el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μιλγουόκι Μπακς – Ατλάντα Χοκς: Προγνωστικά, Ανάλυση και Παρουσίαση 02-07-2021

Μιλγουόκι Μπακς και Ατλάντα Χοκς θα βρεθούν αντιμέτωποι τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/07, 03:30) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι για το Game 5 των τελικών της Ανατολής του ΝΒΑ.

Η σειρά των τελικών βρίσκεται στο 2-2 (στις 4 νίκες η πρόκριση) και οι δύο μονομάχοι συνεχίζουν «λαβωμένοι».

Δείτε εδώ όλες τις αποδόσεις στοιχήματος για τους τελικούς του ΝΒΑ

Τα «γεράκια» έπαιξαν στο προηγούμενο παιχνίδι χωρίς τον ηγέτη και καλύτερο παίκτη τους, Τρέι Γιανγκ, ενώ στα «ελάφια» τα πάντα «πάγωσαν» τη στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, 7:14 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου του Game 4.

Οπότε, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών και νέων δεδομένων εδώ και λίγες ώρες…

Μιλγουόκι Μπακς – Ατλάντα Χοκς: Τι έγινε στο Game 4

 

Η Ατλάντα παρά την τεράστια απουσία του Γιανγκ, βρήκε το σθένος να βγάλει αντίδραση και επικράτησε 110-88! Ισοφάρισε σε 2-2 και παράλληλα είδε τους Μπακς να… σκοτεινιάζουν μόλις είδαν τον Greek Freak να τραυματίζεται στο αριστερό γόνατο στα πρώτα λεπτά της 3ης περιόδου.

Σε εκείνο το σημείο τα «γεράκια» ήταν μπροστά στο σκορ με 62-52, όμως από εκείνο το λεπτό και μετά όλα τελείωσαν στο Game 4, καθώς άπαντες στο Μιλγουόκι… ήδη σκέφτονταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιάννης λίγες ώρες αργότερα.

Η ομάδα του Νέιτ ΜακΜίλαν είχε έξι παίκτες διψήφιους (Λου Γουίλιαμς 21 π., Μπογκντάνοβιτς 20 π., Καπέλα και Χέρτερ από 15 π., Ρέντις 12 π. και Γκαλινάρι με 10 π.).

Για τους Μπακς πάλεψαν οι Χόλιντεϊ (19 π., 9 ασίστ), Μίντλετον (16 π., 8 ριμπάουντ), ενώ ο Γιάννης σε 24 λεπτά είχε προλάβει να σκοράρει 14 πόντους και να μαζέψει 8 ριμπάουντ.

Μιλγουόκι Μπακς – Ατλάντα Χοκς: Προγνωστικά & Απουσίες 02-07-2021

Είναι λογικό οι αγορές με τα ειδικά των παικτών να «ανοίξουν» λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του Game 5 κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλά και σημαντικά ερωτηματικά στα δύο «στρατόπεδα».

Με αυτά τα δεδομένα, θα παίξει κομβικό ρόλο με τι ψυχολογική κατάσταση θα βγουν στο παρκέ τα «ελάφια» και το αν ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα αποδεχθεί… σωστός ψυχολόγος.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο αριστερό γόνατο του Γιάννη ήταν καλά (γλίτωσε τη ρήξη χιαστού), όμως είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση.

buckshawks_novibetgr

Τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ αναφέρουν ότι το πιο πιθανό είναι ο Greek Freak (28.1 π., 11.0 ρ., 5.9 ασίστ) να μην παίξει σε άλλο φετινό παιχνίδι ακόμα κι αν το Μιλγουόκι πάρει το εισιτήριο για τους NBA Finals, όμως οι Μπακς ενημέρωναν λίγο αργότερα ότι ο Greek Freak είναι «αμφίβολος» για το Game 5!

Από την άλλη πλευρά, οι Χοκς έχουν εξαιρετικά αμφίβολο τον καλύτερό τους ψηλό Κλιντ Καπέλα (15.2 π., 14.3 ρ.), ο οποίος χτύπησε στο πρόσωπο στην 4η περίοδο του Game 4, ενώ λίγες ώρες πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του ηγέτη των «γερακιών» Τρέι Γιανγκ (25.3 π., 9.4 ασίστ) που έχασε το Game 4 με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Με δεδομένο ότι οι Μπακς θα θελήσουν να αποδείξουν ότι είναι ακόμα «ζωντανοί» στη μαχη του τιτλου μετά τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο, παρουσιάζει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να προηγούνται στο πρώτο ημίχρονο, που προσφέρεται σε απόδοση 1.73.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο μπαίνει και το Under 215,5 στους συνολικούς πόντους της αναμέτρησης, με τις άμυνες να είναι «υποχρεωμένες» να βγουν μπροστά.

Μιλγουόκι Μπακς – Ατλάντα Χοκς: Ανάλυση & Στατιστικά 02-07-2021

Από τη μία πλευρά δεν θα αγωνιστεί ο ηγέτης των Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο και από την άλλη ο κόουτς ΜακΜίλαν θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους… αναντικατάστατους Τρέι Γιανγκ και Κλιντ Καπέλα!

Απόλυτη προσήλωση στην άμυνα θα ζητήσει από τους παίκτες του ο Μάικ Μπουντενχόλζερ που γνωρίζει ότι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στον συγκεκριμένο τομέα.

Ούτως ή άλλως δεν έχουν και πολλές επιλογές.

Παράλληλα πάντως το Μιλγουόκι θα πρέπει να βελτιώσει και το ποσοστό του έξω από το τρίποντο.

Στο Game 4 σούταρε με το απογοητευτικό 20,5% (8/39), την ίδια ώρα που η Ατλάντα τελείωσε με 13/38 τρίποντα (34.2%) και με τον Τρέι Γιανγκ να βλέπει το ματς από τον πάγκο!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ