο Γερμανός ξέρει καλά πως το αποτέλεσμα σε αυτή τη φάση της σεζόν έρχεται σε πρώτο πλάνο. Πάντως, σε γενικές γραμμές στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της βγάζει και φρεσκάδα αλλά και επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της με καλές εμφανίσεις.

liverpool inter5 novibet

«Ο κίνδυνος πάντα υπάρχει, το 2-0 είναι το σκορ με τις περισσότερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Προηγούμαστε 2-0 στο… ημίχρονο αλλά υπάρχουν άλλα 90 λεπτά τώρα. Η Ίντερ δεν θα έρθει για… τουρισμό στην Αγγλία. Κέρδισε 5-0 στην Ιταλία, ο Μαρτίνες σκόραρε, ο Τζέκο σκόραρε. Θα έρθουν για να κερδίσουν. Πρέπει να επιτεθούμε από την αρχή για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας», ήταν το μήνυμα του Κλοπ πριν το παιχνίδι.

Η Ίντερ μετά από καιρό πέρασε ένα άνετο βράδυ στο πρωτάθλημα. Οι «νερατζούρι» διέλυσαν 5-0 τη Σαλερνιτάνα στο «Μεάτσα» και επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από τέσσερα παιχνίδια όπου κινδύνεψαν να τεθούν ξαφνικά εκτός διεκδίκησης τίτλου. Το «διπλό» της Μίλαν στη Νάπολι τους «χάλασε», ωστόσο, η διαφορά των δύο βαθμών από την κορυφή και τους ροσονέρι τους διατηρεί δυναμικά στο κόλπο.

Το βασικό για τον Ιντζάγκι είναι πως είδε την ομάδα του να «ξεμπουκώνει» μεσοεπιθετικά. Χατ-τρικ σημείωσε ο Μαρτίνες, ενώ ο Έντιν Τζέκο βρήκε δύο φορές δίχτυα. Κάπως έτσι, στην ομάδα ελπίζουν να απομακρύνονται τα… σύννεφα πάνω από τη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς οι συζητήσεις για τη λειτουργία της ήταν λογικό να «φουντώσουν» ύστερα από τα πέντε σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις όπου η ομάδα δεν βρήκε δίχτυα!

liverpool inter3 novibet

«Το αποτέλεσμα μας επηρεάζει, κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήταν πολύ επιζήμιο για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο, αλλά έχουμε μεγάλο κίνητρο. Είναι σημαντικό να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ετοιμάσαμε το παιχνίδι σε τρεις μέρες, τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης μαζί με Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν υπέροχο που παίξαμε τον πρώτο αγώνα στο Μιλάνο και γνωρίζουμε ότι αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο», τόνισε ο Ιντζάγκι.


Λίβερπουλ – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 08/03/2022

  • Με τη νίκη της στο τελευταίο η Λίβερπουλ συνεχίζει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις αναμετρήσεις με την Ίντερ. Τέσσερις νίκες μετρούν οι «ρεντς» και μόλις μία οι νερατζούρι».
  • 15-4-14 το ρεκόρ της Ίντερ κόντρα σε αγγλικές ομάδες. Στο 15-6-15 αυτό της Λίβερπουλ κόντρα σε Ιταλούς.
  • Το απόλυτο έχει η ομάδα του Κλοπ στην έδρα της στο Champions League. Έχει τρεις νίκες κόντρα σε Μίλαν, Ατλέτικο και Πόρτο, ενώ κόντρα στις δύο τελευταίες κράτησε και το «μηδέν» στην άμυνα.
  • Επτά σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν οι «ρεντς».

Ασταθής η ομάδα του Ιντζάγκι εκτός έδρας στη διοργάνωση. Μέχρι στιγμής έχει ισοπαλία στην έδρα της Σαχτάρ, νίκη στην έδρα της Σερίφ, ενώ έχει ηττηθεί στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ. Μόνο σε ένα ματς από αυτά δεν έχει δεχτεί γκολ.

liverpool inter4 novibet


 

Λίβερπουλ – Ίντερ: Προγνωστικά 08/03/2022

Της Ίντερ της λείπουν αυτά τα «μεγάλα» βράδια, όμως αντικειμενικά οι ρεαλιστικές ελπίδες της να πετύχει κάτι στη σεζόν είναι μέσω του πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει πως θα παραταχθεί αδιάφορη, όμως σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα της Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα θα έχει δύσκολο έργο.

ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΑΛΑΧ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ 8 ΓΚΟΛ ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗ SUPER ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ & Μ. ΣΑΛΑΧ. ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET.

Το πρώτο ημίχρονο θα είναι κομβικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Η Λίβερπουλ θα μπει δυνατά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και την έδρα της. Η Ίντερ θέλει ένα γρήγορο γκολ για να κάνει «ροντέο» την πρόκριση.

ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ OVER 1.5 ΓΚΟΛ EXEI ΒΑΣΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗ NOVIBET ΣΤΟ 2.35.


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/03/2022

Ο Κλοπ βλέπει τα πράγματα να πηγαίνουν σχετικά καλά στο απουσιολόγιό του, αφού επί της ουσίας η Λίβερπουλ θα παραταχθεί πλήρης. Ο Γερμανός τρίβει τα χέρια του με τις επιστροφές των Αλκάνταρα  και Μάτιπ, που βρίσκονται και πάλι στην αποστολή. Πάντως η λογική λέει πως ενδέχεται να πάρουν χρόνο ως αλλαγή, αφού ο προπονητής τους δεν θέλει να τους «πιέσει». Επιστρέφει και ο Φιρμίνο.

Ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τσάμπερλεν – Σαλάχ, Ντίας, Μανέ.

liverpool inter2 novibet


 

Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/03/2022

Για ακόμη ένα ματς η Ίντερ θα αγωνιστεί χωρίς στον Μπαρέλα, που είναι τιμωρημένος. Έτσι ο Ιντζάγκι προβληματίζεται αρκετά για τη συνταγή που θα ακολουθήσει στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, στην τελευταία δοκιμή χρησιμοποίησε τον Βιδάλ στη θέση του.

Ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Μαρτίνες, Τζέκο.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ