el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχική Προγνωστικά Φόρμουλα 1

Προγνωστικά Φόρμουλα 1

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός γνωρίζει τεράστια άνθιση τις τελευταίες δεκαετίες κερδίζοντας εκατομμύρια φίλους σε κάθε μεριά του πλανήτη. Τα νέα στη Φόρμουλα 1 αποτελούν από τις πλέον δημοφιλείς αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Αναζητήσεις όχι μόνο για αυτούς που θέλουν να μάθουν τα τελευταία νέα για τις ομάδες και τους πιλότους των μονοθεσίων αλλά κυρίως για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε ένα από τα πολλά Grand Prix στο καλεντάρι της FIA. Η Φόρμουλα 1 κατέχει μία εξέχουσα θέση στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και οι εταιρίες φροντίζουν να καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες των παικτών. Δημιουργήστε το δικό σας κουπόνι στοιχήματος και αντικρύστε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού.

Πώς να Στοιχηματίσω σε Αγώνες της Φόρμουλα 1;

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και πόσο μάλλον η Φόρμουλα 1 δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κουπόνι στοιχήματος για online στοίχημα. Η τηλεοπτική κάλυψη των grand prix έχει κάνει αρκετά δημοφιλές το συγκεκριμένο άθλημα και το ενδιαφέρον των παικτών σε αθλητικά νέα για την Φόρμουλα 1 δείχνει να φουντώνει. Τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στις υπόλοιπες διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες προσφέρονται pre-game πονταρίσματα ενώ στο ζωντανό παιχνίδι η δράση πιάνει κόκκινο με ποικιλία βασικών και ειδικών στοιχημάτων.

Ο στοιχηματικός πυρετός σε ένα Grand Prix ξεκινάει από τις κατατακτήριες δοκιμές και ολοκληρώνεται στην καρό σημαία του τερματισμού. Ένα τριήμερο με πολλά και διαφορετικά πονταρίσματα σε αποδόσεις αρκετά ελκυστικές για τους φίλους του bet. Οι εταιρίες έχουν φροντίσει να αναβαθμίσουν σημαντικά τις υπηρεσίες τους στο κομμάτι αυτό και με το livestreaming, τα στατιστικά στοιχεία και φυσικά το στοίχημα live συγκεντρώνουν τα βλέμματα επάνω τους. Ας δούμε τα σημαντικότερα πονταρίσματα που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα πριν και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

  • Νικητής Αγώνα: Το βασικό ποντάρισμα σε κάθε αγώνα. Η μάχη που δίνουν οι εταιρίες για να εξελίξουν τους κινητήρες τους, οι επιλογές των ελαστικών και πολλές ακόμα τεχνικές λεπτομέρειες μπορούν να δώσουν σημαντικό πλεονέκτημα σε έναν πιλότο της Formula 1. Πρέπει να μελετάτε όλες αυτές τις πληροφορίες πριν τοποθετήσετε τα πονταρίσματά σας. Μπορεί οι οδηγοί των κορυφαίων ομάδων να μην πληρώνουν αρκετά ωστόσο οι αποδόσεις στα λιγότερο δημοφιλή ονόματα να σας αποζημιώνουν και με το παραπάνω.
  • Νικητής Κατατακτήριων: Για εσάς που δείχνετε ενδιαφέρον από την πρώτη μέρα ενός Grand Prix, το ποντάρισμα στον νικητή των κατατακτήριων δοκιμών αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή. Συγκεντρώστε και αξιολογήστε όλα τα νέα στη Φόρμουλα 1 και προβλέψτε τον οδηγό που θα εκκινήσει από την Pole Position τον αγώνα της Κυριακής. Αρκετά απρόβλεπτο ποντάρισμα και για τον λόγο αυτό οι αποδόσεις είναι σχετικά ψηλές.
  • Θέσεις 1-3 στο βάθρο: Αν η πρόβλεψη του νικητή ενός αγώνα είναι δύσκολη υπόθεση δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε επιμέρους πονταρίσματα με εξίσου σημαντικές αποδόσεις. Μπορείτε να προβλέψετε αν ένας οδηγός ανέβει στο βάθρο των νικητών και να πληρωθείτε ικανοποιητικά αν το όνομα αυτού δεν συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί. Αξίζει το ρίσκο αν οι πληροφορίες σας είναι σωστές. Αν πάλι δεν θέλετε μεγάλο ρίσκο στο κουπόνι σας υπάρχουν πονταρίσματα για τους οδηγούς που θα καταλάβουν μία θέση από το 1-6 της τελικής κατάταξης. Χαμηλότερες αποδόσεις αλλά αρκετές οι πιθανότητες επιβεβαίωσης.
  • Ταχύτερος γύρος: Εδώ τον πρώτο λόγο έχουν οι οδηγοί των κορυφαίων ομάδων καθώς η τεχνολογία που έχουν αναπτύξει ευνοεί τους πιλότους τους. Αν πάλι νιώθετε πως έχετε εξοικειωθεί με τους χρόνους και τις επιδόσεις των πιλότων τότε δεν έχετε παρά να ποντάρετε στον ταχύτερο κατά τη γνώμη σας.
  • Head to Head πονταρίσματα: Σε κάθε Grand Prix υπάρχουν στοιχήματα ανάμεσα σε οδηγούς. Νικητής αυτός που θα καταλάβει υψηλότερη θέση στην τελική κατάταξη του αγώνα και οι αποδόσεις γίνονται ελκυστικές όσο πιο αμφίρροπα είναι τα ζευγάρια.

Τα πονταρίσματα σε pre-game και live στοίχημα είναι εκατοντάδες και θέλουν αρκετό ψάξιμο για να εντοπίσετε τις ευκαιρίες. Βασικά και ειδικά στοιχήματα είναι στη διάθεσή σας και οι αποδόσεις μεταβάλλονται διαρκώς ανάλογα με τις εξελίξεις σε κατατακτήριες δοκιμές και επίσημο αγώνα.

Προγνωστικά & Αποδόσεις Φόρμουλα 1

Τα νέα στη Φόρμουλα 1 έχουν να κάνουν τόσο με τις μηχανές που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα, τα ελαστικά που φοράνε τα μονοκινητήρια και φυσικά με την κατάσταση των οδηγών. Τα προγνωστικά σας πρέπει να συμπεριλαμβάνουν όλες τις παραπάνω παραμέτρους και πολλούς ακόμα που θα αναλύσουμε παρακάτω. Η ενημέρωσή σας θα πρέπει να είναι διαρκής για να μην χάνετε λεπτομέρειες που μπορεί να σας στοιχήσουν σε ένα κουπόνι. Μιλάμε για λεπτομέρειες όντως αν αναλογιστεί κάποιος ότι λίγα μόλις δευτερόλεπτα ή δέκατα του δευτερολέπτου μπορεί να χωρίζουν τους οδηγούς του πόντιουμ.

Οι αποδόσεις μεταβάλλονται διαρκώς σε ένα στοιχηματικό κουπόνι Φόρμουλα 1. Για εσάς που θέλετε ένα πιο safe ποντάρισμα μπορείτε να ακουμπήσετε σε πιλότους της McLaren ή της Redbull που βρίσκονται πιο μπροστά σε τεχνολογία από τις υπόλοιπες. Για τους υπόλοιπους που βράζει το αίμα οι αποδόσεις ενός αουτσάιντερ μπορούν να απογειώσουν τα κέρδη σας. Σοβαρές και οι αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα όπου υπάρχει value bet κυρίως στα Head to Head πονταρίσματα.

Ορολογία και Στοίχημα στη Φόρμουλα 1

Η ορολογία στη Formula 1 έχει να κάνει κυρίως με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων και των κινητήρων τους και λιγότερο με τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων. Όσο περισσότερο παρακολουθείτε αγώνες τόσο πιο οικεία σας ακούγονται τα σχόλια των παρουσιαστών και η συμμετοχή σας στη δράση του grand prix γίνεται εντονότερη. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμα που πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα F1 και έχουν ιδιαίτερη σημασία για την επιλογή των στοιχημάτων σας.

  1. Καιρικά φαινόμενα: η επιλογή των κατάλληλων ελαστικών για τα μονοθέσια της Φόρμουλα 1 είναι καταλυτική και μπορεί να χαρίσει τη νίκη σε μία ομάδα. Ειδικά όταν οι άνθρωποι των ομάδων περιμένουν βροχή στην πίστα η αγωνία κορυφώνεται.
  2. Κατασκευή πίστας: Υπάρχουν πίστες που επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να κινούνται με τρομακτικές ταχύτητες που ξεπερνούν τα 300 χλμ./ώρα και άλλες που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα προσπεράσεις όπως αυτή του Μονακό. Θα πρέπει να αξιολογείτε τέτοια χαρακτηριστικά και να ποντάρετε ανάλογα με τα δεδομένα σας.
  3. Είδος κινητήρα: Η McLaren βρίσκεται αιώνες μπροστά στο κομμάτι αυτό εκμεταλλευόμενη τις αλλαγές στους κανονισμούς των τελευταίων ετών. Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα αποτελέσματα της περυσινής χρονιάς με τον Lewis Hamilton να αναδεικνύεται παγκόσμιος πρωταθλητής.
  4. Τοποθεσία που γίνεται ένα Grand Prix: Στατιστικά έχει επιβεβαιωθεί πως οι πιλότοι της F1 αρέσκονται να κερδίζουν σε αγώνες που διεξάγονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Μην το πετάτε αυτό καθώς μπορεί να σας χαρίσει μεγάλες αποδόσεις για νίκες όχι τόσο δημοφιλών οδηγών.

Νέα και Αγώνες για την Φόρμουλα 1

Ένα πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 ξεκινάει από τις αρχές Μάρτη και ολοκληρώνεται συνήθως τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Συνολικά 21 Grand Prix σε διαφορετικές πίστες ανά τον κόσμο όπου οι ημερομηνίες είναι εκ των προτέρων γνωστές στο καλεντάρι της FIA. Οι 10 πρώτοι οδηγοί στην κατάταξη του αγώνα βαθμολογούνται ενώ βαθμούς παίρνουν και οι κατασκευαστές σε κάθε κούρσα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται δύο βαθμολογίες, μία για οδηγούς και μία για κατασκευαστές όπου στο τέλος αναδεικνύονται αντίστοιχα οι πρωταθλητές. Υπάρχουν πολλές ακόμα πληροφορίες που θα πρέπει να αναζητήσετε και να είστε σίγουροι πως τα νέα στη Φόρμουλα 1 τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός διανύει κάποιες από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς στιγμές στην ιστορία του. Η παρουσία του στις στοιχηματικές πλατφόρμες δικαιολογείται απόλυτα καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου είναι υψηλό. Αναζητήστε τις κατάλληλες πηγές και δημιουργείστε στοιχηματικά κουπόνια σε μοναδικές αποδόσεις.