el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεταγραφές: Ελεύθεροι και ωραίοι το 2022

Το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού έχει πάρει ήδη φωτιά.

Μάνατζερ, ομάδες και διοικήσεις ομάδων τρέχουν και δεν φτάνουν, αφού υπάρχουν ίσως μοναδικές περιπτώσεις για τα δεδομένα της ποδοσφαιρικής πιάτσας, προκειμένου να ψωνίσουν παικταράδες ή ακόμα και να «κλείσουν» από φέτος για του χρόνου «deal» εκατομμυρίων χωρίς να ξοδέψουν πακτωλό χρημάτων.

Είναι γνωστό ότι τα λάθη των ομάδων πληρώνονται και φέτος ήδη κορυφαία ονόματα πήραν μεταγραφή χωρίς οι σύλλογοί τους να βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους!

Ο λόγος για τους Ντοναρούμα (από Μίλαν σε Παρί), Αλάμπα (από Μπάγερν σε Ρεάλ), Ντεπάι (από Λυών σε Μπαρτσελόνα), Βαϊνάλντουμ (από Λίβερπουλ σε Μπαρτσελόνα).

Το Novibet Blog σας παρουσιάζει περιπτώσεις κορυφαίων ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2022. Οι παρακάτω παίκτες αποτελούν από τώρα «μήλο της Έριδος» και αναμφισβήτητα επηρεάζουν και το τωρινό μεταγραφικό παζάρι.

Κίλιαν Μπαπέ

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κόσμου. Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του Γάλλου επιθετικού της Παρί αγγίζει τα 160 εκατ. ευρώ και ο 22χρονος άσος, με τα τωρινά δεδομένα, μένει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα το καλοκαίρι του 2022.

TO ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΠΑΠΕ ΣΤΟ INSTAGRAM 

Τον Μπαπέ διεκδικούν οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και είναι το πρώτο όνομα στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Επικρατεί έντονη φημολογία ότι οι εκπρόσωποι του Μπαπέ έχουν έρθει σε επαφή και με τη Λίβερπουλ. Ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν επιθυμεί επέκταση συμβολαίου με την Παρί, αλλά σκοπεύει να το εξαντλήσει.

Αυτό με λίγο λόγια σημαίνει ότι κάποιος τυχερός θα αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι ελεύθερο τον Μπαπέ, εκτός αν η Παρί αποφασίσει εδώ και τώρα να τον πουλήσει!


 

Πέδρι

Ο 18χρονος μέσος που προκάλεσε αίσθηση στο Euro μένει επίσης ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 από την Μπαρτσελόνα.

Για τον νέο Ινιέστα, όπως τον χαρακτηρίζουν στην Ισπανία, αναμένεται να στηθεί χορός εκατομμυρίων. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο του transfermarkt έχει φτάσει τα 80 εκατ. ευρώ!

Ωστόσο, οι Καταλανοί- σύμφωνα και με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό- δύσκολα θα… αυτοκτονήσουν.

Η Μπάρτσα δαπάνησε 20 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019 για να τον αποκτήσει από τη Λας Πάλμας και πλέον δείχνει διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες αποδοχές.

Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που παράλληλα στρωθεί χρυσάφι στα πόδια του Πέδρι από άλλο μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης.

Ο νεαρός ήδη έχει μπει στο μάτι αρκετών…


 

Λέον Γκορέτσκα

Το «λιοντάρι» της Μπάγερν έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Οι εμφανίσεις του Γκορέτσκα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Βαυαροί ακόμα δεν του έχουν επεκτείνει το συμβόλαιο έχουν σηκώσει σκόνη σχετικά με το μέλλον του.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΚΟΡΕΤΣΚΑ ΣΤΟ ΤΜ

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι το θέλει η μισή Ευρώπη. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρέαλ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, Τσέλσι είναι οι βασικοί μνηστήρες.

Η Μπάγερν στο παρελθόν μας έχει αποδείξει ότι δεν βάζει εμπόδια όταν κάποιος ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει, ενώ δεν μπαίνει και σε διαδικασία «παζαριού». Το γεγονός ότι φέτος έχασε τον Αλάμπα χωρίς να πάρει ούτε ευρώ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.


 

Ραφαέλ Βαράν

Ο Γάλλος στόπερ της Ρεάλ με αξία 70 εκατ. ευρώ στο transfermarkt είναι με τα τωρινά δεδομένα ο ακριβότερος αμυντικός του κόσμου που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, η περίπτωση του Βαράν δύσκολα θα γίνει σίριαλ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 28χρονος αμυντικός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η Ρεάλ επέλεξε να τον πουλήσει τώρα για να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Μαδριλένοι απέκτησαν φέτος ελεύθερο τον Αλάμπα από την Μπάγερν κι έχασαν χωρίς να μπουν ευρώ στα ταμεία τους τον Ράμος.


 

ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗ NOVIBET ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 


 

Πολ Πογκμπά

Έχουμε συνηθίσει κάθε καλοκαίρι να παρακολουθούμε το μεταγραφικό σίριαλ Πολ Πογκμπά και τελικά ο Γάλλος να μένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πλέον, το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία της Γιουνάιτεντ να πάρει λεφτά από την πώλησή του.

Αν δεν γίνει άμεσα «deal» και δεν υπάρξει ανανέωση συμβολαίου, τότε οι «μπέμπηδες» θα χάσουν ελεύθερο τον Πογκμπά και δεν θα ρεφάρουν τα 105 εκατ. ευρώ που ξόδεψαν το καλοκαίρι του 16 για να τον πάρουν από τη Γιουβέντους.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ NOVIBET ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΓΚΜΠΑ

Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε ότι ο εκκεντρικός εκπρόσωπος του Γάλλου σταρ, Μίνο Ραϊόλα, είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει το πότε και το αν θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη ο πελάτης του.

Η αξία του Πογκμπά στο transfermarkt βρίσκεται στα 60 εκατ. ευρώ και τα τελευταία χρόνια οι μετοχές του Γάλλου σταρ έχουν πέσει.


 

Πάουλο Ντιμπάλα

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους θα κυκλοφορεί ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2022.

Στην Ιταλία οι απόψεις διίστανται για το αν η ομάδα «Μεγάλη Κυρία» πρέπει να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Στο χρηματιστήριο του transfermarkt είναι ξεκάθαρο ότι οι μετοχές του παίκτη έχουν πάρει την κατιούσα και πλέον έχουν φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ.

Ο σταρ από την Αργεντινή βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά όλα δείχνουν ότι δύσκολα η Γιουβέντους θα καταφέρει το φετινό καλοκαίρι να κερδίσει τουλάχιστον τα 40 εκατ. ευρώ που δαπάνησε το 2015 για να τον αποκτήσει από την Παλέρμο.


 

Ουσμάν Ντεμπελέ

Ούτε 10, ούτε 20 αλλά 135 εκατ. ευρώ ξόδεψε το καλοκαίρι του 2017 η Μπαρτσελόνα για να πάρει από την Ντόρτμουντ τον Γαλλο εξτρέμ.

Ο Ντεμπελέ σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε τις υψηλές προσδοκίες των Καταλανών και αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό και όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Μπάγερν και Γιουβέντους κοιτάνε διακριτικά την περίπτωσή του και θεωρούν ότι μπορούν να αναστήσουν έναν παίκτη που έκανε θαύματα στην Ντόρτμουντ.

Στην Ισπανία ήδη μιλούν για μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα.


 

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο «CR7» είναι από μόνος του ένα μοναδικό Brand Name! Μπορεί να είναι 36 ετών, μπορεί η αξία του να έχει πέσει- σύμφωνα με το transfermark»– στα 45 εκατ. ευρώ και το ερχόμενο καλοκαίρι να μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους, όμως συνεχίζει να παίζει και να σκοράρει σαν 30άρης.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ CR7 ΣΤΟ INSTAGRAM 

Η φημολογία για το μέλλον του είναι «non stop» με καθημερινά δημοσιεύματα.

Αρκετές ομάδες από τη Σαουδική Αραβία του προσφέρουν «χρυσάφι», πρόσφατα ακούστηκε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ακόμα και στη Ρεάλ, ενώ πάντα υπάρχει το φλερτ με τις δύο πρώην ομάδες του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.


 

Διαβάστε ακόμα… 

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Προγνωστικά, η ελληνική αποστολή


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ