el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

NBA Playoffs 2019: Η ανάλυση της Δύσης

(1) Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 57-25 – (8) Λ.Α. Κλίπερς 48-34

Κανονική διάρκεια (3-1)

Λ.Α. – Γκόλντεν Στέιτ 121-116 (12/11)

Γκόλντεν Στέιτ – Λ.Α. 129-127 (23/12)

Λ.Α. – Γκόλντεν Στέιτ 94-112 (18/1)

Γκόλντεν Στέιτ – Λ.Α. 131-104 (7/4)

ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Προφανώς μιλάμε για τη νέα δυναστεία του ΝΒΑ με τρία δαχτυλίδια την τελευταία τετραετία. Πέρυσι πήραν εμφατικά τον τίτλο κερδίζοντας στους τελικούς 4-0 το Κλίβελαντ με MVP τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει free agent, με ό,τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του στο Γκόλντεν Στέιτ και την επιθυμία του να πάρει ακόμη έναν τίτλο, πριν ενδεχομένως αναζητήσει μία νέα πρόκληση.

Καμία ομάδα στη λίγκα δεν έχει το ταλέντο τους, καμία δεν διαθέτει τριάδα ανάλογη των Κάρι, Ντουράντ, Τόμπσον, που σκοράρει μαζί κατά μέσο όρο 75 πόντους!

Οι Γουόριορς κατέλαβαν στο ρελαντί την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας στη Δύση, κάτι που κάνουν για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία. Εχουν το κορυφαίο offensive rating (πόντοι ανά 100 κατοχές) με 115 πόντους στο πρωτάθλημα, είναι ασφαλώς η πιο εύστοχη ομάδα (49,1 %) και μοιράζουν τις περισσότερες ασίστ ανά παιχνίδι (29.4).

Με εξαίρεση ίσως τους Ρόκετς του… θεότρελου Χάρντεν, τους οποίους πέρυσι απέκλεισαν με τα χίλια ζόρια (4-3) στον τελικό της Δύσης, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος… αντίζηλος που να τους τρομάζει.

Για τον Κερ και τους «πολεμιστές» του ο φετινός τίτλος, αν έρθει, θα είναι σίγουρα ο πιο γλυκός διότι θα είναι ο τελευταίος που θα πανηγυριστεί στην ιστορική και θορυβώδη «Oracle Arena».

Το Γκόλντεν Στέιτ αγωνίζεται εκεί 47 χρόνια, όμως από την ερχόμενη σεζόν το franchise θα περάσει στην αντίπερα όχθη, στο φινετσάτο Σαν Φρανσίσκο και θα έχει για σπίτι του το υπερσύγχρονο «Chase Center», που κόστισε ένα εκατ. δολάρια.

Image result for golden state warriors la clippers

ΚΛΙΠΕΡΣ

Η παρουσία τους στα πλέι οφ αποτελεί αν μη τι άλλο τη μεγαλύτερη έκπληξη στη δυτική περιφέρεια. Υποτίθεται ότι φέτος θα κατέφευγαν στη λύση του tanking για να διεκδικήσουν με τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες στα ντραφτ τον Ζίον Γουίλιαμσον, ο οποίος έρχεται ως το μεγαλύτερο prospect από την εποχή του Λεμπρόν Τζέιμς.

Αντ’ αυτού παρέμειναν ανταγωνιστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου ακόμη κι όταν παραχώρησαν τον κορυφαίο τους παίκτη, Τομπίας Χάρις (20,9 π.), τον βασικό τους γκαρντ, Εϊβερι Μπράντλεϊ και τον βασικό τους σέντερ Μαρτσίν Γκόρτατ.

Οι Κλίπερς απέδειξαν πως με την καθοδήγηση του πολύπειρου Ντοκ Ρίβερς (από το 2013 στον πάγκο τους), μπορούν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού και στα πλέι οφ μπήκαν και άνοιξαν χώρο στο salary cap για να προσελκύσουν ακόμη και δύο μάξιμουμ συμβόλαια το καλοκαίρι!

Οι πιτσιρικάδες Σάμετ, Ζούμπατς, που ήρθαν ως ανταλλάγματα στη διάρκεια της σεζόν, έδωσαν αμέσως πράγματα στο Λος Αντζελες. Ο ρούκι Σάι Αλεξάντερ βρήκε χρόνο και χώρο για να ψηθεί, ο Μόντρεζλ Χάρελ και ο γνωστός μας Πάτρικ Μπέβερλι (πρώην Ολυμπιακός) είναι ο ορισμός των energy guys και με μαέστρο τον πιο υποτιμημένο παίκτη του ΝΒΑ και κορυφαίο έκτο, Λου Ουίλιαμς (20,0 π.) οι Κλίπερς έφτασαν ως ένα σημείο να χτυπούν ακόμη και πλασάρισμα στην εξάδα.

Προφανώς το σταύρωμα με τους Γουόριορς μοιάζει απαγορευτικό για όνειρα πρόκρισης στον δεύτερο γύρο πρώτη φορά μετά το 2015. Λογικά στόχος τους θα είναι να γλιτώσουν το sweep. Ακόμη κι έτσι όμως για το Λ.Α., που βρίσκεται στη φάση ανοικοδόμησης του ρόστερ του και μόνο ότι θα παίξει στην postseason είναι σπουδαία επιτυχία.

(2) Ντένβερ Νάγκετς 54-28 – (7) Σαν Αντόνιο Σπερς 48-34

Κανονική περίοδος (2-2)

Σαν Αντόνιο – Ντένβερ 111-103 (26/12)

Ντένβερ – Σαν Αντόνιο 102-99 (28/12)

Σαν Αντόνιο – Ντένβερ 104-103 (4/3)

Ντένβερ – Σαν Αντόνιο 113-85 (3/4)

ΝΑΓΚΕΤΣ

Όποιος είχε την αίσθηση ότι το μπάσκετ στο ΝΒΑ είναι μόνο για αθληταράδες που τρέχουν και καρφώνουν γελάστηκε. Ο Νίκολα Γιόκιτς μπορεί στην όψη να είναι αντιτουριστικός, με περιττά κιλά και μηδενικά αθλητικά προσόντα, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει σε καμία περίπτωση να είναι ο μοναδικός παίκτης της λίγκας μαζί με τον Λεμπρόν, που ηγείται της ομάδας του σε σκορ (19,9 π.), ριμπάουντ (10,8) και ασίστ (7,3)!

Οι Νάγκετς φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε αρχική προσδοκία, αφού όχι μόνο μπήκαν στα πλέι οφ έπειτα από πέντε σεζόν, αλλά κατάφεραν κιόλας να τερματίσουν δεύτεροι στη Δύση πίσω μόνο από τους αχτύπητους Γουόριορς.

Φυσικά, βασικός πυλώνας σε αυτήν την απρόσμενη επιτυχία είναι ο Γιόκιτς, που έγινε μόλις ο πρώτος σέντερ στην ιστορία του ΝΒΑ μετά τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, που μοιράζει πάνω από 500 ασίστ σε μία σεζόν και τρίτος νεότερος παίκτης πίσω από τους Μάτζικ Τζόνσον και Οσκαρ Ρόμπερτσον που φτάνει τα 20 triple doubles καριέρας!

Για τους νεανικούς Σβόλους η συμμετοχή στα πλέι οφ πιθανότατα θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για συλλογή εμπειριών. Ο Γιόκιτς είναι τρομακτικά ώριμος για την ηλικία του, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά του ρόστερ, παρότι φέτος το Ντένβερ έκανε 30 clutch wins, τις περισσότερες στη λίγκα μαζί με τη Φιλαδέλφεια.

Τα πλέι οφ, όμως, είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία και είναι ενδεικτικό ότι μόνο οι Πολ Μίλσαπ, Γουίλ Μπάρτον και Τρέι Λάιλς έχουν παραστάσεις από postseason, με τη σημείωση βέβαια ότι οι δύο τελευταίοι έχουν αγωνιστεί μαζί 91 λεπτά σε ματς πλέι οφ…

Γενικά το Ντένβερ μπορεί να σε «σκοτώσει» στην καλή του βραδιά, ωστόσο αν κολλήσουν επιθετικά οι Μάρεϊ (18,2 π.) και Χάρις (12,9 π.) είναι σε θέση να τα… σπάσει, ενώ στα αρνητικά του συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι έχει μόλις την 20ή επίδοση στο ΝΒΑ στις βολές.

Σε κάθε περίπτωση ο Μάικλ Μαλόνι έκανε φέτος εξαίρετη δουλειά στους Νάγκετς κι αν δεν υπήρχαν οι Μπακς του Μπουντενχόλτσερ, μάλλον θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος για coach of the year. Αν μάλιστα το Ντένβερ περάσει κι έναν γύρο στα πλέι οφ, τότε θα πρόκειται για άθλο δεδομένου ότι κάτι τέτοιο συνέβη τελευταία φορά το 2009.

Image result for nuggets spurs

ΣΠΕΡΣ

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έγινε 70 ετών το περασμένο Ιανουάριο και φέτος διανύει τον τελευταίο χρόνο του πενταετούς συμβολαίου που υπέγραψε το 2014.

Ο πεντάκις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Σπερς θα είναι επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της εθνικής των ΗΠΑ τη διετία 2019/20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στους Ολυμπιακούς, επομένως αιωρείται ότι η τρέχουσα σεζόν μάλλον θα είναι η τελευταία του ως προπονητής του Σαν Αντόνιο (κατέχει και θέση προέδρου). Βρίσκεται 22 χρόνια στο τιμόνι του Σαν Αντόνιο έχει πετύχει 1.412 νίκες και έπιασε τον δεύτερο Λένι Γουίλκενς, στη λίστα με τους πιο πολυνίκεις τεχνικούς του ΝΒΑ!

Σε ένα πρόσφατο γκάλοπ, το 40,9% των αθλητών του ΝΒΑ επέλεξε τον κόουτς Ποπ ως τον πιο επιθυμητό προπονητή, με τον Μπραντ Στίβενς της Βοστώνης να ακολουθεί με 10%. Μία ματιά στους γύρω πάγκους αρκεί για να καταλάβει κανείς την επιρροή που έχει ασκήσει στο άθλημα. Κερ, Ρίβερς, Μπράουν, Μπουντενχόλτσερ, Σνάιντερ, ήταν είτε πρώην παίκτες, είτε πρώην βοηθοί του και τώρα ηγούνται ομάδων που βρίσκονται στα πλέι οφ.

Χωρίς την ηγετική φωνή του το ΝΒΑ δεν θα είχε προοδεύσει και ασφαλώς δίχως τις δεδομένες τεχνικές του ικανότητες το Σαν Αντόνιο δεν θα κατάφερνε ποτέ να γίνει ένα τόσο επιτυχημένο brand.

Αγωνιστικά, οι Σπερς διανύουν πρακτικά μία μεταβατική περίοδο αφού ο Τόνι Πάρκερ έπειτα από 17 χρόνια και τέσσερα δαχτυλίδια πρωταθλητή μετακόμισε στη Σάρλοτ, ο Μανού Τζινόμπιλι αποσύρθηκε και ο Καουάι Λέοναρντ τράβηξε για το Τορόντο στο trade με τον ΝτεΡόζαν.

Παρόλα αυτά αξίζουν τα εύσημα στους Σπερς για το γεγονός και μόνο ότι βρίσκονται για 22η σερί σεζόν (!) στα πλέι οφ, διαψεύδοντας τις προβλέψεις στο ξεκίνημα της περιόδου, που τους ήθελαν εκτός οχτάδας στη Δύση.

Βασικό τους όπλο είναι το αξιόπιστο τρίποντο, καθώς έχουν φέτος το κορυφαίο ποσοστό στη λίγκα (39,3%) με τους Μπέρτανς, Φορμπς, Γκέι να σουτάρουν πάνω από 40% και τον Μιλς στο 39,6%. Πρώτα βιολιά είναι ο ΝτεΡόζαν (21,3 π.), ο οποίος ωστόσο δεν έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Λέοναρντ και ο πολύπειρος, αλλά ταλαιπωρημένος Ολντριτζ (21,2 π.).

Γενικά το ταλέντο τους δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό των Γουόριορς, των Ρόκετς, ή των Θάντερ και με δεδομένο ότι το φετινό τους ρεκόρ κόντρα σε αντιπάλους της πρώτης οχτάδας από τη Δύση είναι 12-13 οι πιθανότητές τους να φτάσουν μακριά στην postseason δεν είναι οι καλύτερες.

Οσο όμως στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο Γκρεγκ Πόποβιτς κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τα «σπιρούνια».

(3) Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 53-29 – (6) Οκλαχόμα Θάντερ 49-33

Κανονική περίοδος (0-4)

Πόρτλαντ – Οκλαχόμα 109-11 (4/1)

Οκλαχόμα – Πόρτλαντ 123-114 (22/1)

Οκλαχόμα – Πόρτλαντ 120-111 (11/2)

Πόρτλαντ – Οκλαχόμα 121-129 (7/3)

ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ

Οι μεγάλοι άτυχοι των πλέι οφ. Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιουσούφ Νούρκιτς λίγο πριν την έναρξη της postseason μειώνει δραματικά τις ελπίδες τους για διάκριση. Οι Μπλέιζερς θα στερηθούν τον τρίτο καλύτερό τους σκόρερ (15,6 π.) και τον δεύτερο κορυφαίο πασέρ της πεντάδας τους.

Ο Ενές Καντέρ θα κληθεί να κάνει το step up, όμως δεν έχει το μέγεθος και το εκτόπισμα για να καλύψει -κυρίως αμυντικά- το κενό του καταλυτικού Βόσνιου σέντερ, ο οποίος φέτος κατέγραψε τα κορυφαία νούμερα της καριέρας του.

Ο Λίλαρντ είναι ένας από τους καλύτερους clutch παίκτες της λίγκας, ο ΜακΚόλουμ είναι γνήσιος σκόρερ, Χουντ και Τέρνερ (ανέβασε κατακόρυφα τα νούμερά του εσχάτως), μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά λεπτά από τον πάγκο, όμως όσο γεμάτη δείχνει η περιφέρεια, άλλο τόσο «γυμνή» μοιάζει η frontline των Μπλέιζερς.

Η ομάδα του Τέρι Στοτς, που βρίσκεται στο τιμόνι της από το 2012, έφτασε τις 50 νίκες στην κανονική περίοδο, κάτι που είχε να συμβεί από το 2015. Μπαίνει στα πλέι οφ για έκτη σερί σεζόν, ωστόσο στις πέντε προηγούμενες έφτασε μαξ μέχρι τα ημιτελικά της Δύσης (2014, 2016), ενώ πέρυσι και πρόπερσι «σκουπίστηκε» από Πέλικανς και Γουόριορς στον πρώτο γύρο.

Image result for blazers thunder

ΘΑΝΤΕΡ

Η Οκλαχόμα έφτασε στο πικ της πριν το μπρέικ για το All-Star, όπου φιγούραρε στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας με 37-20, έκτοτε όμως η απόδοσή της έφθινε, το επιμέρους ρεκόρ ήταν χειρότερο του 50% και παρουσίασε αρκετά επιθετικά προβλήματα.

Ποιος όμως θέλει για αντίπαλο στον πρώτο γύρο μία ομάδα που έχει δύο σούπερ σταρ όπως ο Πολ Τζορτζ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ; Η απάντηση είναι προφανής: Κανείς!

Ο Τζορτζ φέτος αγωνίζεται σαν MVP, σκοράρει 28 πόντους ανά αγώνα και κατεβάζει 8,2 ριμπάουντ. Από την άλλη ο Γουέστμπρουκ συνεχίζει να τρελαίνει με την αριθμητική του μετρώντας 33 triple-doubles τη φετινή σεζόν, όταν ο δεύτερος Γιόκιτς (Ντένβερ) έχει 12 και ο όγδοος Αντετοκούνμπο 5.

Μάλιστα στην πρόσφατη νίκη των «κεραυνών» επί των Λέικερς με 119-103, ο Ράσελ έγραψε ιστορία αφού έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ μετά τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν που έκανε triple double με 20+ πόντους, 20+ ασίστ και 20+ ριμπάουντ!

Οι δυο τους μαζί με τον «δεινόσαυρο» Στίβεν Ανταμς και τον κομβικό έκτο παίκτη, Ντένις Σρέντερ συνθέτουν μία υπερψημένη τετράδα σε αγώνες πλέι οφ. Ο Γουέστμπρουκ μετράει 93, ο Τζορτζ 71, ο Νεοζηλανδός σέντερ 47 και ο Γερμανός πόιντ-γκαρντ 34.

Από εμπειρία λοιπόν οι Θάντερ πάνε καλά, όπως και από άμυνα! Εχουν το τέταρτο κορυφαίο αμυντικό rating στη λίγκα με 106,3 πόντους ανά 100 κατοχές, είναι πρώτοι στα κλεψίματα (9,4) και δεύτεροι σε πόντους από λάθη αντιπάλων.

Με τον Μπίλι Ντόνοβαν στον πάγκο φτάνουν για τέταρτη σερί σεζόν στα πλέι οφ, το 2016 έχασαν στον τελικό της Δύσης από τους Γουόριορς, πέρυσι και πρόπερσι απογοήτευσαν μένοντας εκτός από τον πρώτο γύρο.

Φέτος, όμως το… φονικό δίδυμο, Τζορτζ-Γουέστμπρουκ σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ικανό για τα πάντα. Το πληγωμένο Πόρτλαντ φαντάζει αντίπαλος «κουτί» για να μην συναντήσουν προβλήματα στον πρώτο γύρο, το Γκόλντεν Στέιτ μπορούν να το συναντήσουν μόνο στον τελικό, συνεπώς ο δρόμος τους μοιάζει ορθάνοιχτος.

(4) Χιούστον Ρόκετς 53-29 – (5) Γιούτα Τζαζ 50-32

Κανονική περίοδος (2-2)

Χιούστον – Γιούτα 89-10 (24/10)

Γιούτα – Χιούστον 118-91 (6/12)

Χιούστον – Γιούτα 102-97 (17/12)

Γιούτα – Χιούστον 98-125 (2/2)

ΡΟΚΕΤΣ

Οι «ρουκέτες» είναι ο ορισμός της one-man-show ομάδας και δεν γίνεται αλλιώς με τον χαρισματικό Τζέιμς Χάρντεν στον παρκέ. Ο μούσιας είναι ο κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ και ο μοναδικός σοβαρός αντίπαλος του Γιάννη για το βραβείο του MVP. Με 36,1 π. κατά μέσο όρο φέτος σημείωσε την καλύτερη επιθετική επίδοση στη λίγκα από το 1986/87 και τους 37,1 του ανυπέρβλητου Μάικλ Τζόρνταν!

Το Χιούστον μπαίνει στα πλέι οφ ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα καθώς έκανε 20 νίκες στα τελευταία 24 ματς χάνοντας από τους δύο πρώτους (Μιλγουόκι, Γκόλντεν Στέιν) των περιφερειών, στην παράταση από το Μέμφις και με buzzer beater από την Οκλαχόμα.

Είναι ενδεικτικό ότι στις 9/12 οι Ρόκετς του Μάικ Ντ’Αντόνι με ρεκόρ 11-14 βρίσκονταν στον πάτο της Δύσης κι έκτοτε έτρεξαν το εκπληκτικό 42-15 (!) φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής το επιθετικό τους rating (114.8 π.) συγκριτικά με αυτό του Γκόλντεν Στέιτ.

Πέρυσι οι «ρουκέτες» έχοντας το πλεονέκτημα έδρας έναντι των Γουόριορς έδειξαν σε θέση να ανατρέψουν την κυριαρχία των «πολεμιστών», ωστόσο είδαν τον πολύπειρο Κρις Πολ να παθαίνει θλάση στο πέμπτο παιχνίδι των τελικών της Δύσης και τελικά λύγισαν με 4-3 χάνοντας τα τελευταία δύο ματς. Αυτός ήταν ο τρίτος αποκλεισμός τους στα πλέι οφ από το Γκόλντεν Στέιτ, την προηγούμενη εξαετία, που βρίσκονται σταθερά στην postseason.

Φέτος, αν το αξιόλογο supporting cast (Πολ, Καπελά, Γκόρντον, Τάκερ, Γκριν, Ρίβερς, Φαρίντ) του Χάρντεν παραμείνει υγιές μέχρι το τέλος τότε οι Ρόκετς θα είναι ξανά ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος για την παρέα του Στεφ Κάρι, με την οποία διασταυρώνονται στα ημιτελικά.

Image result for rockets jazz

ΤΖΑΖ

Ο Κουίν Σνάιντερ ανέλαβε το 2014 και από τότε οι Τζαζ συνεχώς προοδεύουν δημιουργώντας ένα σύνολο που έχει αρχίσει πλέον να κάνει γκελ στον κόσμο και να δημιουργεί προσδοκίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά φέτος από το 1992/93 όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Γιούτα ήταν sold out και μόλις για πέμπτη στην ιστορία του franchise.

Οι Τζαζ μπαίνουν για τρίτη διαδοχική σεζόν στα πλέι οφ τερματίζοντας ξανά πέμπτοι στη Δύση, δείγμα της σταθερότητας που έχουν αποκτήσει πλέον. Μάλιστα με το πρόσφατο 118-108 επί του Ντένβερ συμπλήρωσαν 50 νίκες στην κανονική περίοδο, επίδοση που πιάνουν για 16η φορά στην ιστορία τους.

Η Γιούτα είναι ένα σωστά δουλεμένο σύνολο από τον Σνάιντερ, με διακριτούς ρόλους, χημεία και επιθετική πολυφωνία. Δεν είναι τυχαίο ότι στο αμυντικό rating (πόντοι που δέχεται ανά 100 κατοχές), είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα με 105 πόντους πίσω μόνο από το Μιλγουόκι, ενώ στο net rating (διαφορά πόντων ανά 100 κατοχές) είναι η τέταρτη κορυφαία του ΝΒΑ με 5,6!

Ο Ρουντί Γκομπέρ (12,9 ριμπάουντ, 2,3 μπλοκ) σκεπάζει τις δύο ρακέτες, ο Ρίκι Ρούμπιο (6,1 ασίστ) δίνει το τέμπο, ο «οικονομικός» Τζο Ινγκλις προσφέρει ποικιλοτρόπως, ο Ντέρικ Φέιβορς συμπληρώνει άριστα τον Γάλλο παρτενέρ του στη frontline, ο πολύπειρος Κάιλ Κόρβερ προστέθηκε για να δώσει πιο αξιόπιστο τρίποντο και όταν κολλούν όλοι άλλοι έρχεται η καλαθομηχανή, Ντόνοβαν Μίτσελ να δώσει την έξτρα ώθηση.

Οι Τζαζ αισθάνονται ότι «έχουν» τους Μπλέιζερς και μάλλον ακονίζουν ήδη τα νύχια τους για την πρόκληση των ημιτελικών, όπου αναμένεται να διασταυρωθούν με τους πρωταθλητές Γουόριορς.

Πέρυσι και πρόπερσι ήταν το αουτσάιντερ στον πρώτο γύρο, ωστόσο σόκαραν το ΝΒΑ παίρνοντας την πρόκριση τόσο απέναντι στους Κλίπερς το 2017 όσο και κόντρα στους Θάντερ το 2018. Με το ίδιο στάτους μπαίνουν και φέτος στα πλέι οφ απέναντι στους Ρόκετς, αλλά και διάθεση για ρεβάνς καθώς την περσινή περίοδο έχασαν τον ημιτελικό της Δύσης 4-1 από τις «ρουκέτες».

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ