el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/03/2022

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ, όπου η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ (Κυριακή, 18:30), κλέβει την παράσταση από την 28η αγωνιστική της Premier League.

Οι «πολίτες», που μεσοβδόμαδα πήραν «σβηστά» και την πρόκριση από τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, επιστρέφουν στο πρωτάθλημα με στόχο να διατηρήσουν το «μαξιλαράκι ασφαλείας» από την 2η θέση και τη Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονταν τη διακοπή μεσοβδόμαδα. Τόσο για ψυχολογικούς λόγους, όσο και για αγωνιστικούς, η ομάδα του Ράνγκνικ ήθελε διακαώς ανάσες αφού από το ντέρμπι και μετά μπαίνει σε ένα πρόγραμμα… βουνό, το οποίο θα κρίνει πολλά.

Με εκατοντάδες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στo «Etihad» ανάμεσα στη Σίτι και στη Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!


Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/03/2022

Μπορεί να είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, όμως το μυαλό του Γκουαρντιόλα ήταν ήδη στο ματς της Κυριακής. Με αρκετές αλλαγές η Σίτι πέρασε με επαγγελματικό τρόπο από την έδρα της Πιτέρμπορο (0-2) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Τα γκολ ήρθαν από τους Μαχρέζ και Γκρίλις στο 60’ και στο 67’ και χάρισαν στους «πολίτες» τη δεύτερη σερί νίκη χωρίς να δεχτούν γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο πρωτάθλημα το comeback της Λίβερπουλ «άναψε φωτιές», αφού και πάλι έχουμε μάχη για την κορυφή. Η Σίτι όμως έχει δείξει πως δεν επηρεάζεται από την πίεση και θέλει να ξεκινήσει ένα νέο σερί που θα της δώσει την ευκαιρία να «σφραγίσει» τον τίτλο.

mancity manutd3 novibet

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην έδρα της είναι ουσιαστικά «αψεγάδιαστη» φέτος. Μετράει 15 νίκες σε 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η τελευταία ήρθε με σοκαριστικό τρόπο απέναντι στην Τότεναμ, όπου πέρασε 2-3 από το Μάντσεστερ κι έβαλε τέλος σε ένα σερί δέκα αγώνων όπου η Σίτι μετρούσε μόνο νίκες έχοντας μάλιστα εντυπωσιακό συντελεστή τερμάτων (34-10). Μάλιστα, τα δέκα γκολ παθητικό μπορεί να δημιουργούν αμφιβολίες για την αμυντική της λειτουργία, ωστόσο, το νούμερο δεν λέει την αλήθεια, καθώς στα πέντε από τα τελευταία δέκα εντός έχει κρατήσει και το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Με το ντέρμπι της πόλης στη Γιουνάιτεντ ξεκινάει μια σειρά «τελικών». Ο βαθμός πίεσης στην ομάδα του Ράνγκνικ είναι υψηλός ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Όλντ Τράφορντ» κόντρα στη Γουότφορντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται να παραμείνουν στη ζώνη εξόδου του Champions League έχοντας μπροστά τους ματς με Τότεναμ, Λίβερπουλ και Λέστερ. Παράλληλα, στις 15 Μαρτίου παίζουν και τον επαναληπτικό κόντρα στην Ατλέτικο για τους «16» της διοργάνωσης, συνεπώς αυτή η σειρά αγώνων ενδέχεται να αποδειχτεί ιδιαίτερα κρίσιμη για την έκβαση της χρονιάς.

mancity manutd2 novibet

Η έλλειψη σταθερότητας είναι κάτι που εξακολουθεί να προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως για τη Γιουνάιτεντ δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη… φωτιά φέτος. Είναι χαρακτηριστικές οι επιδόσεις της στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Ναι, μπορεί να παραμένει αήττητη και να μετράει και δύο νίκες, αλλά οι εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Σουαθάμπτον και Γουότφορντ, όπως και ο βαθμός στην έδρα της Μπέρνλι της έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στη βαθμολογία. Εκτός έδρας βρίσκει δίχτυα με μεγάλη άνεση, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι έχει σκοράρει και στις 17 αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις!


Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 06/03/2022

Σε σύνολο 186 αγώνων η Γιουνάιτεντ έχει το πάνω χέρι με 77 νίκες. Η Σίτι έχει κερδίσει 56 φορές, ενώ 53 ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή.

Στο ματς του πρώτου γύρου οι «πολίτες» επικράτησαν πολύ εύκολα (0-2) στην έδρα της Γιουνάιτεντ, που βάσει της εικόνας της μπορεί να νιώθει τυχερή που το σκορ δεν ξέφυγε.

15-1-2 το ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad» φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Αήττητη από τις 20 Νοεμβρίου η Γιουνάιτεντ εκτός έδρας. Από τότε έχει 4 νίκες και 5 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις μακριά απ’ το «Ολντ Τράφορντ».

Οι τελευταίες πέντε νίκες της Σίτι έχουν έρθει χωρίς να δεχτεί γκολ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν σκοράρει σε όλα τους τα εκτός έδρας παιχνίδια (17) απ’ το ξεκίνημα της σεζόν. Στα τελευταία έξι έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες στα παιχνίδια της, ενώ μόλις σε τέσσερις αγώνες της επιβεβαιώθηκε το Νo Goal.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 06/03/2022

Η Μάντσεστερ Σίτι και περισσότερες λύσεις έχει και μεγάλη αυτοπεποίθηση κόντρα στην εκτός έδρας νίκη του πρώτου γύρου. Στο γήπεδό της συνηθίζει να «πνίγει» τον αντίπαλο και η Γιουνάιτεντ με τα αμυντικά προβλήματα που έχει θα τα βρει σκούρα.

ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗ NOVIBET ΣΤΟ 2,15

Στην πίεση που θα ασκήσει η ομάδα του Γκουαρντιόλα αλλά και στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων στο οποίο θα στηριχτούν οι «κόκκινοι διάβολοι», μπορούμε να βρούμε επιλογή και στα κόρνερ.

ΜΕ ΤΗ ΣΙΤΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟ COMBO BET ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΚΟΡΝΕΡ ΤΗ ΣΙΤΙ & ΟVER 10.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,80 ΣΤΗ NOVIBET


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/03/2022

Μετά τις «ανάσες» που πήραν μεσοβδόμαδα όλα δείχνουν πως οι Ρόδρι, Στέρλινγκ και Ντε Μπρόινε θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για τους Σίλβα και Στόουνς, που ήταν στην αποστολή κόντρα στην Πιτέρμπορο. Επιστρέφει και ο Κάιλ Γουόκερ από τιμωρία. Αμφίβολος ο Άκε, εκτός για τέσσερις με έξι εβδομάδες ο  Ρούμπεν Ντίας.

Ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο-  Γκουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε –  Στέρλινγκ, Φόντεν, Μπερνάντο Σίλβα

mancity manutd4 novibet


 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/03/2022

Η εβδομάδα δούλεψε υπέρ του Ράνγκνικ, που δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Έντισον Καβάνι, που δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην αποστολή. Όλα δείχνουν ότι ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα είναι στη διάθεσή του προπονητή του ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Βαράν, Σο – Φρεντ, Πογκμπά – Φερνάντες, Σάντσο, Ράσφορντ – Ρονάλντο

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ