el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 24/11/2021

Αναμετρήσεις ικανές να εκτοξεύουν την αδρεναλίνη στα ύψη και να μας χαρίσουν κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές περιλαμβάνει το βασικού μενού της Τετάρτης στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο ομάδες που και φέτος στοχεύουν στην κατάκτηση του βαρύτιμου επάθλου θα κονταροχτυπηθούν στο Μάντσεστερ. Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι και η συγκεκριμένη μονομαχία αποτελεί δέλεαρ για κάθε λάτρη της στρογγυλής θεάς. Οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρωτιά του Α’ ομίλου και αναμένουμε μεγάλο παιχνίδι.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδια ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν γίνεται πιο συναρπαστικό.


Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Παρουσίαση 24/11/2021 

Αναμφισβήτητα η μονομαχία του Γκουαρδιόλα απέναντι στον Μέσι κεντρίζει το ενδιαφέρον, όμως στο συγκεκριμένο ματς διακυβεύεται και η πρώτη θέση του Α’ ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι με 9 βαθμούς φιλοδοξεί με νίκη μπροστά στο κοινό της να σφραγίσει την πρώτη θέση και παράλληλα να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο Παρίσι (2-0).

Οι «Πολίτες» στην Premier League μετράνε 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και την Κυριακή επικράτησαν εύκολα με 3-0 της Έβερτον με τους Στέρλινγκ, Ρόντρι και Μπερνάντο Σίλβα να βρίσκουν δίχτυα. Με τη συγκεκριμένη νίκη οι πρωταθλητές βρίσκονται στο -3 από την πρώτη Τσέλσι, αλλά ο διακαής τους πόθος παραμένει η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η Σίτι έχει το πάνω χέρι (3-0-1) στο γκρουπ και η μοναδική της ήττα φέτος ήταν στο Παρίσι. Την περασμένη αγωνιστική ένα επίδειξη δύναμης με την Μπριζ και επανεμφάνισε επιθετικό πλουραλισμό με σκόρερ τους Φόντεν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ και Γκάμπριελ Ζεσούς.

Το κίνητρο για τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι μεγάλο, αφού θέλουν μέσα στην έδρα τους και απέναντι σε μια από τις κορυφαίες επιθετικές τριάδες του κόσμου (Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ) να στείλουν μήνυμα σε εχθρούς και φίλους.

«Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε σπουδαίους παίκτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φιλ Φόντεν, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το 3-0 με την Έβερτον, υποστήριξε: «Προερχόμαστε από καλό παιχνίδι και πιάσαμε καλή απόδοση απέναντι στην Έβερτον. Είμαστε η Σίτι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε τελειώσει κάθε ματς στο μισάωρο. Παίζει και ο αντίπαλος και αρκετές φορές χρειάζεται υπομονή για να διασπάσεις την τακτική. Πλέον κοιτάμε μπροστά, μας περιμένει ένα σπουδαίο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί. Η δουλειά μας είναι να νικάμε…».

Η Παρί Σεν Ζερμέν με 8 βαθμούς φιλοδοξεί μέσα στο Μάντσεστερ να κοιτάξει στα μάτια τη Σίτι, προκειμένου να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση και τυπικά να διασφαλίσει και την πρόκριση στους «16». Τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια περί φυγής του προπονητή Μαουρίσιο Ποκετίνο με προορισμό τη Γιουνάιτεντ ακούγονται όλο και περισσότερο στο Παρίσι. Μάλιστα δημοσιεύματα  «Parisien» έγραψε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ποτσετίνο είναι σε τεντωμένο σχοινί και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. «Είναι σίγουρο πλέον ότι οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχίσουν μέχρι το 2023, που λήγει το συμβόλαιό του Ποκετίνο. Όλα μπορούν να γίνουν ακόμα και άμεσα και κανείς δεν ξέρει αν ο Ποκετίνο θα είναι προπονητής της την επόμενη εβδομάδα», αποκάλυψε το χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Επίσης, στην Αγγλία υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ποκετίνο θα φύγει με προορισμό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζιντάν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί. Μάλιστα, αρκετοί αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει και με τη σύμφωνη γνώμη των σταρ της γαλλικής ομάδας.

Η Παρί στη Ligue 1 με 12-1-1 πραγματοποιεί περίπατο, όμως την περασμένο Σάββατο ίδρωσε για λυγίσει τη Ναντ. Το γκολ του Μπαπέ επισκιάστηκε από το παρθενικό τέρμα του Λιονέλ Μέσι στο γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο ουσιαστικά καθάρισε και το παιχνίδι.

Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί προέχεται από αναπάντεχη ισοπαλία με τη Λειψία (2-2) στη Γερμανία. Η παρέα του Μέσι αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως με δύο τέρμα του Βαϊνάλντουμ πήρε κεφάλι στο σκορ (1-2). Ωστόσο, στο φινάλε τη αναμέτρησης η Λειψία δεν παράτησε το ματς και ισοφάρισε με γκολ του Σόμποσλάι από το σημείο του πέναλτι.

Επιθετικά η 3αδα της Παρί δεν αλλάζει, ενώ από χθες αποτελεί είδηση ότι μπήκε στην αποστολή για το ματς με τη Σίτι ο Σέρχιο Ράμος. Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, αφού αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.


Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: Στατιστικά 24/11/2021

  • Στο «City of Manchester Stadium» η ομάδα του Γκουαρδιόλα ηττήθηκε τελευταία από τη Λιόν (1-2) στις 19/9/2018. Έκτοτε οι «Πολιτες» μετράνει 14 νίκες, 1 ισοπαλία (με τη Σαχτάρ 1-1) και καμία ήττα.
  • 3 από τα 4 ματς της Σίτι στον όμιλο έχουν τελειώσει Goal, αλλά και Over 4,5 Goal (4-1 και 5-1 με Μπριζ και 6-3 με Λειψία).
  • 3 από τα 4 ματς της Περί στον όμιλο έχουν τελειώσει Goal (1-1 με Μπριζ, 3-2 και 2-2 με Λειψία)
  • 6 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Σιτι και Παρί. Οι Άγγλοι μετράνε 3 νίκες (2 εντός με σκορ 2-0, 1-0 και 1 εκτός με σκορ 1-2). Οι Γάλλοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στις 28 Σεπτεμβρίου στο ματς του πρώτου γύρου με σκορ 2-0, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισοπαλία (0-0, 2-2).
  • Την περασμένη σεζόν Σίτι και Παρί συναντήθηκα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί οι «Πολίτες» πανηγύρισαν δύο νίκες (1-2 στο Παρίσι και 2-0 στη ρεβάνς) και σφράγισαν πανηγυρικά την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Στα συγκεκριμένα ματς ο Μαχρέζ είχε πετύχει τα 3 από τα 4 γκολ της Σίτι.
  • Στα 6 από τα τελευταία 8 ματς η Σίτι έχει πετύχει πρώτη γκολ.
  • 7 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις είναι η Παρί. Τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν από τη Ρεν στο πρωτάθλημα (2-0) στις 3 Οκτωβρίου.
  • 15 γκολ έχει πετύχει η Σίτι στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, απόδοση που είναι η 2η καλύτερη πίσω από την Μπάγερν (17)

  • Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κόντρα ανάμεσα σε Γκουαρδιόλα και Μέσι. Ο σταρ από την Αργεντινή έχει αντιμετωπίσει 5 φορές στο παρελθόν τον πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα και μετράει 3 νίκες και 2 ήττες. Επίσης, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μέσι έχει σκοράρει 7 φορές απέναντι στις ομάδες του Γκουαρδιόλα.

Μάντσεστερ Σίτι – Παρι Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά 24/11/2021

Με την ποιότητα που διαθέτουν οι δύο ομάδες αναμένουμε αρκετά γκολ στο μεγάλο ντέρμπι της 5η αγωνιστικής του Α’ ομίλου. Η Σίτι δεν λυγίζει εύκολα μπροστά στο κοινό της, αλλά η απόδοση του άσου είναι αρκετά χαμηλή σε σχέση με τον αντίπαλο που έχει απέναντί της. Η τριάδα της Παρί στην επιθετική γραμμή (Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ) θα δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους.

ΤΟ Χ2 ΔΕ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Η Σίτι μέσα στην έδρα της αφήνει ελάχιστα την μπάλα στον αντίπαλο. Η Παρί στις αντεπιθέσεις θα βρει χώρους και έχει τον κατάλληλο παίκτη για να χτυπήσει.

ΜΠΑΜΠΕ ΣΚΟΡΕΡ (ANYTIME) ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

 

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα Combo Bets της μεγάλης αναμέτρησης.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 GOAL ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 στη νοvibet

Καμία από τις δυο ομάδες δεν πρόκειται να παρατήσει το παιχνίδι ακόμη κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Η δίψα τους για την πρώτη θέση και το γεγονός ότι θέλουν να δείξουν πάνω στο χορτάρι ότι δικαίως φέτος είναι φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ μας οδηγεί στην παρακάτω επιλογή.

ΣΚΟΡ 1-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/11/2021

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει τον Κέβιν Ντε Μπρίνε, ο οποίος ταλαιπωρείται από κορονοϊό, ενώ εκτός είναι και ο Φεράν Τόρες λόγω τραυματισμού. Αμφίβολος για βασικός ο Γκρίλις.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Μπερνάντο Σίλβα, Ρόντρι, Γκίντογαν, Μαχρέζ, Φόντεν, Στέρλινγκ (Γκάμπριελ Ζεσούς).

Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/11/2021

Βελτιώθηκε αισθητά το απουσιολόγιο του Ποκετίνο. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά από καιρό και ο Σέρχιο Ράμος, ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Ντοναρούμα. Αμφίβολος ο Ντράξλερ πανέτοιμοι για το αρχικό σχήμα οι Κιμπέμπε, Μαρκίνιος.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπέμπε, Μέντες, Γκουέγε, Παρέδες, Βεράτι, Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ.


Διαβάστε ακόμα… 

Black Friday Διαγωνισμός* με Δώρο Apple iPhone 13 5G


GiANT Heart Διαγωνισμός με υπογεγραμμένη φανέλα του Γιάννη


GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ