el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 10/08/2021

Ενα βήμα πριν τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, που χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ το βράδυ της Τρίτης (10/8, 21:00) στη Βουλγαρία, με τη Λουντογκόρετς για να περάσει από τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη από την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όχι το αποτέλεσμα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, έχει η Λουντογκόρετς.

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας (κατακτά σερί τον τίτλο από το 2011/12), έχασε το πλεονέκτημα που θα της έδινε το εκτός έδρας γκολ, μετά την κατάργησή του από την ΟΥΕΦΑ, ωστόσο, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για νίκη στην έδρα της, προκειμένου να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τη φάση των ομίλων.

 

Παρότι άργησε να μπει στο παιχνίδι και δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, μπροστά μάλιστα στο κοινό του, με το γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 87’ της πρώτης αναμέτρησης με τη Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός διατήρησε στο ακέραιο τις πιθανότητές του για τα πλέι οφ.

Πλέον ο πρωταθλητής Ελλάδας χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί ενώ οποιαδήποτε ισοπαλία θα οδηγήσει την αναμέτρηση στην παράταση.

Αλλαγές σε διάταξη και πρόσωπα ετοιμάζει για τον επαναληπτικό ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο προπονητή να υπολογίζει και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Χένρι Ονιεκούρου.

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 10/08/2021

Η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, επιτρέπει στον Ολυμπιακό σε ενδεχόμενη ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) στο ματς της Βουλγαρίας να διεκδικήσει την πρόκριση στην παράταση.

Το ενδεχόμενο πρόκρισης της ελληνικής ομάδας, έχει σαφές προβάδισμα σύμφωνα με τις αποδόσεις (1.67 έναντι 2.20 της Λουντογκόρετς).

Προβάδισμα έχει και το διπλό, που σε απόδοση 2.30 στη Novibet, είναι μία επιλογή που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν περισσότερες λύσεις στον αγωνιστικό χώρο συγκριτικά με την αναμέτρηση που προηγήθηκε ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως περιμένει πολύ καλύτερο πρόσωπο από τους παίκτες του στον επαναληπτικό της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Περιμένοντας τον πρωταθλητή Ελλάδος πολύ βελτιωμένο σε σχέση με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) του πρώτου αγώνα, έχει βάσιμες πιθανότητες να επαληθευτεί η υψηλή απόδοση του διπλού και η νίκη του μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Για όσους αναζητούν σκόρερ, υπάρχει λογική στην επιλογή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τόσο σαν πρώτος σκόρερ, όσο και να βρει απλά δίχτυα ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού.

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός: Ανάλυση 10/08/2021

Για χαμένη ευκαιρία να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, έκανε λόγο ο προπονητής της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Λιθουανός βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2021 στην τεχνική ηγεσία και φέτος βλέπει την ομάδα του να παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Prediksi Ludogorets vs Olympiacos di Kualifikasi Liga Champions UEFA,  Lengkap dengan Skor Akhir - Pikiran Rakyat Indramayu

Δεν προσανατολίζεται σε πολλές αλλαγές στην 11άδα αναφορικά με τον επαναληπτικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Πλην του βασικού μεσοεπιθετικού Τεκπετέι, που είναι τιμωρημένος, δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ενώ η ομάδα δεν αναμένεται να αλλάξει την τακτική της προσέγγιση.

Αλλαγές τόσο σε πρόσωπα, όσο και τη διάταξη, αναμένονται στον Ολυμπιακό. Το 3-4-3 που εφάρμοσε ο Πέδρο Μαρτίνς δεν λειτούργησε αρχικά στον Ολυμπιακό ενώ μόλις το γύρισε σε 4άδα στην άμυνα (4-4-2), η ομάδα έγινε πολύ καλύτερη και βρήκε και το γκολ.

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός, Παρουσίαση και Στατιστικά 10/08/2021

Η Λουντογκόρετς προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Βουλγαρίας το 2011/12 και έκτοτε κατακτά συνεχώς τον τίτλο. Εχει φτάσει τα 10 σερί πρωταθλήματα.

Εννέα σερί προκρίσεις από προκριματικές φάσεις ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετράει ο Ολυμπιακός. Στα 21 ματς το αήττητο σερί του σε προκριματικά, με 16 νίκες και 5 ισοπαλίες

Δύο οι παρουσίες της Λουντογκόρετς σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ κατά το παρελθόν ενώ ο συνολικός απολογισμός της στη διοργάνωση, μαζί με τα προκριματικά, είναι 18 νίκες, 13 ισοπαλίες, 20 ήττες. Αντίστοιχα ο Ολυμπιακός μετράει 66 νίκες, 34 ισοπαλίες, 83 ήττες.

Αήττητη σε επίπεδο προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) αλλά και συνολικά από την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου (6 νίκες, 2 ισοπαλίες), παραμένει η Λουντογκόρετς. Εχει σημειώσει τουλάχιστον 1 γκολ στα 6 από αυτά ενώ στα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα βρίσκει δίχτυα και στα δύο ημίχρονα.

Λουντογκόρετς: Απουσίες & Ενδεκάδα 10/08/2021

Μία αλλαγή αναμένεται στο αρχικό σχήμα της Λουντογκόρετς, με τον Βάντερσον να φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Τεκτεπέι.

Δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-3-3 ο Νταμπράουσκας, με τον Πιέρο Σωτηρίου στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Κάλινα – Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Ντεντιάλκοφ – Μπάντζι, Γκονζάλες, Σόουζα – Βάντερσον, Σωτηρίου, Ντεσπόντοφ.

Ολυμπιακός: Απουσίες & Ενδεκάδα 10/08/2021

Πιθανότατα από τον πάγκο θα έρθει ο Χένρι Ονιεκούρου, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών ενώ θέση στην 11άδα θα πάρει εκτός απροόπτου ο Μπουχαλάκης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Θέση διεκδικεί και ο Παπασταθόπουλος, αλλά και ο σκόρερ του πρώτου αγώνα, Αγκιμπού Καμαρά. Δεδομένη μοιάζει η αλλαγή συστήματος και η επιστροφή στο 4-3-3 αντί του 3-4-3.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Τζολάκης (Βατσλίκ) – Λαλά, Σεμέδο, Μπα (Παπασταθόπουλος), Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης – Μασούρας, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ